Feedback

Julius Guldbog

Ålder: 26

Bor: Göteborg

Konsoler: Mac, Nintendo 3DSXL, Nintendo Wii U, PS3

Senaste recension: Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Min första konsol: Game Boy Color

Bästa spel: Gardening Mama (NDS, 2009)

Sämsta spelupplevelse: Gardening Mama (NDS, 2009)

Spelar just nu: Massor av spel :D


Skriver tyvärr inte längre för Spelnyheterna. Du kan dock alltid hitta mig på Twitter: @Julius_Guldbog om du har lust att snacka spel :D

Reklamröst och stolt gamer från Göteborg. Julius spelintresse har vuxit sig stort och brett sedan den julafton han fick en Game Boy Color och sin första spelkassett. Året därefter kom ett Nintendo 64 och på den vägen fortsatte det. Tomten hade nog tänkt sig för lite extra om han hade vetat vad han var på väg att starta… 

Julius spelar främst Wii U, 3DS samt PS3 och äger även en Mac, men hur mycket spelar man på den egentligen?


Mina senaste bloggar

Av Julius Guldbog

Publicerat 2 april 2014

EA raderar Wii U-hånande tweets

Peter Moore fördömer Frostbites agerande.

Under gårdagen gick det nästan inte att missa hur någon (eller några) från teamet för den EA-utvecklade spelmotorn Frostbite öppet hånade Nintendo och Wii U med twittringar de märkte med etiketten "aprilskämt". Bland annat skrevs följande på Frostbites officiella Twitter-konto:

"Frostbite now runs on the #WiiU since it is the most powerful Gen4 platform, our renderer is now optimized for Mario and Zelda."

"Frostbite will power #HalfLife3, coming out summer 2014! #WiiU exclusive."

"Good news, we have finally fixed and optimized our ‘netcode’. Uses quantum entanglement for Zero Latency connections. Exclusively on #WiiU."

Självklart var förolämpningarna inte något som EAs operativa chef Peter Moore kunde ställa sig bakom. För att försöka få ordning i kaoset bad han om ursäkt till Nintendo och Nintendos anhängare med följande twittring: 


"Our apologies to partners @NintendoAmerica & fans: @Frostbite’s poor attempt at April Fools was not condoned by EA; unacceptable & stupid"

Det är lustigt att Moore inte bara bad om ursäkt för Frostbites twittringar utan också på sätt och vis hängde ut och fördömde sina egna anställdas beteenden. Frostbite har nu raderat sina twittringar men det ska bli roligt att se om Moores uttalande får några intressanta konsekvenser. 

Var Moores agerande rättfärdigat eller tycker du att han överreagerade?

Bildkälla: Kotaku
Klicka här för att kommentera

Av Julius Guldbog

Publicerat 28 mars 2014

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney

Vad spelar du i helgen?

Spel! Helg! MYS!

Denna helg kommer jag att softa med Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney, som släpps i dag till Nintendo 3DS. Jag har spelat det i lite mer en vecka nu och recensionen kommer inom kort. Kanske blir det lite Donkey Kong Country: Tropical Freeze också, om jag får tid över. I dag släpps även ett nytt Nascar-spel som jag varit sugen på, så det kanske också blir att köpa hem det så jag kan bränna lite gummi i väntan på Mario Kart 8.

Men nog om mig. Vad ska du spela i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Julius Guldbog

Publicerat 21 mars 2014

Helgkul: Hemsk Xbox Live-reklam från 2002

Hemsk på ett roligt sätt, alltså.

Spana in den hysteriskt roliga introduktionsvideon till Xbox Live från när det först lanserades år 2002. Det var en magisk tid då det bästa från 90-talet och nymodigheterna från det nya millenniet fördes samman i en salig, cringe-givande blandning. 

Se på egen risk.

Klicka här för att kommentera

Av Julius Guldbog

Publicerat 31 januari 2014

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Vad spelar du i helgen?

Skönhelg med spelmys, förmodar jag?

Nu i veckoslutet ska ge mig ut i skogarna i Zelda: A Link Between Worlds (här har ni vår recension) och försöka lösa så många hemligheter jag bara kan. Mitt mål är att ha klarat spelet till 100 procent innan söndag. Blir det en paus från Zelda kör jag nog lite Limbo på iPad. Bara bärbart för min del, med andra ord.

Vad ska du spela i helgen?

Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender