Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: DOOM Eternal

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Doom: Eternal, Call of Duty Warzone & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

Nytt veckoslut och nya utmaningar! Vad spelar du i helgen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier! <3

Vänner;

Semesterns sista helg är här för mig och jag har haft en lång och härlig vila under sommaren. Det har varit gott att kunnat ladda batterierna lite inför en hektiskt höst. På spelfronten verkar den kommande tiden bli riktigt bra, ser verkligen framemot många titlar. Har ni något spel som ni längtar lite extra till? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. Det kommer stunder då man bara vill skratta åt något absurt, och i mitt tycke finns det få saker som slår en japansk TV-show. Och nu frågar ni mig, "CH, vad har detta med tv-spel att göra?" Jo, det finns nämligen en titel som kommer ganska nära den galenskapen. I det helvrickad Tetsumo Party får man chansen att visa sina reaktionsförmågor. 

Här kan man ensam eller tillsammans med goda vänner kämpa för att klara utmaningar som ackompanjeras med musik och höga ljudeffekter. Ta er en titt på trailern nedanför och håll med, galnare co-op-kvällar får man nog leta efter. Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

ÄNTLIGEN FREDAG! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Sommaren fortsätter vara närvarande och här på Smögen är värmen oerhört stark, så pass i perioder att jag bokstavligen smält ett par centimeter på höjden. Jag måste nog inse att jag passar bättre i kyla än i värme, kanske har Mei i Overwatch verkligen frusit själen av mig. Hur som helst ska jag försöka genomlida detta kraftprov och (förhoppningsvis) komma ut som en bättre människa på andra sidan. Medans jag jobbar på detta finns alltid möjligheten att pausa med ett spel eller två, inte sant! ;) Vi har lite nya texter online också! Kolla gärna in dem här och härJag har spenderat en del tid med att kolla in nya och intressanta indie-spel den senaste tiden och för några dagar sedan startade jag upp The Church in the Darkness. Spelet som för övrigt har den mest upplyftande titeln någonsin finns ute nu på PS4, Switch, Windows och Xbox One. Året är 1977 och din brorson har anslutit sig till en religiös kult i Sydafrika, i ett samhälle som går under namnet "Frihetens stad". 

Din uppgift är att infiltrera platsen, ta reda på sanningen bakom ledningen och undersöka om allt är som det ska. Om så inte är fallet måste du rädda din brorson snabbt som attans. Jag har haft en ganska intensiv upplevelse än så länge. Är detta något du tycker ser intressant ut? Kolla in trailern nedan och berätta i kommentarerna. Om ni istället behöver fokusera på kärlek, pussel och reflektion kan jag tipsa om Solo: Islands of the Heart. Denna charmiga hjärngympa kommer definitivt få er att snabbt börja känna saker och ting. Utforska en mysig värld fylld av hemligheter och mystik. Jag fick mängder av Animal Crossing-vibbar och musiken som ackompanjerar sin bild fungerar väldigt bra. Ett perfekt spel att förlora sig i från tid till tid, om inte är det väldigt avslappnande att spela.

Har ni något spel som ni spelar för att varva ner och slappna av? Jag letar alltid efter fler lugnare upplevelser att fly till, så lämna gärna ett tipsa om ni sitter på det perfekta spelet. Kommer ni kolla in Solo: Islands of the Heart? Lämna oss en kommentar.
Vad spelar du i helgen?  
 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 2 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du?

Vänner;

Veckorna flyger förbi i en snabb fart och sommarvärmen kvarstår. Det har varit dagar då jag helt ärligt varit osäker på om jag skulle (bokstavligen) brinna upp, värmen har varit väldigt påtaglig den senaste tiden. Det har funnits goda anledningar att stanna inne i perioder och fortsätta spela vidare i olika titlar. Har ni något aktuellt sommarspel ni spelar just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. I helgen vill jag tipsa om The Blackout Club, som nu finns tillgängligt på PC, Xbox One och Playstation 4. I denna titel blandas förstapersonsskräck med en touch av ungdomlighet och smygande. Ledsaga dina vänner och avslöja den mörka hemligheten som finns begravt i ditt kvarter, gärna via co-op online. Snabba beslut och smarta val är hemligheten till en lyckad runda, glöm inte bort att dubbelkolla under sängen också. 

Efter att ha streckkollat den senaste säsongen av Stranger Things är vibbarna från ett ungdomsäventyr starkt påtagligt, och spontant har The Blackout Club fångat mitt intresse. Har ni kollat in detta eller ligger det på listan framöver? Lämna oss en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen?  
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 juli 2019

Vad spelar du i helgen?

Ny helg och sommaren fortsätter värma. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Nu har jag haft min första semestervecka för sommaren och med handen på hjärtat har jag inte gjort särskilt mycket, tagit det lugnt och vilat upp mig. Det känns väldigt gott att ibland inte behöva göra något, inga måsten som behöver ske här och nu, utan bara lite hederligt slöande framför en bok, film eller spel. Hur spenderar ni er lediga tid på sommaren? Lämna oss en gärna en kommentar här nedan. Jag håller just nu på med mitt recensionsspelande av nya Wolfenstein: Youngblood och en text kommer inom kort upp här på Spelnyheterna. Jag gillade verkligen vad MachineGames gjorde med sina tidigare spel, så möjligheten att sparka nazistrumpa ytterligare en gång är alltid uppskattat. Har ni spelat något av de tidigare Wolfenstein-titlarna? Lämna oss en kommentar här nedan. 

Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera
« 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender