Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Death Stranding

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: MediEvil & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 juni 2019

Vad spelar du i helgen?

Sommartider hej hej, sommartider! :) Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Så var vi äntligen inne i juni och sommaren kan officiellt börja. Helgen som kommer är särskilt spännande då E3-mässan återigen går av stapeln i Los Angeles. Spelföretagen får nu chansen att riktigt glänsa med spännande titlar som väntas framöver. I vanlig ordning kommer vi här på Spelnyheterna att lista våra favoritögonblick i en kommande text senare och jag hoppas verkligen på många överraskningar. Det är något alldeles särskilt att sitta upp på nätterna och följa detta spektakel, detta trots att man nu måste ta till en (eller fem) koppar kaffe för att orka med allt. Kommer ni kolla in alla nyhetersändningar från E3? Vilket är eran dröm-utannonsering? Lämna oss en kommentar här nedan. 

Jag vill också passa på att tipsa om Anders senaste text här på Spelnyheterna. Läs gärna vad han tyckte om nysläppta Team Sonic Racing här. 

Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Veckan är snart slut! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan. <3

Vänner;


Snart är sommaren här! Värmen, de långa dagarna och strandhäng står på schemat och tiden spenderat framför tv:n blir allt färre. Dock har ju Nintendo ändrat spelreglerna en aning med sin Nintendo Switch, så möjligheten att kombinera saker och ting finns alltid nära till hands.Att kunna spela Breath of the Wild och Super Smash Bros på stranden är ingen dum idé, eller hur? Vad ser ni mest framemot i sommar? Lämna oss en kommentar här nedan.


Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Ännu en vecka har tagit slut och vi ska fortfarande hinna med några varv i Mario Kart eller några matcher av Overwatch. Hur du än väljer att spendera din spelhelg är vi nyfikna på dina planer, så lämna oss gärna en kommentar här nedanför. Jag tycker alltid att det är extra kul att bli tipsad om spel man kanske missat, och under åren jag skrivit dessa helgsegment har många titlar lyckats upptäckas, många tack för detta. Jag vill gärna slå ett extra slag för de senaste texterna som publicerats här på Spelnyheterna också. Läs gärna vad Anders tyckte om Team Sonic Racing här. Eller kolla in vad jag tyckte om Rage 2 här. Jag hoppas er helg blir fylld av spänning och glädje i valfri virtuell värld. 

Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här igen. Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Ytterligare en vecka är gjord och min har spenderats hostande i sängen. Den årliga förkylningen slog till mig hårdare än väntat denna gång. Detta har resulterat i några liter tevatten, några timmar spel och en hel del vila. Som tur är finns det alltid någon online på mina spelstationer som orkar med en snörvlande CH i voicechatt, ni är bäst! <3Förra helgen var det äntligen dags för den första upplagan av Comic Con i Göteborg och jag fanns med för Spelnyheternas räkning på söndagen. Det var ett trevligt första inslag och jag hoppas att mässan växer sig starkare tills nästa år. 

Även superkul att träffa en del läsare och lyssnare av de olika projekten jag är involverad i, både här på Spelnyheterna och podcasten Mario & Jag. Ännu en gång, tack för att ni kommenterar, läser och tycker om det vi gör, kärlek. 

Bifogat i veckans helgsegment är även en del bilder från Comic Con, var ni på plats? Lämna oss en kommentar här nedan. Under min sjukdomsvecka har jag haft tid att spela en del spännande nya titlar, bland annat ett spel som innan gick under min radar; A Plague Tale: Innocence. 

I denna känslo- och narrativdrivande titel får du chansen att uppleva en historisk resa fylld av utmaningar och fasor. Kan syskonen Amicia och Hugo undkomma krig och pest genom Frankrikes dystra gator, det är upp till dig som spelare. Lös pussel, besegra fiender och lös mysteriet.

Jag är som ni vet en riktigt "berättelsenörd" och än så länge är intrigerna och spänningen i syskonens resa oerhört intressant. Det ska bli spännande att se vart resan tar mig i slutändan. Planerar ni att spela A Plague Tale? Lämna oss en kommentar här nedan.
Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera
« 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender