Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: PlayStation Classic

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 april 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredag och ny spelhelg! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Ny helg och nya äventyr framför oss. Jag har spenderat större delen av veckan med God of War, som jag fullkomligt blev förälskad i. Läs gärna min recension av spelet här och berätta nedan om ni hunnit köra det än. Det ska därför bli gott med lite variation i helgen, och jag har lovat mig själv att spela mer än ett spel. Troligen blir det en blandning av Overwatch, Sea of Thieves och God of War. Den som lever får se. Vad är era helgplaner?Jag tänkte också ta mig en närmare titt på nysläppta Yakuza 6 - The Song of Life. Då jag sedan tidigare inte varit superinsatt i serien har jag efter en del Yakuza 0-spelande fått upp ögonen för galenskapen som infinner sig. I Yakuza 6: The Song of Life tar du än en gång upp manteln som Kazuma Kiryu när han försöker finna sanningen kring hans dotters smitningsolycka. Detta för honom tillbaka till helvrickad slagsmål, märkliga minispel och en stor spelvärld.

En mängd action, galenskaper och minnesvärda karaktärer utlovas såklart. Har ni spelat något av de tidigare Yakuza-spelen? Vad tycker ni? Och ska ni plocka upp Yakuza 6: The Song of Life? Lämna oss en kommentar här nedan!Har du någonsin drömt att värva, planera och utföra stordåd på fotbollsplanen i bärbart format? Ja, då har din önskning precis gått i uppfyllelse. Fotball Manager Touch finns ute nu till Nintendo Switch. Denna version innehåller allt som de stationära versionerna har, men har till skillnad från dessa även möjligheten att spelas både stationärt och på resande fot.

Kanske är det nu dags att utforska spelets alla funktioner samtidigt som du tar en välförtjänt vårpromenad? Möjligheter finns att experimentera med. Har du spelat något inslag i Fotball Manager-serien tidigare? Ska du plocka upp Fotball Manager Touch? Lämna oss en kommentar här nedan.
Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 april 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagen har anlänt! Vad spelar ni i helgen?

Vänner;

Nya världar väntar på att utforskas, och helgen är det perfekta tillfället för detta. Kanske är det dags att ta upp kampen mot den fanatiska Seed-familjen i Far Cry 5. Eller varför inte spela ytterligare en match i Overwatchs senaste event, Retribution.Oavsett vad du väljer kommer det finnas hjältar att vara, skurkar att besegra och platser att besöka. Oändliga historier ligger framför er! Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan och se till att spela riktigt mycket i helgen! 


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 13 april 2018

Sea of Thieves

Vad spelar du i helgen?

Fredagen den 13 är här! Vad spelar du i helgen?

Vänner;


Fredagen den 13 är här och en ny spelhelg ligger framför oss. Jag har gett mig själv uppdraget är slutföra fler uppdrag i Sea of Thieves, då vissa nivåer och kontrakt fortfarande inte slutförts. Det är viktigt att vara en pirat med känsla för slutförande, särskilt när det gäller guldkistor.

Jag har troligtvis spenderat allt för många timmar i spelet, men trots detta fortsätter gåtor, skelett och det skimrande blå havet att hålla mitt intresse levande. Dock hoppas jag att Rare snart börja föra dialog på vad som kommer härnäst i form av innehåll, jag vill ha en papegoja på axeln.
Förutom detta är helgen också dedikerad till allt som hör skräcken till, då fredagen den 13 är förknippad med just detta. Så att påbörja mitt sjunde varv av Resident Evil 7 låter som en bra idé, eller hur? Vad är era favoriter bland skräckspelen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen?  


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 6 april 2018

Injustice 2

Vad spelar du i helgen?

Glad spelhelg allihopa! Vad ska ni spela i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;


Jag hoppas er påsk-ledighet varit bra och att ni haft tid att ladda batterierna fram till sommaren. Det har hänt en hel del på spelplanen den senaste tiden, både Ni no Kuni II: Revenant Kingdom och Far Cry 5 har äntrat spelscenen och fått en hel del goda ord. Tänk att det bara är några veckor kvar innan juni är här och med det E3. Jag känner på mig att årets mässa kommer skaka om branschen ganska ordentligt. Vad hade varit ert drömspel på E3? Lämna oss en kommentar här nedan.
I helgen tänkte jag återbesöka Injustice 2, som nyligen fått en Legendary Edition släppt. Detta paket innehåller samtliga nedladdningsbara karaktärer tillsammans med kosmetiska trevligheter för dina karaktärer. Jag tokgillade Injustice 2 (läs gärna min recension här) och det ska bli jättekul att återvända till familjära scener i ny skrud. Har ni spelat Injustice 2 sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera
« 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender