Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: PlayStation Classic

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 25 maj 2018

Vad spelar du i helgen?

Sista majhelgen är här! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Sommaren har snart officiellt börjat.  Det är därför hög tid att börja planera semester, solskyddsinköp, men framförallt vad för spel som ska avklaras innan höstmörkret kryper fram. Kanske har man gett sig själv löftet att klara av titlar som ligger i "spela klart högen" eller så är det helt nya spel som det ska fokuseras på. 

Hur ni än väljer att spendera timmarna så hoppas jag att äventyr, gemenskap och upptäckande inkluderas i tiden. I helgen tänkte jag ta mig en titt på Space Hulk - Deathwing - Enhanced Edition som nyligen släppts. Den ultimata utgåvan av grundspelet innehåller även nya spelarklasser, ny flerspelareloot och nya vapen. En trevlig rad uppgraderingar helt klart. PS4-spelarna får nu chansen att sätta tänderna i detta högexplosiva fps och resan utlovas vara spännande. 

Om du redan äger grundspelet på PC är även Enchanced Edition-tilläggen gratis att hämta hem. Kommer du spela Space Hulk - Deathwing på konsol? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 18 maj 2018

Vad spelar du i helgen?

Helg och nya äventyr på G! :) Vad spelar du i helgen?

Vänner;

En ny helg ligger framför oss och äventyren väntar. Vad blir era resmål under helgen? Lämna oss en kommentar här nedan, vi är alltid nyfikna på vad våra läsare spelar just nu. :)
För Xbox One-spelarna som lirar Call of Duty WWII finns nu det andra expansionspaketet ute, The War Machine. Här inkluderas tre nya flerspelarkartor, ett nytt War Mode-uppdrag och nästa Nazi Zombies-kapitlet: The Shadowed Throne.

Fler timmar att slå ihjäl helt enkelt. Jag har spelat en hel del multiplayer i WWII och gillar det snabba tempot som erbjuds. Har ni kört WWII och i så fall, vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedanför. 
Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 maj 2018

Super Lucky's Tale

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Helgen är här igen! Dags att damma av handkontrollerna, fylla glasen med valfri dryck och lägga upp benen på närmaste fotpall. Det är viktigt att allt sitter där de ska, men även att sällskapet är på och att spelet blir valt. Den senaste tiden har jag spelat en mängd Overwatch och Fornite, vilket självklart passar bäst tillsammans med vänner. Det känns alltid lite extra härligt att komma hem från jobb och direkt hoppa in i ett välfyllt röstparty.

Konversationerna har varit många, glädje och raseriutbrott likaså, men jag ångrar inte en minut som jag spenderat med dessa individer, ni vet vilka ni är! Nu till veckans fråga, vad föredrar ni i ert spelade? Ensamma spelsessioner eller stora multiplayer-partyn? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag ta mig en titt på det nysläppta tillägget "Guardian Trials" till Super Lucky´s Tale. Det sockersöta plattformsspelet som jag spelade förra året har nu expanderat ytterligare och inbjuder spelare att testa nya utmaningar.

Hjälp Lucky att bevisa vad som krävs för att bli en helgjuten väktare. Nya utmaningar blandas med härlig musik och nya spännande platser. Läs gärna min recension av Super Lucky´s Tale här! Har du spelar det sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan!
Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 4 maj 2018

Vad spelar du i helgen?

Helgen är räddad, för vi ska spela tv-spel! :) Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Fredag, glada fredag! Äntligen är helgen här igen och det är hög tid för avkoppling, läsk och ett bra spel. Helgerna har mer och mer blivit heliga för mig, och det känns extra skönt att kunna ta tillvara på dessa mer än tidigare.

Nu är vi även inne i Maj-månad och tiden fram till sommaren är inte långt borta. Tänk bara, långa eftermiddagar vid stranden, tillsammans med sin Nintendo Switch. Jaja, jag vet, sluta vara så nördig CH. ;)

Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender