Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Death Stranding

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: MediEvil & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 30 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

Äntligen är helgen här! Vad spelar ni? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier. <3

Vänner;

Tiden flyger förbi när man har roligt och snart är augusti slut. Vi går därefter in i årets (bästa) nästa månad, september och ett gäng nya titlar kommer berika våra tv-skärmar. Spel som Gears 5, Borderlands 3 och Legend of Zelda - Link's Awakening är bara några exempel på allt som kommer härnäst. Spelhösten fortsätter därför i samma skede som förut, med massor att testa och alldeles för lite tid till allt. Hur väljer ni att spendera er speltid just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. Kolla gärna in min senaste recension här på Spelnyheterna, Control av RemedyI helgen ska jag fortsätta spela Playstation 4-exklusiva Erica som släpptes i samarbete med Gamescom. I denna interaktiva berättelse får du välja bland olika situationer och därefter se hur händelseförloppet utspelar sig. Skillnaden mellan detta spel och tillexempel Dontnods titlar är att alla val utspelas i en filmad berättelse. Riktig spelfilm blandas nu med interaktiva val från oss spelare och vårt jobb är att lösa gåtan kring Ericas öde. 

Det verkar som utvecklare mer och mer vågar testa att både förlänga och bryta ner tidigare mönster i sitt skapande, och Erica verkar på många sätt vilja göra just detta. Har ni spelat spelet eller är det något ni planerar att göra framöver? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 23 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du?

Vänner;

Så var det äntligen dags för ytterligare en helg i spelens tecken. Många olika titlar ligger framför oss och jag försöker hitta någon slags balans i vad jag lägger min speltid på. Just nu är jag mitt uppe i ett recensionsarbete som kommer publiceras inom en snar framtid här på Spelnyheterna. Detta kommer troligen stjäla merparten av min tid i helgen. Det hade dock inte förvånat mig om jag råkar klämma in något annat i mina obligatoriska mikropauser. 


I helgen vill jag också tipsa om att We Happy Few nyligen fått ytterligare ett dlc-släpp, i form av Lightbearer. Jag fick nyligen ett sug på att återvända till den minst sagt skruvade staden och dess positiva invånare. Och med Lightbearer får man chansen att utforska en annan del av mystiken som erbjuds i Wellington Wells. 

Den lokala rocklegenden Nick Lightbearer vaknar med djup minnesförlust på ett hotell och måste utforska och undersöka den bakomliggande orsaken till varför hans kläder är dränkta i blod. Jag behöver troligtvis inte säga att händelseförloppet som följer är tämligen galet. 
Har ni testat We Happy Few? Lämna ossgärna en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

Nytt veckoslut och nya utmaningar! Vad spelar du i helgen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier! <3

Vänner;

Semesterns sista helg är här för mig och jag har haft en lång och härlig vila under sommaren. Det har varit gott att kunnat ladda batterierna lite inför en hektiskt höst. På spelfronten verkar den kommande tiden bli riktigt bra, ser verkligen framemot många titlar. Har ni något spel som ni längtar lite extra till? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. Det kommer stunder då man bara vill skratta åt något absurt, och i mitt tycke finns det få saker som slår en japansk TV-show. Och nu frågar ni mig, "CH, vad har detta med tv-spel att göra?" Jo, det finns nämligen en titel som kommer ganska nära den galenskapen. I det helvrickad Tetsumo Party får man chansen att visa sina reaktionsförmågor. 

Här kan man ensam eller tillsammans med goda vänner kämpa för att klara utmaningar som ackompanjeras med musik och höga ljudeffekter. Ta er en titt på trailern nedanför och håll med, galnare co-op-kvällar får man nog leta efter. Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

ÄNTLIGEN FREDAG! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Sommaren fortsätter vara närvarande och här på Smögen är värmen oerhört stark, så pass i perioder att jag bokstavligen smält ett par centimeter på höjden. Jag måste nog inse att jag passar bättre i kyla än i värme, kanske har Mei i Overwatch verkligen frusit själen av mig. Hur som helst ska jag försöka genomlida detta kraftprov och (förhoppningsvis) komma ut som en bättre människa på andra sidan. Medans jag jobbar på detta finns alltid möjligheten att pausa med ett spel eller två, inte sant! ;) Vi har lite nya texter online också! Kolla gärna in dem här och härJag har spenderat en del tid med att kolla in nya och intressanta indie-spel den senaste tiden och för några dagar sedan startade jag upp The Church in the Darkness. Spelet som för övrigt har den mest upplyftande titeln någonsin finns ute nu på PS4, Switch, Windows och Xbox One. Året är 1977 och din brorson har anslutit sig till en religiös kult i Sydafrika, i ett samhälle som går under namnet "Frihetens stad". 

Din uppgift är att infiltrera platsen, ta reda på sanningen bakom ledningen och undersöka om allt är som det ska. Om så inte är fallet måste du rädda din brorson snabbt som attans. Jag har haft en ganska intensiv upplevelse än så länge. Är detta något du tycker ser intressant ut? Kolla in trailern nedan och berätta i kommentarerna. Om ni istället behöver fokusera på kärlek, pussel och reflektion kan jag tipsa om Solo: Islands of the Heart. Denna charmiga hjärngympa kommer definitivt få er att snabbt börja känna saker och ting. Utforska en mysig värld fylld av hemligheter och mystik. Jag fick mängder av Animal Crossing-vibbar och musiken som ackompanjerar sin bild fungerar väldigt bra. Ett perfekt spel att förlora sig i från tid till tid, om inte är det väldigt avslappnande att spela.

Har ni något spel som ni spelar för att varva ner och slappna av? Jag letar alltid efter fler lugnare upplevelser att fly till, så lämna gärna ett tipsa om ni sitter på det perfekta spelet. Kommer ni kolla in Solo: Islands of the Heart? Lämna oss en kommentar.
Vad spelar du i helgen?  
 

Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender