Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Last of Us Part II

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

En ny helg med nya äventyr. Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan eller på våra sociala medier.

Vänner; 

 

Visst går veckorna fort, och nu landar ytterligare titlar till våra spelkonsoler. Idag släpps en efterlängtad titel till Nintendo Switch, Animal Crossing - New Horizons. Jag kommer därför spendera merparten av helgen genom att bege mig till en tropisk ö och påbörja mitt ö-liv. 


Förhoppningsvis kommer jag få blommor att blomma och grannskapet att trivas. Kommer du spela nya Animal Crossing? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 

 

 

Metroidvania-älskare kan med gott samvete ta en närmare titt på Dandara, som nyligen fick en ny uppdatering kallad "Trials of fear". I spelet stiftar du bekantskap med Dandara som fått i uppdrag att rädda världen Salt. 


Onda makter smider planer och vi behöver snabbt återställa balansen och freden. Ett spel som fungerar riktigt bra till min Nintendo Switch och något som även det kommer få följa med ut i vårsolen framöver. 

 

 

Ett annat nyligen släppt spel är Hidden Through Time. Detta charmiga äventyr utmanar dig som spelare i att hitta gömda föremål över en stor värld. Upplev de olika tidsåldrarna och släpp lös din kreativitet i det anpassningsbara kartläget. 


Hidden Through Time sjuder av charm och kommer bli ett bra komplement att variera sig med under veckorna som kommer. Har ni spelat spelet? Lämna oss en kommentar här nedan. 

 


 

Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 13 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan eller på något av våra sociala medier.

Vänner;

Vi är halvvägs igenom mars och spelåret har nu börjat på allvar. Min första recension för året släpptes tidigare i veckan, då jag tog en titt på Ori and the Will of the Wisps. Man kan lugnt säga att 2020 börjat riktigt bra och bättre kommer det bli framöver. 


Jag håller stora förhoppningar att de närmaste månaderna kommer innehålla en hel del guldkorn. Vilka spel ser ni framemot härnäst? Lämna oss gärna en kommentar här nedan, och kolla gärna in texten om Ori om ni inte redan gjort det. 

(Ps. Spela något läskigt idag, det är ju trots allt fredagen den trettonde!)


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 6 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här! Vad spelar du? Lämna oss gärna en kommentar!

Vänner;

 

Spelåret börjar sakteliga starta upp ordentligt och vi kommer snart att bokstavligen bada i titlar. Det ska bli så spännande att testa och uppleva all kreativitet som bubblat under ytan för så många serier. Det blir faktiskt lite svårgreppat ibland, särskilt då jag har en tendens att spela mycket av samma spel, hur ska jag kunna dela min tid framöver optimalt


Detta blir nog den största utmaningen för min egen del. I slutändan kommer jag behöva prioritera, som alla andra spelare därute. Vilka spel är på er "måste-spela-lista" under 2020? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 

 

 

För agenterna som spelat klart huvudberättelsen i The Division 2 och vänt upp och ned på Washington DC kommer nyheten om ett återbesök på Manhattan kanske som en välsignelse. I Tom Clancy’s The Division 2's stora expansion "Warlords of New York" blir agenterna återigen inkallade till det stora äpplet för att eliminera deras största hot hittills. En tidigare agent har tillsammans med ett gäng löjtnanter ockuperar staden och planerar nu hemskheter. 

 

Expansionen bjuder på nya uppdrag, sidouppdrag och en mängd vapen och tillbehör att samla. Så har ni fått mersmak för äventyret kan ni nu expandera er upplevelse. Jag gillade The Division 2, som jag recenserade under 2019 och denna expansion ser ut att bjuda på mer utav det goda. 

 

 

Vad spelar du i helgen? 

 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

Fredag och helgen ligger framför oss! Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan-

Vänner;

Bara några få dagar kvar av februari och vi har snart klarat av två tolftedelar av året, visst är det härligt. Jag hoppas att er kommande helg kommer innehålla en mängd roliga ögonblick, då gärna i någon härlig virtuell värld. Jag har den senaste tiden plockat fram min Nintendo Switch betydligt mer, och det händer ibland att jag tar med den ut på en promenad. Vårsolen har börjat titta fram mer och mer här på västkusten och jag hoppas verkligen det fortsätter så nu när Animal Crossing: New Horizons snart gör entré. Går du och längtar tillbaka till det som en gång varit? Ja, för nostalgikerna hos oss fortsätter Capcom att levererar fina paket. I deras senaste släpp "Mega Man Zero/ZX Collection"
får vi stifta bekantskap med Mega Man Zeros actionfyllda äventyr på nya plattformar. Samlingen innehåller Mega Man Zero 1,2,3 och 4, samt Mega Man ZX och ZX Advent. Spelen har fått nytt liv och packats ihop tillsammans med en rad nya funktioner, däribland det underhållande Z Chaser-läget, där du ensam eller i grupp med vänner kan utmanas i en rad olika tidsuppdrag. 

Nya spelare erbjuds också möjligheten till hjälp för att helt kunna avnjuta spelen. Vilket Mega Man-spel är er favorit? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.  Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender