Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Last of Us Part II

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 april 2020

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Jag hoppas att er påsk varit bra och säker. Det känns fortfarande väldigt oroligt i vårt land och jag hoppas att de virtuella världarna kan underhålla alla er som behöver stanna hemma. Med det sagt vill jag återigen tacka för alla tips som skänks här och på våra sociala medier om spel man bör spela. Dessa uppskattas inte bara av mig som skriver dessa helgsegment, utan även av andra som kanske missat något guldkorn i mängden. I helgen vill jag tipsa om Convoy: A Tactical Roguelike, som finns tillgängligt på det flesta plattformar. I detta spännande äventyr finner du dig strandsatt i ett öde landskap, på jakt efter utrustning för att reparera ditt rymdskepp. Du behöver vägleda din konvoj genom utmanande områden och försöka överleva de prövningar som ligger framför dig. 

Mad Max-inspirationerna är slående och de taktiska elementen är oerhört engagerande. Ta och spana in trailern här nedan. Har ni spelat Convoy: A Tactical Roguelike? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 april 2020

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan! :)

Vänner;

Tiden går och jag hoppas att ni alla fortsätter vara försiktiga i dessa oroliga tider. Spelen blir ett bra tidsfördriv om man måste stanna hemma, och lyckligtvis finns det gott om dem just nu. Flera stortitlar har släppts den senaste tiden och lär ockupera våra sinnen en bra stund framöver. Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. När Persona 5 släpptes 2017 var jag helt besatt av äventyret. De rebelliska skolungdomarna som ville rätta till felen hos korrupta vuxna fångade mig totalt, och mängden timmar jag spenderade tillsammans med detta gäng är otaliga. Åren har gått sedan det äventyret avslutades och trots detta får jag då och då tillbaka tankar från spelet. (om detta inte är beviset på ett bra spel vet jag inte vad som är det) Nu är vi inne i 2020 och Persona 5 har fått en ny version, som man gett ett kungligt namn; Royal. 

I den nya versionen läggs en mängd nya saker till, däribland en ny termin och nya platser som du kan besöka. Den stora nyheten dock är introduceringen av en ny medlem till Spöktjuvarnas gäng, en ung kvinna vars motiv förblir okända. Royal-versionen har gett mig så mycket nostalgi och jag längtar efter att få fortsätta plugga, slåss och spela biljard för en bättre morgondag. Har ni spelat Persona 5 sedan innan eller kommer ni testa Royal-versionen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. Om man istället är sugen på en lite lugnare upplevelse kan jag varmt rekommendera In Other Waters, som tillsammans med nya Animal Crossing ockuperat min Nintendo Switch den senaste veckan. I spelet befinner du dig i havet på en okänd planet. Genom äventyret får du möjligheten att kartlägga, scanna och upptäcka nya varelser och föremål. Vad för hemligheter gömmer sig i det stora blå, och kommer du hitta svaret du söker efter? 

In Other Waters kombinerar också ett charmig grafisk design med stämningsfull musik. Jag gillade verkligen kontrasten till alla andra spel som just nu spelas, och det kan vara ett gott tillägg i ditt växande spelbibliotek. Ta en titt på trailern här nedan, kommer du spela In Other Waters? Lämna oss en kommentar!

En riktigt Glad Påsk-helg önskar jag er alla! <3
Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 april 2020

Vad spelar du i helgen?

Våren är här och vi ska spela hela helgen! Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Vi har gjort entré till en ny månad och stora spelupplevelser ligger framöver oss. Som idag tillexempel, Resident Evil 3's återfödelse är här och jag kommer spendera merparten av helgen tillsammans med Jill Valentine. Har ni spelat originalet eller kommer remaken bli ert första möte med denna fantastiska protagonist? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. I helgen vill jag också passa på att tipsa alla Playstation 4-ägare som missat att Zen Studios indie-dungeoncrawler Operencia: The Stolen Sun nu finns tillgängligt på plattformen. Spelet som tidigare endast gått att spelas på Xbox Onegör nu alltså entré på ytterligare konsoler. 

I spelet tar du upp jakten efter den försvunna solen i landet Operencia, som på senare tid sett en ökning av ondskefulla varelser från underjorden. Slå dig samman med ett gäng av trollkarlar, krigare och andra magiska varelser och kämpa för att återse ljuset. Operencia: The Stolen Sun ger mycket hommage till sin genrer och bjuder på en hel del spännande scenarion. Har ni spelat det sedan innan eller blir det att kolla in nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 


Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar. :-)

Vänner;

 


Mars går mot sitt slut och det känns verkligen som om spelvåren startat på riktigt. Jag har den senaste veckan spenderat mycket tid i Animal Crossing: New Horizons på min Nintendo Switch. 


Även några timmar Doom Eternal har lyckats avhandlas, det är ett förbannat bra spel. Har ni missat min recension av spelet kan ni läsa den här. Vad spelar ni just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.

 


I Deep Sky Derelicts: Definitive Edition kombineras rpg och strategi i ett spännande rymdäventyr. I en skrämmande framtid har mänskligheten skingrats över galaxen. Misär breder ut sig när du som spelare försöker bygga dig ett nytt liv. En mystisk farkost kan leda dig tillbaka till lycka, men vad gömmer sig där egentligen?


Jag har spelat och testat detta den senaste tiden på konsol och det fungerar alldeles utmärkt då spelet bygger mycket på att man som spelare får tänka och göra noggranna beslut. Möjligheten att själv kombinera och utveckla sina strategier genom de olika korten gör att spelet känns betydligt mer avancerat. Kommer ni kolla in detta? Lämna oss en kommentar här nedan.


 


Om man inte är sugen på framtidens hemligheter och istället vill tittat tillbaka är kanske Wartile något för dig. Detta strategispel kombinerar vikingar och virtuella brädspel med ett djup stridssystem.


Utmana de nordiska gudarna och tar reda på sanningen bakom hemligheterna som gömmer sig i världen. En annan tagning på strategi helt enkelt, är detta något som intresserar er? Lämna oss en kommentar här nedan.

 

 
Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender