Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: DOOM Eternal

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Doom: Eternal, Call of Duty Warzone & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

Fredagen har anlänt och en helg fylld av spel ligger framför oss. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

 

Februari har startat och med den även en del nya saker i spelsammanhang. Apex Legends lanserade nyligen sin fjärde säsong, Star Wars Battlefront 2 har släppt två nya hjältar till spelet och Battlefield 5's senaste kapitel är live. Detta är bara några exempel på de många händelser man bör ha ett extra öga på under månaden. Vad spelar ni just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier. 

 

 

Jag har under den senaste veckan spenderat en hel del tid i rymden. Och få spel just nu säger rymdäventyr lika bra som Typhoon Studios senaste släpp, Journey to the Savage Planet. I detta överlevnadspel blir vi som spelare utmanade att utforska och undersöka om den planet vi anlänt till är bebolig för människor. Kategorisera växter, varelser och din omgivning för att få en bättre bild av helheten. 

 

Detta samtidigt som du själv måste anpassa dig till din aktuella situation. Finns det hot med i ekvationen? I så fall kan det vara en bra idé att rusta upp ditt försvar en smula. Jag har haft väldigt roligt och får en hel del No Man Sky's vibbar från projektet. Är detta en titel ni kommer tittar närmare på? Lämna oss en kommentar här nedan.

 Om man inte är sugen på att utforska så kanske lite hederlig co-op-action kan sitta fint. Samla ihop ett gäng vänner och samarbeta för att slå tillbaka hotet från yttre rymden. I "It came from space and ate our brains" blir jorden attackerad av en hord utomjordingar och vi måste besvara attacken. 


Du och tre andra spelare kommer utmanas i hektiska matcher och använda all er list och samarbetsförmåga för att överleva. På pappret känns spelet redan nu som ett klassiskt arkadspel, med stort fokus på samarbete. Kolla in trailern här nedan.

  Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 januari 2020

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Veckan har återigen sprungit iväg och helgen ligger framför oss. Jag tänkte försöka klämma in lite av varje i spelväg. Jag har den senaste tiden fått upp ögonen för äldre spelserier som jag inte involverat mig i på länge och det känns verkligen skönt att kunna återvända då och då för att påminna mig om upplevelserna man en gång hade. Sea of Thieves fortsätter vara ett gyllene exempel på ett spel jag återvänder till, dels för den estetiska givmildheten, men inte minst för sällskapet på resan.


I helgen vill jag också tipsa mina Nintendo Switch och Xbox One-ägare att Krillbite Studios  indiespel Mosaic finns ute nu. Spelet som tidigare endast funnits tillgängligt på PC börjar sakta hitta sin väg till konsolerna och dessa två är det första stoppet på resan. Många (inklusive mig själv) har beskrivit spelet som en äkta ögonhöjare kring våra dagliga liv och rutiner. Personligen kan jag känna igen mig i mycket som spelet tar upp, och det är så oerhört viktigt att kunna ventilera dessa saker med någon. Hur uppfattade ni spelet? Lämna oss gärna en kommentar här nedan och berätta.


Jag har också under några dagar tillbaka börjat testa min väg genom DayZ´s oerhört utmanande spelvärld. Att överleva en zombieapokalyps är inte så lätt som man i sitt eget huvud först målar upp. Det kräver en hel del planering och inte minst viljestyrka för att ro skutan i land. Vän eller fiendescenarier målas ständigt upp och ibland är det oerhört svårt att veta om borde skjuta innan man pratar. Dessa typer av stunder gör spelmediet så fruktansvärt intressant, det blir som en märklig självstudie. Hur skulle du lägga upp din strategi i ett överlevnadscenario? Lämna oss en kommentar här nedan .Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 januari 2020

Vad spelar du i helgen?

Ny helg och nya äventyr! Vad spelar du i helgen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.

Vänner;


Veckorna fortsätter att springa ifrån oss och snart är årets första månad historia. Jag hoppas att 2020 startat bra för er alla och att ni är taggad på spelåret som ligger framför oss. Personligen känner jag aningen stressad just nu. Jag vet att nästkommande månader kommer bli hektiska för oss alla, inte minst mars och april. Dock får man som vanlig rannsaka sig själv och besluta vad som ska spelas direkt och vad man kan vänta med. Hur ser erat schema ut på den fronten? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 januari 2020

Vad spelar du i helgen?

Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier.

Vänner;

Veckan går emot sitt slut och ännu en helg infaller. Jag har den senaste tiden kört både ensamspel och hektiska online-matcher tillsammans med vänner. Det är ganska skönt att ständigt kunna variera sig och gör att spelen fortsätter förnya sig. Nytt event i Apex: Legends och fler möjligheter till avancerade strategier i Overwatch gör att man fortsätter kämpa, bara en match till. Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier. Jag vill tipsa mina Nintendo Switch-vänner om ett svensksläppt indiespel. I Anthill från Göteborgsbaserade Image & Form tar du upp rollen som ett gäng modiga myror. Mängder av elaka kryp är på jakt efter din kulle och du måste strategiskt beskydda ditt område. Anthill är designat för handhållet spel och tar tillvara på Nintendo Switchs många styrkor. Jag har haft många roliga sessioner under veckan som gått och det känns spontant som ett perfekt spel att ta med sig "on the go". Kolla in trailern nedan. Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender