Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Last of Us Part II

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 juni 2020

Vad spelar du i helgen?

Vänner

 

Den första sommarmånaden är nu halvvägs klar och ett av spelen som många gått och längtat efter ligger framför oss. Nästa fredag släpps Naughty Dogs efterlängtade uppföljare till The Last of Us. Kommer ni spela det direkt? Lämna oss en kommentar här nedan. 

 

 

Då en annan uppföljare  också ligger nära i tiden tänkte jag i helgen stifta bekantskap med Switch-versionen av Deadly Premonition. Då originalet ligger mig nära om hjärtat ska det bli trevligt med ett återbesök, särskilt då del två i serien släpps senare i juli. Har ni spelat det första spelet sedan innan? Lämna oss en kommentar och berätta vad ni tyckte. 

 

 

Om man istället vill spendera merparten av helgen i luften kanske det hetlevrade Red Wings Aces of the sky kan locka intresse. Här gäller det att snabbt utforma en strategi och använda alla knep i boken för att undanröja motståndet. Det första världskriget är skådeplatsen och förarkabinen är verktyget. Kolla in trailern här nedan. Kommer du spela Red Wings?

 

 

Slutligen vill jag nämna att supercharmiga indiespelet Moonlighter fått en expansion, Between Dimensions. Äventyret som utspelar sig efter händelserna i spelet expanderar världen ytterligare och ger dig som spelare fler utmaningar att klara av. Kommer du återuppta äventyret igen? Lämna oss en kommentar här nedan.  

 

Vad spelar du i helgen?

 

 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 juni 2020

Vad spelar du i helgen?

Ny fredag och fler äventyr som väntar. Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Tiden går fort förbi och många saker händer i vår värld. Det gäller att fortsätta tro på sin egen förmåga och det goda i vårt samhälle. Om man behöver en paus från tid till tid kan det dock vara på plats med lite tv-spel. Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på våra sociala medier. <3


Xbox Gamepass-tjänsten växer hela tiden, och det senaste släppet ifrån Microsofts egna studios är här. I Minecraft Dungeons kombineras de pixelklädda världarna med klassisk dungeon-crawler. Tänk en kombination mellan Diablo-spelen och Minecraft, där de mörka och bloddrypande grottorna byts ut mot en mer färglad mix. 

Du kan uppleva äventyrets alla hemligheter ensam eller tillsammans med vänner, och den sortens kaos som uppstår här är svårslagen. Kolla in trailern här nedan och bege er sedan ut på nya pixliga äventyr. Spelar du Minecraft Dungeons? Lämna oss en kommentar här nedan. 


Om man istället önskar ond bråd död och litervis med blod går det också att ordna. I den stora expansionen Aftermath till Mortal Kombat 11 erbjuds här allt och mer därtill. Avnjut en maffig berättelsekampanj som tar vid där huvudberättelsen slutade och avgör världarnas öden. Kombinera taktik och aggressivitet med någon av de nya kämparna, däribland den episka Robocop. 

Nya groteska avslutare, spännande banor och ännu mera blod står på den växande menyn. Är ni sugna på mer Mortal Kombat 11 och kommer ni plocka upp expansionen? Lämna oss en kommentar här nedan. 


Slutligen tåls det att upprepas att en viss Arnold Schwarzenegger har gjort comeback i spelsammanhang. Jag skrev en recension av Predator: Hunting Grounds för en tid sedan och spelets första nedladdningsbara material har nu släppts. 

Denna gång introduceras möjligheten att spela som Dutch personligen, och Arnold ligger självklart bakom röstskådespelet. Kanske dags att återskapa den berömda "Ta er till helikopter"-känslan igen? Spelar du Predator: Hunting Grounds? 


Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 29 maj 2020

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan eller på våra sociala medier.

Vänner;

Fler och fler spel gör entré på marknaden och ibland är det svårt att veta vad man faktiskt är sugen på att spela. För min egen del brukar det bekanta locka betydligt mer är det som ligger okänt. Kanske är det därför jag finner mig spelandes Apex Legends och Overwatch så mycket som jag faktiskt gör. Men man måste också våga testa nya upplevelser för att kunna växa som spelare, nya visioner och nya världar behöver besökas. Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar. 


I helgen tänkte jag ta mig en närmare titt på nysläppet av Mafia II som nyligen utannonserades tillsammans med Mafia Trilogy. Man kommer ge helt nytt liv till sin gangsterserie och släppte (efter en del läckor) infon tillsammans med de uppiffade versionerna av del två och tre. Det första spelets återskapelse kommer först i augusti. 

Förutom uppfräschad grafik levereras Definitive Edition med allt nedladdningsbart material, det är trots allt den ultimata versionen av spelet. Kommer ni återvända till Vito Scalettas kaosartade värld? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 


Om man istället äger en PC eller Nintendo Switch och spelat alldeles för många timmar Super Smash Bros Ultimate kanske det är dags att variera sig med något annat. Lyckligtvis finns ett nytt slagsmålsspel på marknaden och denna gång är det ett renodlat kaos som utlovas. 

I Fly Punch Boom! kommer du uppleva en färgglad värld befolkad av en rad märkliga karaktärer. Ta dina slagsmål med kompisen i soffan eller slå vännen över nätet gul och blå. Bemästra dina karaktärer och utveckla dina strategier på 40 olika banor. Kan detta vara något som passar just dig? Kolla in trailern här nedan och lämna oss en kommentar. 


Slutligen behövs det alltid en större båt till vissa händelser. För filmälskarna kommer citatet kanske inte som någon större överraskning, och meningen bakom det har nu gjort entré i spelvärlden. I Maneater är det du som är kungen över näringskedjan under ytan, du är en haj och du är (ordentligt) hungrig. Simma, ät och utveckla dina olika förmågor samtidigt som du tar upp kampen mot den hänsynslösa yrkesfiskaren Scaly Pete. 

Hoppa genom luften och utför en rad olika (dödliga) tricks på dina motståndare, samtidigt som du planerar din nästa destination och expanderar i storlek. Hur elak kan du vara som en haj? Är det dags att ta reda på svaret till frågan? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 maj 2020

Vad spelar du i helgen?

Äntligen helg igen! Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på våra sociala medier.

Vänner;

Helgen har återigen infallit, och visst skulle det passa bra med tv-spel just nu? Om svaret på min fråga är ja så kanske ni kan hjälpa mig med lite trevliga tips. Mitt smilband breder alltid ut sig likt en lågtryck när kommunikationen från våra läsare lämnas in, både här på Spelnyheternas hemsida men även på våra sociala medier. Ni är så mycket mer än bara våra läsare, ni är en del av vår spelfamilj. Tack för att ni läser det vi gör och tycker till. <3 


Jag ska starta min helg genom att spela vidare på den intensiva action-plattformsspelet Fury Unleashed. Slå dig fram genom olika världar, belägna i en rad olika serietidningar. Här gäller det att snabbt och koncist ta beslut och därefter leva med konsekvenserna. Det blir minst sagt hektiskt i perioder, så det är skönt att kunna dela äventyret med en vän (då spelet stödjer co-op). 

Har ni testat Fury Unleashed eller ligger det på er lista av titlar att spela framöver? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender