Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: DOOM Eternal

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Doom: Eternal, Call of Duty Warzone & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

Fredag och helgen ligger framför oss! Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan-

Vänner;

Bara några få dagar kvar av februari och vi har snart klarat av två tolftedelar av året, visst är det härligt. Jag hoppas att er kommande helg kommer innehålla en mängd roliga ögonblick, då gärna i någon härlig virtuell värld. Jag har den senaste tiden plockat fram min Nintendo Switch betydligt mer, och det händer ibland att jag tar med den ut på en promenad. Vårsolen har börjat titta fram mer och mer här på västkusten och jag hoppas verkligen det fortsätter så nu när Animal Crossing: New Horizons snart gör entré. Går du och längtar tillbaka till det som en gång varit? Ja, för nostalgikerna hos oss fortsätter Capcom att levererar fina paket. I deras senaste släpp "Mega Man Zero/ZX Collection"
får vi stifta bekantskap med Mega Man Zeros actionfyllda äventyr på nya plattformar. Samlingen innehåller Mega Man Zero 1,2,3 och 4, samt Mega Man ZX och ZX Advent. Spelen har fått nytt liv och packats ihop tillsammans med en rad nya funktioner, däribland det underhållande Z Chaser-läget, där du ensam eller i grupp med vänner kan utmanas i en rad olika tidsuppdrag. 

Nya spelare erbjuds också möjligheten till hjälp för att helt kunna avnjuta spelen. Vilket Mega Man-spel är er favorit? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.  Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 21 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 HELG! <3 Vad spelar du? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på något av våra sociala medier.

Vänner;

Februari går emot sitt slut och jag har försökt att mentalt förbereda mig för allt som ligger framför oss i tv-spelsväg. Jag har helt ärligt svårt att förstå att de närmaste månaderna kommer innefatta både Final Fantasy VII Remake, Cyberpunk 2077 & The Last of Us: Part II.

Det kommer sannerligen bli svårt att faktiskt fungera optimalt i samhället när detta sker, men vi tv-spelare är duktiga på att kombinera, analysera och faktiskt genomföra perfekta strategier i pressade situationer. Jag hyser inga tvivel om att vi kommer gå ur denna utmaning med ett leende på läpparna. Vilka spel ser ni framemot? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. I helgen vill jag slå ett extra slag för återsläppet av två gigantiska speltitlar i ny skrud. Den fantastiska häxan Bayonetta återvänder till en ny generations konsoler. PS4 och Xbox One får samtidigt all action från explosiva Vanquish på köpet. Platinum Games två storspel har fått sig ett ordentligt ansiktslyft och kalibrerats till att fungera optimalt på de nya konsolerna. 

Skarpare texturer, en mer stabil bilduppdatering och allt extramaterial inkluderas och för er som inte testat dessa spel innan, gör er själva en tjänst och gör det. Action, härlig musik och ett persongalleri från en annan värld kombineras till ett galet resultat. Kommer ni kolla in dessa? Lämna oss en kommentar här nedan. Om man istället känner för monsterjakt på konsol kan jag tipsa alla konsolägare att Cryteks Hunter: Showdown nu finns tillgängligt för plattformarna. Spelet som tidigare släppts till PC placerar dig i mitten av en blodig uppgörelse. Du spelar som en prisjägare på jakt efter det ultimata bytet. Louisianas ödebygd har blivit invaderat av monster och du har fått det ärofyllda uppdraget är rensa upp i röran. 

Hunter: Showdown bjuder på intensiva matcher mot både PvP och PvE. Taktik och planering blir därför alltid central till upplevelsen, då många saker snabbt kan gå åt skogen. Spåra upp ditt mål, eliminera det och skynda sedan snabbt till närmaste evakueringsplats. Men var på din vakt, ett annat lag kan snabbt förstöra ditt hårda slit med ett välplanerat bakhåll. Mycket adrenalin utlovas, och jag har periodvis känt mig som en vandrande stundmatta i nerverna. Har ni spelat Hunter: Showdown innan eller kommer ni kolla in det framöver? Lämna oss en kommentar. 
Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 14 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

Ny helg och nya äventyr väntas! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

 

Fredagen är här igen och det är dags för nya äventyr i våra virtuella världar. Jag har som vanligt försökt att klämma in alldeles för många saker samtidigt, och resultatet har varit blandat. 


Några kvällar Apex Legends med olika resultat, samtidigt som jag försökt klämma in några timmar till havs i Sea of Thieves. Nu börjar sakta spel-våren starta och de kommande veckorna kommer säkerligen bjuda på en hel del nya och spännande äventyr. Vilka spel går ni och väntar på just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. I helgen vill jag tipsa om två lite udda spel som nyligen flög in under min radar. I den cyberpunk-inspirerande titeln 7th Sector blir du som spelare utmanade i ett gäng utmanande pussel. Kontrollera en mängd olika karaktärer, alla med egna utmaningar och personliga resor. Kom underfund med vad som väntar bakom nästa hörn och lös mysteriet kring världens svårigheter. Har ni kollat in detta? Lämna oss en kommentar här nedan.Om man istället vill testa något nytt till sin Nintendo Switch finns möjligheten i indiespelet Skellboy. Här tar du upp rollen som Skippy, vars uppdrag är att rädda kungariket Cubold från en elak trollkarl. Upptäck din inre stryka och använd dessa för att lära dig nya förmågor och egenskaper. Plattform blandas med RPG i klang till härlig retromusik. Kommer ni kolla in Skellboy framöver? Lämna oss en kommentar här nedan.

 
Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

Fredagen har anlänt och en helg fylld av spel ligger framför oss. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

 

Februari har startat och med den även en del nya saker i spelsammanhang. Apex Legends lanserade nyligen sin fjärde säsong, Star Wars Battlefront 2 har släppt två nya hjältar till spelet och Battlefield 5's senaste kapitel är live. Detta är bara några exempel på de många händelser man bör ha ett extra öga på under månaden. Vad spelar ni just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier. 

 

 

Jag har under den senaste veckan spenderat en hel del tid i rymden. Och få spel just nu säger rymdäventyr lika bra som Typhoon Studios senaste släpp, Journey to the Savage Planet. I detta överlevnadspel blir vi som spelare utmanade att utforska och undersöka om den planet vi anlänt till är bebolig för människor. Kategorisera växter, varelser och din omgivning för att få en bättre bild av helheten. 

 

Detta samtidigt som du själv måste anpassa dig till din aktuella situation. Finns det hot med i ekvationen? I så fall kan det vara en bra idé att rusta upp ditt försvar en smula. Jag har haft väldigt roligt och får en hel del No Man Sky's vibbar från projektet. Är detta en titel ni kommer tittar närmare på? Lämna oss en kommentar här nedan.

 Om man inte är sugen på att utforska så kanske lite hederlig co-op-action kan sitta fint. Samla ihop ett gäng vänner och samarbeta för att slå tillbaka hotet från yttre rymden. I "It came from space and ate our brains" blir jorden attackerad av en hord utomjordingar och vi måste besvara attacken. 


Du och tre andra spelare kommer utmanas i hektiska matcher och använda all er list och samarbetsförmåga för att överleva. På pappret känns spelet redan nu som ett klassiskt arkadspel, med stort fokus på samarbete. Kolla in trailern här nedan.

  Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender