Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Last of Us Part II

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 februari 2019

Vad spelar du i helgen?

Ännu en helg gör entré, vilka äventyr ska ni på? Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Vilka veckor vi haft i spelväg den senaste tiden! Resident Evil 2, Kingdom Hearts 3, Crackdown 3, Metro Exodus, Jump Force och Far Cry: New Dawn, listan kan verkligen göras lång. Problemet som infinner sig oftast är att klockan inte har mer än 24 timmar, och det är svårt att prioritera sin speltid ibland. Har ni spelat något av de ovanstående spelen än? Vilket och vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedan. I helgen vill jag också tipsa alla Nintendo Switch-ägare att SciFi-äventyret Observer finns ute nu till konsolen. Om ni inte har spelat det sedan innan är detta helt klart ett trevligt spel att ha med på resande fot. 
Ett spännande narrativ blandas med pussel och en del läskiga ögonblick. Kan du lösa mysteriet? Har du spelat Observer innan eller kommer du plocka upp det till Nintendo Switch? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 februari 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här igen! :) Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Nya äventyr ligger framför oss och spelsläppen landar snabbt. En mängd olika genrer kommer få nya tillskott de närmaste veckorna, inte minst denna. Metro Exodus och Crackdown 3 är bara två av de nysläppta titlarna som anträffats den senaste tiden. Personligen har jag spenderat en mängd tid i nya Apex Legends från Respawn, ett kanonlir. Kommer ni spela något av dessa? Lämna oss en kommentar här nedan. Kolla också gärna in min senaste text här på Spelnyheterna, Kingdom Hearts 3-recensionen. 


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 1 februari 2019

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här och äventyren kan börja. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Vilka veckor vi redan haft på spelfronten, med både Resident Evil 2 och nysläppta Kingdom Hearts 3. Jag hoppas ni hunnit med att spela något av dessa enorma äventyr, och att det varit spännande och lite läskigt på kuppen. Jag recenserade Resident Evil 2 för en dryg vecka sedan och är helt såld, ett makalöst spel. Jag hoppas ni hittar något att (bokstavligen) sätta tänderna i under helgen. Personligen kommer jag fortsätta mina genomspelningar i både Resident Evil 2 och Kingdom Hearts 3, plus några matcher Overwatch in i mellan såklart. 


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 25 januari 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredag :) Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Fredagen är här och det är hög tid att lämna veckan bakom oss för lite ledighet. Idag släpps det mycket efterlängtade återskapandet av Resident Evil 2. Jag kommer definitivt fortsätta spela detta under helgen och försöka hitta varje liten sak jag missat under min första genomspelning. Recension dyker upp inom kort här på Spelnyheterna. Kommer ni återuppleva skräcken i Resident Evil 2? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta. I helgen vill jag också passa på att tipsa om indiespelet Futuregrind som släpptes till Playstation 4 tidigare i veckan. I detta Trials inspirerade åk får du chansen att testa på dina snabba reflexer och din kreativa ådra. Åk igenom en mängd olika nivåer och se till och matcha färgerna du träffar. 

Ta reda på sanningen kring vilka du kan lita på och få systemet att krascha i en expolisopn av färger och nyanser. FutureGrind blandar vilt från en mängd titlar men lyckas ändå göra spelet till sitt eget. Ta er en titt här nedanför för trailern. Har ni spelat det sedan innan eller ska ni testa det nu? Lämna oss en kommentar. 


Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender