Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Senaste recension: Death Stranding

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: MediEvil & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Tid för spel och utforskande! Helgen är här! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;


Saknar ni någonsin dagarna då tv-spel faktiskt var något heligt? Ett medium som kunde sudda bort verkligheten totalt, och fullständigt innesluta dig i en annan värld. Jag intalar mig själv att jag oftast har en enkel tendens att ramla in i välkända områden, då i synnerhet hos mitt tv-spelande. När senast inneslöt ett spel er totalt? I den utsträckningen att spelet tog upp både tid och tanke även långt efter att eftertexten rullat? Lämna mig en kommentar här nedan och berätta.I helgen har vi ytterligare en chans att jaga och förgöra skelettskeppen som dykt upp i Sea of Thieves senaste uppdatering, Cursed Sails. Den tidsbegränsade kampanjen som varit skulle egentligen slutat denna vecka, men utvecklarna Rare har förlängt den en vecka till. Så chansen finns för er pirater som ännu inte hunnit utmana fasorna från djupet. Samla ihop ett gäng och bege er ut på det öppna havet, det är i alla fall min plan för helgen. Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan!Vad spelar du i helgen?  Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här! Vad spelar du?

Vänner;

Så var fredagen äntligen här igen! Jag går på min sista semesterhelg och det ska både bli roligt och "mindre" kul att återvända till arbetet. Att återvända in i vardagen är egentligen något positivt, eller hur? Skämt och sido, jag är redo för nya utmaningar. 

Sedan är det heller inte många veckor kvar tills Comic Con i Stockholm. Jag kommer självklart vara på plats för Spelnyheternas räkning och ta tempen på de senaste spelen. Håller tummarna att vi får någon trevlig förhandstitt på något kommande storspel. Ses vi på Comic Con i september?


I helgen tänkte jag ta mig en titt på nysläppta och svenskproducerade spelet Flipping Death. Göteborgsstudion Zoink levererar en ny komisk guldklimp till oss, och gillade du deras tidigare alster, Stick it to The Man! så kommer detta säkerligen passa dig fint. 

Nya galna upptåg, roliga situationer, samt rent kaos utlovas när döden åker på semester. Utforska en värld av minnesvärda karaktärer och unika pussel. Kommer du spela Flipping Death? Ta er en titt på trailern här nedan och lämna oss en kommentar!Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Ny helg! :) Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;


Sommarvärmen fortsätter att hålla i sig över vårt land och anledningar att hålla sig inomhus har minskat! Självklart finns det alltid anledningar att ta en paus ifrån solen, vilket jag utnyttjat i tid och otid. Jag har den senaste tiden fastnat ganska rejält i Fortnite, och blivit positivt överraskad över spelet. Det är riktigt kul tillsammans med goda vänner.I helgen tänkte jag ta mig en titt på nysläppta dlc-paketet United Front till Call of Duty: WW II på min 
Xbox One. Paketet inkluderar nya flerspelarbanor och fortsättningen på Nazi Zombies-sagan. Det ska bli spännande att se hur mycket tid man hinner slå ihjäl under dagarna som kommer! Har ni spelat något av dlc-paketen till WW II? Lämna oss en kommentar här nedan.För spelarna som varit sugna på ett nytt skräcklir kan jag på förhand rekommendera undervattensspelet Narcosis. Ett klassiskt uppbyggt survival-horror spel med likheter till Soma (som jag gillade en hel del). Du befinner dig på botten (bokstavlig talat) och måste klura ut vad som hänt nere i mörkret. En hel del skräckmoment utlovas och narrativmässigt ser detta riktigt intressant ut. Kolla in trailern här nedan och ta er en funderare. Har du spelat Narcosis eller planerar du att göra det? Lämna oss en kommentar här nedan!
Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 juli 2018

Vad spelar du i helgen?

Sommarvärmen fortsätter att hålla i sig! Men detta kommer inte stoppa oss från att spela några timmar! Vad spelar du i helgen?

Vänner;


Visst går dagarna fort, nästan för fort emellanåt. Jag har precis avslutat den första semesterveckan och det har varit härligt att inte behöva göra särskilt mycket, bara det man känner för. Det har blivit en del bad, en del sol men även ett gäng timmar med härliga spel. Jag har bland annat avslutat min andra genomspelning av Middle Earth: Shadow of War som nu äntligen blivit befriad ifrån mikrotransaktionernas bojor, då genom en ny uppdatering. 


Man har även ändrat en del tunga grind-moment i grundspelet, så den avslutande akten kändes betydligt bättre nu. Ett nysläppt demo finns också ute, så passa på att känna på spelet om du inte gjort det ännu. Min recension finns att läsa här!  

Ett annat spel som stulit ett par timmar från mig är nysläppta Mothergunship!. Variationen och de hektiska striderna bjuder på en mängd action och jag har haft kul med byggaspekten i spelet. Visst finns det saker som är halvdana och tveksamma i upplägget, men det finns en hel del spännande att hitta här.


Tiden får helt enkelt utvisa om detta koncept är långvarigt eller inte. Har ni spanat in Mothergunship? Ta er en titt på trailern här nedan.

Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender