Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Death Stranding

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Sea of Thieves, Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 november 2018

Overwatch

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar!

Vänner;

Helgen är här och spelvärlden ligger framför oss. Denna vecka har spenderats i en massa olika spel, framförallt i Red Dead Redemption 2 och Overwatch. Jag passade även på att gå tillbaka och kolla in allt som utannonserades av Blizzard ifrån Blizzcon förra helgen. Det var tämligen många saker som dök upp, bland annat en ny hjälte till Overwatch som jag längtar efter att få spela. Mer innehåll till senaste WoW-kampanjen samt utannonseringen av Diablo Immortal till mobilplattformar. Kollade ni in Blizzcon iår? Vad tyckte ni var bäst? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 2 november 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredag! <3 Vad spelar ni i helgen?

Vänner;

Ännu en vecka är slut och helgen står inför dörren. Jag tänkte fortsätta mitt spelande i Red Dead Redemption 2 och även slutföra ytterligare utmaningar i Fortnite. Jag har ännu en gång kommit till vetskapen att det finns alldeles för många spel att spela just nu, tiden finns helt enkelt inte till. Trots detta är det dumt att ge upp och sluta försöka, eller hur? Man måste ju ge sitt yttersta för att komma högst upp på prispallen. Variation är något bra, iallafall under tv-spelande. Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 oktober 2018

Vad spelar du i helgen?

Så var det fredag igen! Vilka äventyr ska ni ha i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;


Jag blickade häromdagen tillbaka i mitt arkiv här på Spelnyheterna och upptäckte att jag skrivit ett ex antal "Vad spelar du i helgen"-texter nu. Jag trodde aldrig att jag skulle hålla på så här länge. Men att läsa er kommentarer här och på andra sociala medier peppar mig att fortsätta prata och lyfta frågan. Spel har alltid fungerar bäst tillsammans, om det så gäller upplevelser vi alla delat i enspelaräventyr, eller en intensiv fps-match tillsammans.


Spelnyheterna kommer alltid lyfta frågan som är nyckeln och inspirationen till oändligt antal världar, en fråga som fortsätter locka min nyfikenhet till tangentbordet i detta nu. Frågan som lyder, Vad spelar du i helgen? Tack att ni läser det vi gör! <3I helgen tänkte jag ta mig en extra titt på indiespelet som redan spelats av så många. Att åka och utforska offroad i en mängd olika fordon kan snabbt urarta i ett milt kaos. Som tur är finns det alternativ som både kan göra din upplevelse säkrare eller farligare, beroende på hur våghalsig du är.


I Spintires: Mudrunner America Wilds är det upp till dig hur du väljer att tackla utmaningarna framför dig. Välj och vraka i en mängd olika inställningar och bilar, och bevisa sedan att du har vad som krävs för att tämja din omgivning. Har du spelat Spintires: Mudrunner innan? Om inte, är du sugen på att hoppa in? Kolla in trailern och lämna oss en kommentar.  
Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 oktober 2018

Vad spelar du i helgen?

En ny helg uppenbarar sig! Vad ska du spela i helgen?

Vänner;

Den senaste veckan har jag ägnat mig åt en mängd olika titlar. Det har varit ett digitalt smörgåsbord av läckerheter som avnjutits och det finns en särskild go känsla av att variera sina upplevelser. Overwatch, Fortnite, Call of Duty, Sea of Thieves, ja, listan kan helt klart göras lång. Man hinner liksom inte med allt man önskar spela, så officiellt vill jag ha fler timmar på dygnet. Jag hoppas att jag fortsätter min helg likt min vecka och djupdyker i ännu fler titlar, det finns trots allt mycket att spela just nu. Jag lämnar er med en trevlig låt som perfekt beskriver min spelstil just nu. Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender