Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Death Stranding

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: MediEvil & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 oktober 2018

Vad spelar du i helgen?

En ny helg uppenbarar sig! Vad ska du spela i helgen?

Vänner;

Den senaste veckan har jag ägnat mig åt en mängd olika titlar. Det har varit ett digitalt smörgåsbord av läckerheter som avnjutits och det finns en särskild go känsla av att variera sina upplevelser. Overwatch, Fortnite, Call of Duty, Sea of Thieves, ja, listan kan helt klart göras lång. Man hinner liksom inte med allt man önskar spela, så officiellt vill jag ha fler timmar på dygnet. Jag hoppas att jag fortsätter min helg likt min vecka och djupdyker i ännu fler titlar, det finns trots allt mycket att spela just nu. Jag lämnar er med en trevlig låt som perfekt beskriver min spelstil just nu. Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 oktober 2018

Call of Duty: Black Ops 4

Vad spelar du i helgen?

Fredag! <3 Vad spelar ni?

Vänner;

Fredagen är äntligen här igen och det betyder några timmars avkoppling framför tv:n och datorn. Jag hoppas ni alla får en riktig kanonhelg och att ni hinner avnjuta en spelstund. Vad har ni planerat i spelväg? Lämna oss en kommentar här nedan.


Idag släpper Activision och Treyarch sitt stora flaggskepp för höstens fps-spelare, Call of Duty: Black Ops 4. Med ett helt nytt zombieläge, nya flerspelarmöjligheter och introduceringen av sin egen version av Battle Royal, Blackout. Har får man spela till sista spelaren, och vinnaren tar allt. Det finns därför en rad olika anledningar att dyka in och kolla in all action som sker. Kommer ni hoppa in i Black Ops 4? Kolla in trailern och lämna oss en kommentar här nedan.


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 oktober 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är åter här! Vilka äventyr ska du uppleva i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Oktober har börjat och den läskiga spök-tiden på året likaså. Det är perfekt att hinna ta tillvara på alla skräckspel man "sparat" sig från att spela en tid tillbaka. Nu är det hög tid för er att avsluta er Resident Evil 7 resa om ni inte gjort det, eller hur? Haha. I helgen tänkte jag ta mig en titt på det charmiga äventyret Monster Loves You! Här får du den unika chansen att själv uppleva och skapa ditt eget monsters liv. De valen du gör i starten av ditt liv kommer definiera hur människor och dina medmonster ser dig som vuxen. Mariga val blandas med en hel del charm i Radial Games äventyr. Extra kul och en liten titel som passar perfekt att ta med sig på sin Nintendo Switch.  Kolla in trailern här nedan. 
Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 september 2018

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Ny helg med nya äventyr! Det är alltid lika roligt att se vad ni spelar just nu, så passa gärna på att lämna oss ditt bidrag här nedan. Ha en riktigt go spelhelg nu.I helgen finns äntligen möjlighet att uppleva den svenska indiepärlan Alwa's Awakening i ett bärbart format, då det äntligen lanseras på Nintendo Switch. En retrodoftande berättelse om mod och äventyr som kommer glädja både veteraner och nykomlingar. Jag har spelat en hel del av pc-versionen och riktigt längtat efter att kunna ta med mig det vart som helst. 

Känns spontant som ett givet val att införskaffa på Nintendos hybridkonsol om ni inte spelat det innan. Hitta din väg genom en mängd kluriga nivåer, pussel och fiender. Har ni spelat Alwa's Awakening innan? Lämna oss en kommentar här nedan.
Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender