Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: DOOM Eternal

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Doom: Eternal, Call of Duty Warzone & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 1 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Min senaste text om Far Cry New Dawn är uppe på sidan, kolla gärna in den här om ni inte gjort det innan. Ett roligt spel att spendera ytterligare timmar i. 

Har ni något aktuellt spel som ni sitter fastklistrade framför? Apex Legends är ett annat exempel på spel som bokstavligen stulit min tid den senaste tiden, oerhört beroendeframkallande. I helgen tänkte jag passa på att tipsa om pusselspelet Treasure Stack som släppts idag till Xbox One, Nintendo Switch och Steam. I detta Tetris-doftande äventyr får du chansen att välja karaktärer och tillbehör för att därefter bege dig ut på ett kistletande äventyr. 

Samla, öppna och förvalta din spelplan ensam eller tillsammans mot vänner online samtidigt som den charmiga musiken fyller spelrummen. Kolla in trailern här nedan och lämna oss en kommentar. Är du sugen på att testa Treasure Stack? 


Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 februari 2019

Vad spelar du i helgen?

Ännu en helg gör entré, vilka äventyr ska ni på? Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Vilka veckor vi haft i spelväg den senaste tiden! Resident Evil 2, Kingdom Hearts 3, Crackdown 3, Metro Exodus, Jump Force och Far Cry: New Dawn, listan kan verkligen göras lång. Problemet som infinner sig oftast är att klockan inte har mer än 24 timmar, och det är svårt att prioritera sin speltid ibland. Har ni spelat något av de ovanstående spelen än? Vilket och vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedan. I helgen vill jag också tipsa alla Nintendo Switch-ägare att SciFi-äventyret Observer finns ute nu till konsolen. Om ni inte har spelat det sedan innan är detta helt klart ett trevligt spel att ha med på resande fot. 
Ett spännande narrativ blandas med pussel och en del läskiga ögonblick. Kan du lösa mysteriet? Har du spelat Observer innan eller kommer du plocka upp det till Nintendo Switch? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 februari 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här igen! :) Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Nya äventyr ligger framför oss och spelsläppen landar snabbt. En mängd olika genrer kommer få nya tillskott de närmaste veckorna, inte minst denna. Metro Exodus och Crackdown 3 är bara två av de nysläppta titlarna som anträffats den senaste tiden. Personligen har jag spenderat en mängd tid i nya Apex Legends från Respawn, ett kanonlir. Kommer ni spela något av dessa? Lämna oss en kommentar här nedan. Kolla också gärna in min senaste text här på Spelnyheterna, Kingdom Hearts 3-recensionen. 


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 1 februari 2019

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här och äventyren kan börja. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Vilka veckor vi redan haft på spelfronten, med både Resident Evil 2 och nysläppta Kingdom Hearts 3. Jag hoppas ni hunnit med att spela något av dessa enorma äventyr, och att det varit spännande och lite läskigt på kuppen. Jag recenserade Resident Evil 2 för en dryg vecka sedan och är helt såld, ett makalöst spel. Jag hoppas ni hittar något att (bokstavligen) sätta tänderna i under helgen. Personligen kommer jag fortsätta mina genomspelningar i både Resident Evil 2 och Kingdom Hearts 3, plus några matcher Overwatch in i mellan såklart. 


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender