Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: PlayStation Classic

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 november 2017

Vad spelar du i helgen?

Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Jag hoppas att veckan varit bra och att ni är redo för äventyr i helgen. De senaste veckorna har det varit mycket fokus på att försöka komma ikapp på alla titlar jag missat eller inte hunnit klara ännu, hoppas kunna fortsätta på det arbetet i helgen. Hur stor är er backlog av spel? Lämna oss en kommentar här nedan.


I helgen tänkte jag passa på att tipsa familjerna som spelar tillsammans att en trio spel har remastrats och återsläppts på Xbox One. Dessa inkluderar Disneyland Adventures, Rush: A Disney-Pixar Adventure och Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection. De två förstnämnda spelen var förr bundna direkt till Kinecten, men har nu omarbetats utan denna. Utforska spännande världar, möt välkända karaktärer och upplev spänning, romantik och äventyr under solen.

Om man istället drömmer om att öppna och driva sitt eget zoo finns få saker som slår Zoo Tycoon. Denna autentiska simulator ger dig verktygen och bara du bestämmer hur stort projektet kommer bli. Kanske blir det något av dessa spel som kan locka de unga (och äldre) drömmarna och kreatörerna framför tv:n? Har ni spelat något av dessa innan? Lämna oss en kommentar här nedan.Den senaste tiden har en mängd olika bilspel gästat våra spelkonsoler. Forza, Project Cars och Mario Kart 8 Deluxe har alla varit imponerande på egna ben. För några veckor sedan släppte även Sony lös sitt flaggskepp inom racinggenre, Gran Turismo Sport. Denna intensiva körupplevelse bjuder på allt du tidigare kommit att älska med serien. Här finns bilarna, banorna och fysiken till att hjälpa dig nå fram till mållinjen.

För mig personligen har genre alltid varit nära mitt spelhjärta, och att få möjligheten att se hur de olika serierna skiljer sig från varandra är både spännande och lärorikt. Har ni något personlig favorit när det kommer till racinggenre? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta.Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 november 2017

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här igen! :) Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Jag hoppas att er vecka varit bra och att helgen för med sig lite trevligt spelande. Jag tänkte försöka ta mig en titt på en del olika titlar i helgen, däribland nya Sonic Forces, men även en del återbesök till tidigare titlar. Overwatch förblir en titel som jag återvänder till, gång på gång.Sonic Forces är den senaste delen i serien kring världens snabbaste igelkott. Vår blåa hjälte måste nu alliera sig med sina vänner för att bemötta den onde Dr Eggmans hemska planer. Världsherraväldet är något som ständigt är i doktorns huvud och han har därför konstruerat en mängd elaka robotar för att sätta punkt för vår framfart. Något som är nytt med denna titel är att du nu kan designa din egna karaktär, som i sin tur hjälper vår hjälte mot ondskans makter.

Du har nu makten att förändra synen på snabbhet, är du redo för att springa fram i Sonic Forces? Personligen tokgillade Sonic Mania som släpptes för en tid sedan, går därför och hoppas att detta blir en trevlig upplevelse också. Ska ni köra Sonic Forces?För spelarna som vill finna frid och lugn i en upplevelse och som även införskaffat en Nintendo Switch finns nu Farming Simulator 17 till plattformen. Bygg och sköt om din egen gård och hantera boskap, sädeskorn, väder och ekonomi. Serien som tidigare gjort sig väldigt populär kan nu alltså spelas på Nintendos hybridkonsol.

Varför inte ta med den ut under en kommande höstpromenad, alternativt tända brasan, hälla upp en kopp glögg och bara mysa framför tv:n. Har ni spelat spelet sedan innan eller blir detta ert första stopp till serien? Lämna oss en kommentar här nedan.Slutligen har nu äntligen expansionen av Horizon: Zero Dawn släppts, och i The Frozen Wilds måste Aloy utforska den bittra och frusna norden. Ett mysterium ligger och väntar vår hjältinna, vilket även inkluderar nya fiender, nya områden och fler karaktärer att bemöta.

En helt ny miljö för med sig ännu fler saker att upptäcka, något jag personligen älskade med det första spelet. Friheten att kunna tackla problem och de olika stridssystemen vävs samman till en intensiv spelupplevelse. Då det var en tid sedan jag spelade originalet känns möjligheten att återvända spännande och fräsch.

Kommer ni följa med Aloy på ännu en resa? Ta i så fall med vinterkläder och en termos varm choklad, det kommer bli kyligt i perioder.


Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 november 2017

Super Mario Odyssey

Vad spelar du i helgen?

Fredag! :) Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Det har varit en intensiv spelperiod för många! Massor av bra titlar har släppts fria till allmänheten. Wolfenstein, Shadow of War, Super Mario Odyssey & South Park har den senaste tiden ockuperat mestadels av mina vakna timmar, och fler stortitlar är på gång. Idag landar nästa Call of Duty och nyligen fick PC-spelarna chansen att sätta tänderna i Destiny 2. Vad spelar ni just nu?


I den senaste delen av Call of Duty-serien kastas vi tillbaka till det andra världskrigets fasor. Med en ny berättelsekampanj, nya flerspelarlägen och mängder av nazist-zombies finns det något att hitta för de flesta. Det ska bli intressant att se hur denna återkomst kommer gynna serien framöver. Uppskattar ni återbesöket eller trivdes ni bra i framtidens krigszoner? Lämna oss en kommentar här nedanför!


I helgen blir det just dessa ovannämnda spel jag fokuserar på! Och om ni missat någon av våra senaste recensioner tänkte jag länka dem här! Ta gärna en titt och fortsätt kommentera, vi uppskattar er feedback! :) Tack att DU läser det vi skriver! You rock! <3 Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 oktober 2017

Vad spelar du i helgen?

Tre stora spelsläpp har skett under helgen! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Så var ännu en vecka slut! Jobb, skola och måsten är borta och spelens värld ligger öppen för utforskning. Att det är en bra tid att vara tv-spelare kan inte sägas ofta nog, särskilt inte en helg som denna. Super Mario Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus och Assasins Creed: Orgins släpps alla idag, frågan är, vad ska ni spela först? 


Om man inte är sugen på dessa titlar kanske några andra spel intresserar. Ett spel som gått under min radar är nysläppta Spelunker Party! som finns tillgängligt nu till Nintendo Switch och PC. I detta flerspelarspel jobbar man tillsammans med sina vänner i att navigera grottor och hemliga gångar. Man kan avnjuta detta tillsammans i soffan genom att spela fyra i splitscreen, eller söka online efter kamrater. Utforska, samla och uppgradera dina förmågor, samla skatter och nya kläder för att piffa till din karaktär. Blir detta nästa co-op-upplevelse? Ska du spela Spelunker Party!?


För spelarna som inte fått nog av racinggenre finns även WRC 7 ute på marknaden till samtliga format. Denna högintelligenta racingsimulator innehåller möjligheten att själv välja din väg till toppen. Nya miljöer, fler bilar och en anpassningsförmåga som skriker frihet. Likt föregående årets version finns mängder av saker att låsa upp i karriärsläget, fler bilar att samla och köra, onlinerace samt nya funktioner i bagaget. Vilket racingspel blir ert val denna säsong?
Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender