Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Last of Us Part II

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 14 juni 2019

Vad spelar du i helgen?

Äntligen Fredag igen! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Vilken vecka vi har haft, E3 har gått av stapeln och en mängd nya titlar har utannonserats för framtiden. Vi har också fått en del datum för spel som ligger närmare i tiden än 2020 och framåt. Själv har jag suttit fastklistrad framför datorn för att följa allt som utannonserats och en topplista av mina favoritspel finns att läsa här. Vilka var era favoritögonblick från årets E3-mässa? Lämna oss en kommentar här nedan. En aktuell titel som nyligen fick en expansion lanserad är The Elder Scrolls Online, vars senaste del har titeln Elsweyr. Områden har expanderats och enorma drakar har återvänt till landet för att skapa oreda och grilla något trevligt inför fredagsmyset. Man har även lagt till en ny spelarklass till spelet, Necromancer. Du har nu möjligheten att återuppliva och styra över en armé av döda, trevligt eller hur? 

Jag fortsätter att återvända då och då för att kolla in vad som förändrats i Bethesda magiska värld. Spelar ni The Elder Scrolls Online och kommer ni i så fall kolla in Elsewyr? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 juni 2019

Vad spelar du i helgen?

Sommartider hej hej, sommartider! :) Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Så var vi äntligen inne i juni och sommaren kan officiellt börja. Helgen som kommer är särskilt spännande då E3-mässan återigen går av stapeln i Los Angeles. Spelföretagen får nu chansen att riktigt glänsa med spännande titlar som väntas framöver. I vanlig ordning kommer vi här på Spelnyheterna att lista våra favoritögonblick i en kommande text senare och jag hoppas verkligen på många överraskningar. Det är något alldeles särskilt att sitta upp på nätterna och följa detta spektakel, detta trots att man nu måste ta till en (eller fem) koppar kaffe för att orka med allt. Kommer ni kolla in alla nyhetersändningar från E3? Vilket är eran dröm-utannonsering? Lämna oss en kommentar här nedan. 

Jag vill också passa på att tipsa om Anders senaste text här på Spelnyheterna. Läs gärna vad han tyckte om nysläppta Team Sonic Racing här. 

Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Veckan är snart slut! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan. <3

Vänner;


Snart är sommaren här! Värmen, de långa dagarna och strandhäng står på schemat och tiden spenderat framför tv:n blir allt färre. Dock har ju Nintendo ändrat spelreglerna en aning med sin Nintendo Switch, så möjligheten att kombinera saker och ting finns alltid nära till hands.Att kunna spela Breath of the Wild och Super Smash Bros på stranden är ingen dum idé, eller hur? Vad ser ni mest framemot i sommar? Lämna oss en kommentar här nedan.


Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Ännu en vecka har tagit slut och vi ska fortfarande hinna med några varv i Mario Kart eller några matcher av Overwatch. Hur du än väljer att spendera din spelhelg är vi nyfikna på dina planer, så lämna oss gärna en kommentar här nedanför. Jag tycker alltid att det är extra kul att bli tipsad om spel man kanske missat, och under åren jag skrivit dessa helgsegment har många titlar lyckats upptäckas, många tack för detta. Jag vill gärna slå ett extra slag för de senaste texterna som publicerats här på Spelnyheterna också. Läs gärna vad Anders tyckte om Team Sonic Racing här. Eller kolla in vad jag tyckte om Rage 2 här. Jag hoppas er helg blir fylld av spänning och glädje i valfri virtuell värld. 

Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender