Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Crackdown 3

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 januari 2018

Vad spelar du i helgen?

HELG! :) Vad spelar du? Lämna oss en kommentar! <3

Vänner;

Fredagen är äntligen här! Det ska bli skönt att varva ner och göra klart en del uppdrag i diverse spelvärldar. Jag har fortfarande en del spel kvar från 2017 som behöver slutföras innan 2018's meny kan börja förtäras. Bra spel är på väg, så det är bäst att jag skyndar mig. Har ni spel kvar från förra året att uppleva? Lämna oss en kommentar här nedan!I helgen kan PS4-spelarna som missade den senaste delen av Street Fighter-sagan chansen att uppleva den ultimata versionen. Street Fighter 5 - Arcade Edition är nämligen ute nu och inkluderar coola karaktärer, nytt läge och maffiga banor. För er som funderar och tycker spelet verkar intressant rekommenderar jag er att kolla in Victors recension av det! Massor med färgglad action, slagsmål och unika karaktärer utlovas. Kommer ni införskaffa Arcade-versionen av spelet? Lämna oss en kommentar här nedan!Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 januari 2018

Vad spelar du i helgen?

Ny helg med nya spel! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Ännu en vecka har tagit slut och helgen står inför oss. Kanske blir detta helgen du äntligen når nivå 100 i Overwatch, kanske har du lyckats flytt från den galna Baker-familjens herrgård, eller så fångar du fler månar i Super Mario Odyssey. Hur du än väljer att spendera helgen finns många trevliga alternativ tillhands. Snart startar det upp med nya spelreleaser och vi här på Spelnyheterna är taggade över att se vad 2018 kommer bjuda på. Hoppas ni hänger med oss i ytterligare ett år!Tack att ni läser det vi skriver och får dialogen att fortsätta! En ny spännande App är på väg till Spelnyheterna och vi kommer berätta mer när den närmar sig. Är det något du saknar på Spelnyheterna i text eller videoform? Ge oss gärna lite tips här nedan eller på någon av våra sociala medieplattformar!


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 januari 2018

Vad spelar du i helgen?

Nytt år med nya spel! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Gott nytt 2018! Hoppas året har börjat bra för er alla och att ni nu ser fram emot en vår fylld av spelupplevelser. Vi på Spelnyheterna är taggade på att sätta tänderna i kommande titlar och det ser verkligen ut som om 2018 kommer bli ett kanonår rent spelmässigt. Personligen ser jag verkligen fram emot nya God of War, verkar kunna bli en spännande nystart för serien. Vilka spel ser ni fram emot mest under 2018? Lämna oss en kommentar här nedan!I helgen vill jag tipsa alla Wolfenstein II-spelare att den första expansionen nu finns tillgängligt till samtliga plattformar. I "The Freedom Chronicles" (som expansionspaketet heter) får du ta del utav olika personers historier i Wolfenstein II-universumet. I den första expansionen The Adventures of Gunslinger Joe får vi stifta bekantskap med den amerikanska fotbollsstjärnan Joe Stallion. Vårt uppdrag är att röja undan nazisternas framfart, men framför allt få en välförtjänt hämnd. Den som letar efter ännu fler möjligheter att sparka nazistrumpor har därför trevliga saker framför sig. Kommer ni spela expansionen?En annan trevlig nyhet som dök upp i slutet av förra året var släppet av Image & Forms Steamworld Heist på Nintendo Switch. I den ultimata versionen av spelet finns allt tidigare släppt innehåll inkluderat, samt möjligheten att nu kunna uppleva äventyret bärbart eller stationärt. Ett bra spel som nu blir ännu bättre helt enkelt. Har ni hunnit spela Steamworld Heist ännu, eller blir Nintendo Switch er debutkonsol? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 29 december 2017

Vad spelar du under nyårshelgen?

Spelnyheterna önskar alla våra läsare ett riktigt gott nytt år! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Nu återstår det bara några få dagar innan 2017 kan räknas till historieböckerna. Vilket fantastiskt spelår vi har haft, med så många världar, uppgifter och karaktärer att utforska.


2017 var året vi fick stifta bekantskap med Aloy i Horizon Zero Dawn. Men även året då Zelda och Mario fick nya minnesvärda äventyr i sina universum. 2017 är året då vi begav oss ut på ett påfrestande äventyr tillsammans med krigaren Senua, samtidigt som vi löste mysteriet kring familjen Finchs tragiska historia. 2017 gav Resident Evil-serien skräcken tillbaka och lät oss spöa nazister fullt ut i Wolfenstein II: The New Colossus.
2017 gav så mycket till så många. Tack alla utvecklare som lagt hjärta och själ i sina berättelser. Nu håller vi tillsammans tummarna om att 2018 blir en bra och värdig uppföljare.

Vilka va era favoritberättelser under 2017? Och vad spelar ni i helgen?
Lämna oss en kommentar här nedan!Ännu en gång, tack för att ni läst våra texter under året som gått, låt oss tillsammans göra 2018 både minnesvärt och roligt!

- -

Christoffer "CH" Heijerdahl
www.spelnyheterna.se
Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender