Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Sinking City

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex: Legends, Overwatch, Fortnite & Mortal Kombat 11


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 juni 2018

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Oj, vilken vecka vi har haft. E3-mässan i Los Angeles har avslutats och med den har en mängd nya spel utannonserats. Jag fullkomligt imploderade av glädje då vi fick se bilder från remaken av Resident Evil 2, ett av mina favoritspel genom alla tider. Att få återvända till en bekant plats i ny skrud kommer bli förbannat spännande. 

Devil May Cry 5, Gears 5 och Kingdom Hearts 3 gjorde även mitt hjärta lite större, 2019 kommer nog bli ett förbannat bra spelår. Har ni följt E3? Vad har varit era favoritspel under mässan? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag tipsa om att man nu kan återvända till den mysiga och mystiska världen i The Elder Scrolls Online. Den nya expansionen som öppnar upp Summerset Isles är äntligen här och expanderar världen ytterligare. 

Spännande berättelser, nya föremål och områden att besöka. Dags att investera ytterligare timmar i den förtrollade världen, spelar ni fortfarande The Elder Scrolls Online? Lämna oss en kommentar här nedan.  Har du någonsin drömt om att äga en affär fylld av magiska vapen och häftiga föremål. I Moonlighter är detta din verklighet. Du spelar som affärsmannen Will som lever för att expandera och förfina sitt företag. Utforska en spännande värld i jakt på nya föremål som sedan kan ställas ut till försäljning. 

Frihet att själv välja prisnivå på dina föremål, expandera butiksytan och ta emot specialbeställning från kunder. Ett spel som verkligen premierar samlarna inom oss alla. Ta en titt på trailern nedan! Har ni spelat Moonlighter? Lämna oss en kommentar. 
Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 juni 2018

Vad spelar du i helgen?

Ny helg och nya världar att besöka! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Återigen har fredagen anlänt till oss alla och det är hög tid att slå sig ner i tv-soffan för lite avkopplande spelstunder. Den senaste tiden har jag försökt att avverka en hel del saker som ligger i bakhuvudet på spelfronten. Jag har äntligen lyckats spela klart min andra spelsession av Detroit: Become Human, och fick en helt annan upplevelse än min första. Ett riktigt kanonspel om ni inte hunnit spela det än, läs gärna min recension här. I min "ungdom" spelade jag en hel del tennis, men har på senare år tyvärr lagt av. Dock kvarstår alltid intresset, och att kunna kombinera detta med tv-spel är ännu bättre. I Tennis World Tour får du chansen att bege dig ut på tennisbanan och bevisa för samtliga vem proffset är. Förhoppningsvis kommer jag veta vilket håll bollen ska åka åt för att ta poäng. Tiden får helt enkelt utvisa om jag fortfarande har en plats på planen, önska mig lycka till. Har ni spelat Tennis World Tour eller är det något du planerar att göra? Lämna oss en kommentar här nedan. En av mina absoluta favoritserier i spelvärlden är Street Fighter. Få serier har fler galet härliga karaktärer och skruvad situationer. Höga sparkar, låga slag och miljöer som ständigt förändras. I Street fighter 30th Anniversary Collection får du återuppleva 12 spel från serien, allt komplett och med nya funktioner i bagaget. Nytt är att man numera alltid kan spara i story-läget och även skapa turneringar online. Det är därför hög tid att kombinera nostalgi med fingerfärdighet. Har ni återupplevt er Street Fighter-historia? Lämna oss en kommentar här nedan. Slutligen kanske en resa till helvetet kan locka spelare som tröttnat på det enkla jordlivet. I Agony är det nämligen just det som händer, en resa till helvetet. Du spelar som en förlorad själ fast i det eviga limbo, och ditt uppdrag är simpelt, fly. I din jakt efter att återvända till livet måste du hitta The Red Goddess och återfå dina minnen. Agony presenteras som ett Survival-horrorspel i första person och kan säkerligen få spelare som gillat Outlast-spelen på fall. Solkräm, mod och en gnutta finurlighet måste dock packas i bagaget. Kommer du spela Agony? Lämna oss en kommentar här nedan.


Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 1 juni 2018

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Äntligen är det juni och sommaren har officiellt börjat. Hoppas er vecka varit bra och att ni nu är laddade inför en spelhelg. Jag har spelat en hel del Overwatch den senaste tiden, dels för att jag behöver träna men även för att årsdags-evetet är i full gång. Chansen att låsa upp nya häftiga dräkter, sprays och annat kul är alltid trevligt. Spelar ni fortfarande Overwatch? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag även ta mig en närmare titt på Don´t Starve, som nu släppts tillsammans med alla expansioner i en fullmatad utgåva. Att överleva i en läskig stor värld blir betydligt lättare tillsammans med en vän, skönt nog finns därför expansionen "Don´t Starve - Together" med i paketet. 

Hugg ner träd, samla proviant och undkom de faror som lurar i det vilda. Kommer du överleva en omgång i Don´t Starve? Har du spelat spelet sedan tidigare? Lämna oss en kommentar här nedan!
Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 25 maj 2018

Vad spelar du i helgen?

Sista majhelgen är här! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Sommaren har snart officiellt börjat.  Det är därför hög tid att börja planera semester, solskyddsinköp, men framförallt vad för spel som ska avklaras innan höstmörkret kryper fram. Kanske har man gett sig själv löftet att klara av titlar som ligger i "spela klart högen" eller så är det helt nya spel som det ska fokuseras på. 

Hur ni än väljer att spendera timmarna så hoppas jag att äventyr, gemenskap och upptäckande inkluderas i tiden. I helgen tänkte jag ta mig en titt på Space Hulk - Deathwing - Enhanced Edition som nyligen släppts. Den ultimata utgåvan av grundspelet innehåller även nya spelarklasser, ny flerspelareloot och nya vapen. En trevlig rad uppgraderingar helt klart. PS4-spelarna får nu chansen att sätta tänderna i detta högexplosiva fps och resan utlovas vara spännande. 

Om du redan äger grundspelet på PC är även Enchanced Edition-tilläggen gratis att hämta hem. Kommer du spela Space Hulk - Deathwing på konsol? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender