Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Crackdown 3

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 februari 2018

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar! <3

Vänner;

Äntligen är helgen här igen och mängder av spel står på listan. Personligen har jag haft en ganska lång period efter Persona 5 att hitta något nytt att sätta tänderna i. Det blir en tydligt "hål" i ens spelhjärta när man blir tvungen att säga hejdå till världar.

Som tur är kommer resan man gjort bestå, och dyka upp för påminnelser i tid och otid. Spelen har en fantastisk förmåga att väcka dessa känslor. Mängder av timmar Overwatch har den också blivit, tänk att det snart gått två år sedan det släpptes. Inte konstigt att man känner sig gammal då och då. Äsch, det är viktigt att bibehålla barnasinnet, inte sant? ;)Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 februari 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

HELG! Visst är det skönt att bara kunna skrika ut det. Och jisses vilken spelhelg som ligger framför oss alla, eller hur? Kanske jagar du monster tillsammans med vänner i Monster Hunter: World. Det är iallafall något jag gjort med ganska stor frekvens den senaste tiden, vad spelar ni?2016 släpptes rollspelet I am Setsuna och medförde en genomspelning fylld av känslor för undertecknad. Studions nästa projekt är det nysläppta Lost Sphear som på många sätt bygger vidare på vad som gjorde Setsuna så minnesvärt, karaktärer och intressant narrativ.

I Lost Sphear tar du rollen som Kanata, en ung man med ett viktigt uppdrag. Du måste bege dig ut på en resa för att återställa minnet av platser och människor som lämnats i glömskan. Spännande karaktärer och mysig estetik utlovas och titeln kan avnjutas på valfri plattform. Har du spelat Lost Sphear eller dess föregångare I Am Setsuna? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta vad du tycker! 

Ett annat nysläppt spel på marknaden är Dissidia Final Fantasy NT. En klassisk saga mellan gott och ont blandas med karaktärer från spelserien Final Fantasys alla hörn och kanter. Dags att sätta ihop ditt eget drömlag, kanske Cloud Strife, Noctis Lucis Caelum & Lightning kommer finnas med bland dessa?

En spännande kampanj med mycket nostalgi utlovas, dessutom en hel del andra lägen att sätta tänderna i. Är detta något som lockar ditt intresse? Vem är din favoritkaraktär från Final Fantasty-serien? Lämna oss en kommentar!
Slutligen, jag under en period spenderat tid med konsolversionen av Beholder. Spelet som tar spionage till en helt ny nivå. Du spelar som karaktären Carl och får i uppgift av staten att spionera på dina grannar. Alla misstänksamma handlingar skall rapporteras och som spelare får man valet att följa order eller att möta människorna bakom besluten.

En drös olika slut återfinns baserade på valen du gör under spelets gång. Den kompletta utgåvan finns ute nu på konsol och innehåller allt extramaterial för spelet. Har ni kört titeln sedan innan, och i så fall, vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedan!Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 2 februari 2018

SteamWorld Dig

Vad spelar du i helgen?

Veckan har tagit slut och det är dags för en spelhelg! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Ännu en vecka är slut och med den kommer en ny helg fylld av spel. Spelåret 2018 har redan startat med en mängd spännande titlar. Monster Hunter World är ett gigantiskt äventyr som säkerligen kommer underhålla oss i otaliga timmar framöver. Dragon Ball FighterZ likaså för fighting-genre. Vad du än väljer att spela finns det titlar att ta del utav. Men om vi blickar framåt, vilket är då spelet ni ser framemot mest under 2018? Lämna oss en kommentar här nedan.Jag vill passa på att tipsa alla Nintendo Switch-ägare att det briljanta SteamWorld Dig nu finns tillgängligt på maskinen. Det är en fin tid när man som Nintendospelare kan uppleva större delen av Image & Forms spelbibliotek på en ensam maskin. Så om du av någon outgrundlig anledning missat Rustys spännande äventyr under jord finns nu chansen att åtgärda detta. SteamWorld Dig är ytterligare ett perfekt exempel på spel som fungerar lysande under Nintendos hybridkonsol. Har du spelat det sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan!  Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 januari 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredag, lördag & söndag! Vad ska du spela i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! :)

Vänner;

Ytterligare en vecka har tagit slut och helgen står inför dörren. Och med en veckas slut kommer även ett nytt helgsegment här på Spelnyheterna. Nu vill vi gärna höra vad du vill se framöver hos oss. Jag har funderat länge på ett sätt att kunna utveckla dessa segment och få en ännu bättre länk mellan er som läser och oss på redaktionen. Kanske fler videoprojekt, fler streams eller annorlunda texter behövs? Vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedan!I helgen tänkte jag ta mig en titt på The Vanishing of Ethan Carter. Då jag tidigare helt missat att kolla in denna titel fanns möjligheten att nu spela det på Xbox One. Jag har hört massor av spännande saker och ser framemot en narrativ-tung upplevelse. Att det tydligen även inkluderar en del skräckmoment gör inte saken sämre! Har ni spelat The Vanishing of Ethan Carter sedan innan eller gör ni som jag och upplever den för första gången på Xbox One? Lämna oss en kommentar här nedan!Idag släpps också det efterlängtade Monster Hunter World till samtliga plattformar. Dags att bege sig ut ensam eller tillsammans med vänner i jakt på monster. Utforska en enorm värld fylld med märkliga varelser, klara av utmaningar och uppgradera din utrustning. Kommer du ge dig in i jakten under helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender