Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Death Stranding

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: MediEvil & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 januari 2019

Vad spelar du i helgen?

Helgen står inför oss! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

En ny helg har anlänt och med den så har även äventyren. Jag har den senaste veckan haft fullt upp med en mängd olika spel. Overwatch, Fortnite och Red Dead Redemption 2 har avnjutits och framsteg har skett. Nu när snart är inne i mitten av januari börjar spelåret sakta ta fart, och om bara några få veckor har både Kingdom Hearts 3 och Resident Evil 2 gjort entré till våra vardagsrum. Det känns på förhand som om den kommande tiden kommer vara väldigt hektisk, trevligt. Vad ser ni framemot? Lämna oss en kommentar här nedan. 

Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 4 januari 2019

Vad spelar du i helgen?

God fortsättning! :) Vad spelar du under 2019 första helg? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

En riktigt god fortsättning på det nya året önskar jag er alla, jag hoppas ert nyårsfirande varit trevligt. Vi är nu officiellt inne i 2019 och spel-våren som väntar oss är både spännande och massiv. Januari kommer slå igång på allvar med både Resident Evil 2 och Kingdom Hearts 3, två titlar som vi självklart kommer skriva om här på Spelnyheterna. Jag hoppas ni också ser fram emot dessa texter. I helgen tänkte jag fortsätta min genomspelning av indiepärlan Celeste som jag nyligen startade. Detta är en titel som låg kvar på min lista från förra året, och det känns gott att kunna starta 2019 med en berättelse som på förhand känns väldigt stark. Musiken är också något som direkt fångade mitt fokus när Celeste startade upp. 

Det ska bli spännande att se vart resan tar mig, och om jag faktiskt når toppen. Den som lever får se! Har ni spelat Celeste? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen?  


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 december 2018

Vad spelar du i helgen?

Sista helgen av 2018! Vad spelar du?

Vänner;

Så var den sista helgen av 2018 här och tiden har kommit till att reflektera. Året har varit fyllt av höjder och bottnar, och vi här på Spelnyheterna har haft väldigt roligt. Dels med alla olika spelupplevelser, men även besök på spelmässor runt om i Sverige. Comic Con Stockholm var verkligen kanonkul och det är fantastiskt roligt att kunna träffa och prata med läsare av sidan på plats. Det ger alltid lite extra pepp på att fortsätta producera material, texter och annat kul här på Spelnyheterna. I helgen tänkte jag ta mig en titt på de två första expansionerna till Shadow of the Tomb Raider, som ny finns tillgängliga på samtliga plattformar. I "The Forge" tvingas Lara undersöka de flammande hemligheterna i Kuwaq Yakus mystiska grottor. Och i "The Pillar" får vi stifta bekantskap med Age Maker-skölden och dess utmanande överlevnadsgrotta. 

Dessa två paket kommer utmana Tomb Raider-spelarna ytterligare och det ska blir riktigt spännande att se vad de två utmaningarna kommer bjuda på. Jag spelade Shadow of The Tomb Raider när det kom och gillade det en hel del. Läs gärna min recension av spelet härVad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 december 2018

God Jul önskar vi på Spelnyheterna

God jul & Gott nytt år från oss på Spelnyheterna!

Vänner;

Nu är julen äntligen här, och för många av oss innebär det ledighet och gemenskap. Vi på Spelnyheterna vill passa på att önska alla våra underbara läsare en fantastiskt God Jul och en spännande start på 2019. 

Nästa år ser även det ut att bli ett fantastiskt spelår, fyllt med spännande titlar. Jag ser framemot att kolla in titlar som Resident Evil 2 Remake, Kingdom Hearts 3, Ori and the Will of the Wisps, Sekiro: Shadows Die Twice och många, många fler.

Passa på att läsa vår Game of the year-lista för 2018 här på Spelnyheterna inom den närmaste tiden, i alla fall innan 2018 är slut.
Vilka spel ser ni mest fram emot under 2019? Lämna oss gärna en kommentar här nedan!

Vi kommer självklart finnas med dig även under nästa år, för att rapportera, underhålla och vidga dina spelsinnen. Vi hoppas du haft roligt under året som gått med oss och att det gett en god mersmak för 2019. 

Låt oss nu hålla tummarna för många hårda spelpaket under julgranen! ;-)
God Jul och Gott nytt år!

--

Christoffer "CH" Heijerdahl
Spelnyheterna.se 

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender