Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: DOOM Eternal

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Doom: Eternal, Call of Duty Warzone & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 29 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar ni i helgen?

Vänner;

Ännu en helg infaller sig för oss tv-spelare. Jag har spelat mängder av Sekiro: Shadows Die Twice den senaste tiden och en recension det, The Division 2 och Devil May Cry 5 kommer upp inom kort här på Spelnyheterna. Det är verkligen dessa typer av spel som påminner mig hur jäkla svårt tv-spelande kan vara ibland, att kunna kombinera och prestera under enorm press, särskilt då argsinta gubbar med samurajsvärd försöker hugga huvudet av en. Dock är det sådana stunder då tv-spelandet verkligen skiner som en sol bland våra medier. Har ni spelat Sekiro än? Vad är i så fall era intryck av spelet? Lämna oss en kommentar här nedan. 

Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här och helgen står inför dörren! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Det känns alltid lite extra gott att lägga upp fötterna på en fotpall efter en lång vecka på jobbet eller i skolan och bara få tid att göra det man känner för. För oss som spelar tv-spel är denna tid helig, att kunna resa tillsammans med vänner emot nya och spännande platser. 

Under åren har jag träffat på så många människor som jag idag kan titulera goda vänner genom spelvärldarnas magi, jag har tv-spel att tacka för mycket helt klart. Hur ser ert kontaktnät ut i spelsammanhang, lirar ni med många eller några få? Lämna oss en kommentar här nedan.Left Alive är det senaste släppet från Square Enix och har beskrivits som en blandning mellan smyg och taktikspel. Välj och planera din väg genom Novo Slavas gator genom ögonen på tre spelbara karaktärer, alla med egna narrativ. Rädda civila och upptäck hemligheterna bakom den rådande invasionen. Spelet lyfter vissa intressanta frågeställningar helt klart. 

Valen som du gör under berättelsens gång skapar och formar utgången för vissa händelser, något många titlar i genrer gjort den senaste tiden. Det ger oss som spelar illusionen att vi kan påverka mer än väntat, vilket ofta uppskattas. Har du testat Left Alive eller ligger det på "to do"-listan? Lämna oss en kommentar här nedanför. Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen äro här! ;) Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Veckorna springer iväg i en rasande fart och det är svårt att ibland hinna med allt man planerar. Personligen finner jag mig ofta i situationer (särskilt i spel och filmsammanhang) att vilja testa nya saker och uppleva nya världar. Dock slutar (oftast) dessa planer i att man spenderar ytterligare timmar i Apex Legends eller Overwatch. Man kanske helt enkelt söker efter det välbekanta oftare än det nya. Hur spelar ni? Nytt eller bekvämt? Lämna oss en kommentar här nedan.


Lego, lego, lego! Vem älskar inte lego? Och mer lego finns att avnjuta i virtuell form på era konsoler just nu. I tv-spelet baserat på den nya legofilmen, The Lego Movie 2 utmanas du som spelare att ännu en gång plocka fram din kreativa ådra och börja stapla klossar för snyggare resultat.

Klossköping är i spillror efter den massiva utomjordings-attacken och det är upp till oss som Emmet att rensa upp och rädda våra vänner från fiendernas onda grepp. Dags att utforska nya världar och uppleva maffiga äventyr. Om man spelat tidigare legospel och haft roligt med upplevelsen kommer mer av det goda här, en gnutta pixelcharm helt enkelt. Gillar ni legospelen och kommer ni ge denna titel en chans? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

Veckan är slut och fredagen är här! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Äntligen är det helg igen och det finns mängder av nya äventyr att uppleva. Jag har den senaste veckan spenderat ohälsosamt många timmar i Apex Legends från Respawn, ett riktigt kanontillägg på Battle Royale-marknaden, har ni spelat det än? Vilken är i så fall eran favoritlegend? Personligen har jag spelat mängder av matcher som Lifeline, fullkomligt älskar henne. Lämna oss en kommentar här nedan. I helgen kommer jag att spendera tid i nysläppta Dead or Alive 6. När jag var tio år spelade jag fullkomligt sönder del tre i serien tillsammans med mina kusiner. Vi skapade turneringar och satt fastklistrade timmarna långa framför tv:n. Så det är minst sagt med nostalgikänslor jag återvänder till familjära karaktärer och en helvrickad spelstil. 

Nytt berättelseläge och mängder av anledningar att klå upp syskon och kompisar har infunnit sig. Personligen kommer jag alltid kämpa (och vinna) som Leifang. Vilken är er favoritkaraktär i Dead or Alive-universumet? Lämna oss en kommentar här nedan. Kommer du spela Dead or Alive 6?Jag vill också tipsa att indiespelet Beat Cop nu finns tillgängligt på konsol. Ta upp kampen som poliskonstapel Jack Kelly och sök svaren som kan rentvå ditt namn. 

Pixelcharmig grafik blandas med högintensivt gameplay, här kommer saker och ting att hända snabbt. Har ni spelat Beat Cop på Pc sedan innan eller blir det till att kolla in konsolversionen nu? 

Vad spelar du i helgen?  

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender