Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Last of Us Part II

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 juli 2019

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Ett nytt veckoslut står inför oss och det återstår bara några få dagar innan nästa vecka tar sin början. Det är därför hög tid att ansluta närmaste konsol eller pc till ett wi-fi och starta upp en valfri spelupplevelse. Att kunna spela tillsammans med vänner online är något jag värdesätter djupt, inte bara för att själva upplevelsen blir tusen gånger roligare utan även för att spelessensen ofta fördjupas. När man inte umgås med vänner kanske lite hederligt detektivarbete kan passa. Med detta sagt är spelet jag vill tipsa om i helgen inget mindre än det Yakuza-doftande äventyrsspelet Judgment. Här får du stifta bekantskap med den avdankade advokaten Takayuki Yagami, som på senare år sadlat om en del och jobbar nu även som privatdetektiv. När ett gäng ohyggliga mord inträffar behöver vi bege oss djupt ner i den undre världen för att nysta upp sanningen. 

Det känns oerhört trevligt med ett spel som blandar helvrickad action med hederligt hjärnarbete, du får sänka fiender både med näven och bevis. Har ni spelat Judgment eller något annat av Yakuza-spelen? Vilken är i så fall eran favorit? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 juni 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! HELG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Midsommar har kommit och gått, nu är det hög tid att bada, sola och spela. Jag skulle dock inte rekommendera att göra samtliga tre tillsammans. Hur ser era sommarplaner ut framöver? Blir det till att resa iväg någonstans exotiskt eller stannar ni hellre hemma och lägger pengarna på virtuella världar? Den senaste veckan har spenderats med en rad olika saker, framförallt Apex Legends, en del Fortnite, men även en koll på nysläppta The Sinking City (recension kommer inom kort här på Spelnyheterna). 

Om ni missat Anders senaste text här på Spelnyheterna finns den att beskåda här. Kolla in vad han tyckte om Persona Q2: New Cinema Labyrinth!Jag vill också passa på att tipsa alla racingfantaster därute att Crash och hans vänner släppts lös på tv-spelsvägarna. I Crash Team Racing Nitro Fueled finns bara ett mål, kom först till mållinjen och spräng gärna en kompis eller två under resans gång. Ny grafik utlovas och piffar upp denna klassiker på många sätt och vis.

Personligen spenderade jag mesta delen av min racingtid som barn tillsammans med Mario och company. Därför kan jag inte påstå att jag delar samma nostalgiska kick som många andra inför detta släpp. Dock kan jag inte förneka den storhet och glädje som en skara galenpannor som dessa kan åstadkomma. Kommer ni spela Crash Team Racing? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 21 juni 2019

Vad spelar du i helgen?

Spelnyheterna önskar alla våra goa läsare en riktigt trevlig midsommar! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Först och främst vill jag passa på att önska er alla en riktigt trevlig midsommarhelg. Jag hoppas att solen tittar fram och ger oss alla möjligheten att spendera tid tillsammans ute. Samtidigt hoppas jag också att regnet trillar ner i perioder, för att ge TV-spelarna möjlighet att levla upp, osv. Många saker behöver göras och vi måste alla pussla ihop helgen. Hur spenderar ni er midsommarhelg i spelväg? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. Om solen till all förmodan skulle titta fram och suget att inandas lite frisk luft infinner sig kan jag tipsa om ett nysläppt Nintendo Switch-spel som heter Mainlining. Ett nytt pek och klicka spel med tungt fokus på spionage och hemligheter. Ta upp rollen som en agent i jakten efter avskum och banditer. Genom att hacka och söka igenom deras olika enheter samlar du ledtrådar för att bygga ett starkt bevis i ryggen. Mängder av olika utmaningar väntar dig i denna cyber-thriller. Kommer du testa Mainlining på din Nintendo Switch? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 14 juni 2019

Vad spelar du i helgen?

Äntligen Fredag igen! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Vilken vecka vi har haft, E3 har gått av stapeln och en mängd nya titlar har utannonserats för framtiden. Vi har också fått en del datum för spel som ligger närmare i tiden än 2020 och framåt. Själv har jag suttit fastklistrad framför datorn för att följa allt som utannonserats och en topplista av mina favoritspel finns att läsa här. Vilka var era favoritögonblick från årets E3-mässa? Lämna oss en kommentar här nedan. En aktuell titel som nyligen fick en expansion lanserad är The Elder Scrolls Online, vars senaste del har titeln Elsweyr. Områden har expanderats och enorma drakar har återvänt till landet för att skapa oreda och grilla något trevligt inför fredagsmyset. Man har även lagt till en ny spelarklass till spelet, Necromancer. Du har nu möjligheten att återuppliva och styra över en armé av döda, trevligt eller hur? 

Jag fortsätter att återvända då och då för att kolla in vad som förändrats i Bethesda magiska värld. Spelar ni The Elder Scrolls Online och kommer ni i så fall kolla in Elsewyr? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender