Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Gears 5

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Borderlands 3, Apex: Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 september 2018

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Ny helg med nya äventyr! Det är alltid lika roligt att se vad ni spelar just nu, så passa gärna på att lämna oss ditt bidrag här nedan. Ha en riktigt go spelhelg nu.I helgen finns äntligen möjlighet att uppleva den svenska indiepärlan Alwa's Awakening i ett bärbart format, då det äntligen lanseras på Nintendo Switch. En retrodoftande berättelse om mod och äventyr som kommer glädja både veteraner och nykomlingar. Jag har spelat en hel del av pc-versionen och riktigt längtat efter att kunna ta med mig det vart som helst. 

Känns spontant som ett givet val att införskaffa på Nintendos hybridkonsol om ni inte spelat det innan. Hitta din väg genom en mängd kluriga nivåer, pussel och fiender. Har ni spelat Alwa's Awakening innan? Lämna oss en kommentar här nedan.
Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 21 september 2018

State of Decay 2

Vad spelar du i helgen?

I helgen blir det zombiejakt för min del! Vad spelar du? Lämna oss en kommentar.

Vänner;


Veckan har snart tagit slut och jag kommer spendera merparten av den borta. Ska ner några dagar och hälsa på min syster och samtidigt fira våra båda födelsedagar, lite märkligt att fylla år på samma dag när det skiljer tre år mellan oss. Det ska bli gott att tillfälligt byta omgivning, men jag hoppas självklart hinna med några timmar av State of Decay 2 nya spelläge.I Daybreak-läget får du möjligheten att ensam eller tillsammans med tre vänner kontrollera och försvara en bas från pågående zombieattacker. Ju längre du lyckas överleva och hålla väggarna stående, desto mer innehåll och resurser kan du plocka med dig till ditt eget läger. Nya zombiefiender och massvis med möjligheter att själva sy ihop ditt försvar. Spelar du fortfarande State of Decay 2 och i så fall, kommer du kolla in Daybreak? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen? Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 september 2018

Vad spelar du i helgen?

Första helgen i september ska spenderas i soffan. Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;


Septemberdagarna rullar på och jag förbereder mig för nästa veckas äventyr i Stockholm. Comic Con går av stapeln mellan den 14-16 september i Kistamässan och vi på Spelnyheterna kommer naturligtvis vara på plats för att rapportera om kommande spel. 


Vi har sedan tidigare fått veta att en rad olika titlar kommer finnas på plats, bland annat nya Super Smash Bros Ultimate och efterlängtade Kingdom Hearts 3. Det ska bli en rolig helg fylld av möten och upplevelser. Vi ses väl där? :)
I helgen tänkte jag ta mig en närmare titt på Destiny 2 senaste expansion; Forsaken. Vi kastas snabbt in i en hjärtskärande berättelse som präglas av hämnd. Nya platser, fler vapen och ett nytt flerspelarläge, Gambit. Här blandas PvP och PvE på ett snabbt och intressant sätt, genom att låta sina medspelare invadera motståndarnas spelplan. 


Matchernas intensitet blir därför betydligt mer påtagliga, särskilt då du ständigt behöver hålla koll bakom din rygg. En mängd anledningar att starta upp Destiny 2´s värld har nu uppenbarat sig. Kommer ni återvända till Destiny 2? Lämna oss en kommentar här nedan. Konsolspelarna som gått och väntat på Warhammer 40000: Inquisitor - Martyr behöver heller inte vänta mer. Spelet finns ute nu till samtliga plattformar och blandar snabb action med tunga berättelseinslag. Spelsättet påminner mycket om Diablo, och att anta att skärmen kommer vara full av fiender är inget underdrift. 

Trailern berättar även om berättelsen och valet att spela tillsammans med vänner, så är det fler än du som sitter med spelet finns anledning att samarbeta för att överleva och erövra. Ta er en titt på trailern här nedan och anslut er till striden! Avslutningsvis har jag spelat en del Brawlout den senaste veckan och det märks ganska tydligt att Super Smash Bros är inspirationskällan bakom projektet. Har man tidigare spelat ett Smash-spel kommer man snabbt att känna igen sig, både i mekaniken och i upplägget. Dock går det inte att förneka att spelet i många lägen känns ordentligt oslipat med ostadig kontroll och en del tråkiga karaktärer. 

Det finns en del charmiga gästspel, då främst i form av Yooka och Laylee från spelet med samma namn. Kanske kan detta fungera som komplement medans vi går och väntar på nya Smash. Kommer ni ge Brawlout en chans? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Äventyr tillsammans i soffan under helgen? Vad spelar ni?

Vänner;


Sista augusti är här och nästkommande månad bjuder både på födelsedag(för undertecknad) och Comic Con i Stockholm. Ett år visare eller ett år äldre, ibland är det svårt att sätta fingret på vad som egentligen stämmer, skämt och sido. Jag laddar också för en spännande spelmånad, både med Spider-Man och Tomb Raider. Kommer ni spela något av dessa? Lämna oss en kommentar här nedan.
I helgen tänkte jag ta mig en närmare titt på nysläppta Strange Brigade från studion Rebellion. Dessa skjutglada kamrater har tidigare gett oss bland annat Sniper Elite-spelen, så chansen att på nytt få spränga och tillintetgöra fiender kommer här. I Strange Brigade axlar du rollen som en utav fyra karaktärer som ingår i den mystiska brigaden och som reser till Egypten för att dräpa monster och zombies. Allt kokas ihop med ett härligt nostalgiskt narrativ, snabb action och exotiska platser. Ta er en titt på trailern här nedan, samla ihop ett gäng vänner och samarbeta för att möta motståndet från andra sidan graven. Har ni spelat något av studions tidigare spel? Lämna oss en kommentar!
En annan typ av monsterjakt finns nu även tillgängligt för Nintendo Switch-ägarna, då i form av Monster Hunter Generations Ultimate. Har ni legat på latsidan i monsterslakt det senaste och inte riktigt haft tiden att sitta framför tv:n kan ni nu ta jakten med er portabelt. Res i en stor öppen värld, slåss ensam eller tillsammans med kompisar online och lokalt. Möjligheterna är många, monstren ännu fler. Jag spenderat många timmar med Monster Hunter: World och suget att återse bestarna kom snabbt tillbaka. Det utlovas mängder med vapen, unika stridstekniker och häftiga scenerier. Kommer ni hoppa tillbaka in i monsterjägarnas värld? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender