Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Sinking City

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex: Legends, Overwatch, Fortnite & Mortal Kombat 11


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 13 juli 2018

Prey

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här! Vad ska spelas i dagarna?

Vänner;

Fredagen den 13 är här, och förhoppningsvis kommer oturen inte på besök. Om inte annat är det en väldigt bra anledning att ta igen  på skräckspelsfronten om ni har titlar som fortfarande ligger ospelade där. Jag funderar på att dra igång mitt 10:de varv av Resident Evil 7 i helgen, ett riktigt guldkorn. Det blir nog en bra uppvärmning inför återkomsten av Resident Evil 2 nästa år. Har ni några ospelade titlar på listan? Lämna oss en kommentar här nedan! Ett spel som nyligen fick lite nytt blod är Prey från förra året. I Prey: Mooncrash får spelarna möjlighet att återvända till den otäcka och oberäkneliga världen i Prey. Ditt uppdrag är att fly från månen, som nu tydligen är hem åt en mängd elaka ting. Varje omgång presenteras med unika möjligheter och utfall, så upplevelserna förändras automatiskt ju mer du spelar. Har du vad som krävs för att överleva fasorna? Jag gillade Prey när det släpptes så detta lockade mig snabbt tillbaka. Läs gärna min recension från förra året om ni missade den! Har ni spelat Prey?
Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 6 juli 2018

Wolfenstein II: The New Colossus

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Nya tag krävs då helgen återigen gjort entré. Dags att vässa armbågarna, ladda kanonerna och bege sig ut på okända tv-spelsvatten. Att återvända till spel är något jag ständigt gör, både Overwatch och Sea of Thieves har varit bra exempel på detta den senaste tiden. Att spendera rikligt av kvalitetstid tillsammans med vänner gör dessa upplevelser magiska. Många skratt, skrik och vinnarrop har utbrustit och fler kommer det bli. Har ni något spel som ni återvänder till? Lämna oss en kommentar här nedan. På tal om att återvända till spel finns nu chansen att återbesöka (eller uppleva för första gången) Wolfenstein II: The New Colossus kaotiska värld på Nintendo Switch. Stoppa nazisterna genom att bokstavligen mangla ner dem i marken med diverse vapen. Fortsättningen på The New Orders berättelse följer B.J Blazkowicz till Amerika och hans jakt på den galna Frau Engel. 

Nintendo Switch-versionen låter dig skjuta nazister vart du än är, så om sommarpromenaden till stranden kantas av en mängd nazistskalpar finns det en logisk förklaring. Jag recenserade spelet förra året och gav det en 9:a. Ett fantastiskt spel som alla actionälskare borde ta sig en närmare titt på. Läs gärna min recension här! Kommer ni plocka upp Nintendo Switch-versionen av Wolfenstein II? Lämna oss en kommentar här nedan!Vad spelar du i helgen?   


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 29 juni 2018

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Vad spelar du i helgen?

Fredag och ny helg! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Så var det fredag igen och helgen står inför oss. Min senaste spelsession var att köra igenom nysläppta The Awesome Adventures of Captain Spirit, som agerar likt en försmak inför kommande Life is Strange 2. Likt tidigare Dontnod-spel lämnades jag med starka känslor och mersmak, det ska bli spännande att se vad Life is Strange 2 kommer bli. Har ni spelat Captain Spirit ännu? Om inte, vad väntar ni på? Det finns att ladda ner gratis till Pc, Xbox One och PS4. Lämna oss en kommentar här nedan. I helgen vill jag passa på att rekommendera alla Xbox One, Pc eller Nintendo Switch-spelare att Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nu finns ute till samtliga plattformar. Det är samma remastrade utgåva som släpptes till PS4 förra året. Det tidigare PS4-exklusiva spelet gör därför entré med galna karaktärer, häftiga miljöer och härlig musik. Det har även utlovats lite nytt innehåll framöver. Spana gärna in vår egen Anders Eklöfs recension av spelet här! Har ni redan spelat Crash-spelen eller blir det till att införskaffa på någon av de nya plattformarna? Lämna oss en kommentar här nedan. 


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 juni 2018

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Helgen är här och det är dags att slå ihjäl några timmar i soffan. Jag har den senast veckan kombinerat min lediga tid med att sänka ännu fler timmar i Overwatch, ett spel som tydligen aldrig tar slut. Det är en härligt konstig känsla när man lyckas sätta en Trophy som man kämpat med en längre tid, sedan finns det också några som man (troligen) aldrig kommer lyckas med. Den som lever får se helt enkelt, låt jakten fortsätta. Har ni någon spel-throphy/achievement som ni är extra stolta över? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta.


Tänk att det gått 14 år sedan filmen Superhjältarna hade premiär. Det fantastiska Parr-familjen gav med sina superkrafter mängder av glädje, skratt och spänning. Nu sitter en hel filmvärld och väntar på fortsättningen, som snart går upp på bio. Med detta i bagaget kommer det kanske inte som någon större överraskning att ett licensspel följer med på köpet. 

Lyckligtvis är det de galna gänget bakom legospelen som gör sin egen tolkning av Superhjältarnas äventyr. Förvänta er samlande, förstörelse och toppklassig humor. Som en extra bonus ingår även Edna Mode, som är särklass bäst i ensemblen. Har ni spelat något av Lego-spelen sedan tidigare? Kommer ni plocka upp Lego The Incredibles? 


Om förolämpningar är din grej kanske det helvrickade spelet Oh...sir! The Hollywood Roast är något för dig. Jag har spenderat ett par timmar med förolämpningsmaskinen och haft riktigt roligt. Vem kan kombinera de bästa meningarna för det maximala utfallet? Vem vill inte spela som Marilyn No-More liksom? Ta er en titt på trailern här nedan och fundera, vem skulle du roasta av Hollywoods elit om chansen befann sig? Lämna oss en kommentar!


Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender