Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Sekiro: Shadows Die Twice

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 april 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagen har anlänt! Vad spelar ni i helgen?

Vänner;

Nya världar väntar på att utforskas, och helgen är det perfekta tillfället för detta. Kanske är det dags att ta upp kampen mot den fanatiska Seed-familjen i Far Cry 5. Eller varför inte spela ytterligare en match i Overwatchs senaste event, Retribution.Oavsett vad du väljer kommer det finnas hjältar att vara, skurkar att besegra och platser att besöka. Oändliga historier ligger framför er! Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan och se till att spela riktigt mycket i helgen! 


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 13 april 2018

Sea of Thieves

Vad spelar du i helgen?

Fredagen den 13 är här! Vad spelar du i helgen?

Vänner;


Fredagen den 13 är här och en ny spelhelg ligger framför oss. Jag har gett mig själv uppdraget är slutföra fler uppdrag i Sea of Thieves, då vissa nivåer och kontrakt fortfarande inte slutförts. Det är viktigt att vara en pirat med känsla för slutförande, särskilt när det gäller guldkistor.

Jag har troligtvis spenderat allt för många timmar i spelet, men trots detta fortsätter gåtor, skelett och det skimrande blå havet att hålla mitt intresse levande. Dock hoppas jag att Rare snart börja föra dialog på vad som kommer härnäst i form av innehåll, jag vill ha en papegoja på axeln.
Förutom detta är helgen också dedikerad till allt som hör skräcken till, då fredagen den 13 är förknippad med just detta. Så att påbörja mitt sjunde varv av Resident Evil 7 låter som en bra idé, eller hur? Vad är era favoriter bland skräckspelen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen?  


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 6 april 2018

Injustice 2

Vad spelar du i helgen?

Glad spelhelg allihopa! Vad ska ni spela i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;


Jag hoppas er påsk-ledighet varit bra och att ni haft tid att ladda batterierna fram till sommaren. Det har hänt en hel del på spelplanen den senaste tiden, både Ni no Kuni II: Revenant Kingdom och Far Cry 5 har äntrat spelscenen och fått en hel del goda ord. Tänk att det bara är några veckor kvar innan juni är här och med det E3. Jag känner på mig att årets mässa kommer skaka om branschen ganska ordentligt. Vad hade varit ert drömspel på E3? Lämna oss en kommentar här nedan.
I helgen tänkte jag återbesöka Injustice 2, som nyligen fått en Legendary Edition släppt. Detta paket innehåller samtliga nedladdningsbara karaktärer tillsammans med kosmetiska trevligheter för dina karaktärer. Jag tokgillade Injustice 2 (läs gärna min recension här) och det ska bli jättekul att återvända till familjära scener i ny skrud. Har ni spelat Injustice 2 sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 30 mars 2018

Vad spelar du i påskhelgen?

GLAD PÅSK! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;


Dags att återigen sätta sig framför tv:n och avnjuta några timmars äventyr. Jag har spenderat mycket av min lediga tid med Sea of Thieves det senaste, vilken helknasig resa det varit hittils. Jag har haft så roligt, skrattat otaliga gånger och tjänat några tusen i virtuella guldpengar. Hoppas ni haft tid att läsa min recension av spelet, men även testat det själva. Lämna oss en kommentar här nedan och berätta vad ni tycker om spelet.I helgen tänkte jag ta mig en titt på uppföljaren till Attack on Titan: Wings of Liberty, A.O.T 2 (läs gärna Anders text om föregångaren här). Ni som följt mangan/animén vet ungefär hur berättelsen utvecklar sig i det andra spelet, då den följer säsong 2 ganska troget. Man har implementerat en del nya egenskaper, samtidigt som mycket återanvänts och putsats upp från föregångaren.

Att fälla enorma jättar med dubbelsidiga svärd känns riktigt tillfredsställande, och gillade man det första finns det en del att bygga vidare på i uppföljaren. Personligen går jag och väntar på en tredje säsong av animén, håller tummarna att inte behöva vänta allt för länge till. Har ni spelat AOT2 eller dess föregångare? Lämna oss en kommentar!


EN RIKTIGT GLAD PÅSK ÖNSKAR GÄNGET PÅ SPELNYHETERNA!
Vad spelar du i helgen?  Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender