Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: PlayStation Classic

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 januari 2018

Vad spelar du i helgen?

Nytt år med nya spel! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Gott nytt 2018! Hoppas året har börjat bra för er alla och att ni nu ser fram emot en vår fylld av spelupplevelser. Vi på Spelnyheterna är taggade på att sätta tänderna i kommande titlar och det ser verkligen ut som om 2018 kommer bli ett kanonår rent spelmässigt. Personligen ser jag verkligen fram emot nya God of War, verkar kunna bli en spännande nystart för serien. Vilka spel ser ni fram emot mest under 2018? Lämna oss en kommentar här nedan!I helgen vill jag tipsa alla Wolfenstein II-spelare att den första expansionen nu finns tillgängligt till samtliga plattformar. I "The Freedom Chronicles" (som expansionspaketet heter) får du ta del utav olika personers historier i Wolfenstein II-universumet. I den första expansionen The Adventures of Gunslinger Joe får vi stifta bekantskap med den amerikanska fotbollsstjärnan Joe Stallion. Vårt uppdrag är att röja undan nazisternas framfart, men framför allt få en välförtjänt hämnd. Den som letar efter ännu fler möjligheter att sparka nazistrumpor har därför trevliga saker framför sig. Kommer ni spela expansionen?En annan trevlig nyhet som dök upp i slutet av förra året var släppet av Image & Forms Steamworld Heist på Nintendo Switch. I den ultimata versionen av spelet finns allt tidigare släppt innehåll inkluderat, samt möjligheten att nu kunna uppleva äventyret bärbart eller stationärt. Ett bra spel som nu blir ännu bättre helt enkelt. Har ni hunnit spela Steamworld Heist ännu, eller blir Nintendo Switch er debutkonsol? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 29 december 2017

Vad spelar du under nyårshelgen?

Spelnyheterna önskar alla våra läsare ett riktigt gott nytt år! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Nu återstår det bara några få dagar innan 2017 kan räknas till historieböckerna. Vilket fantastiskt spelår vi har haft, med så många världar, uppgifter och karaktärer att utforska.


2017 var året vi fick stifta bekantskap med Aloy i Horizon Zero Dawn. Men även året då Zelda och Mario fick nya minnesvärda äventyr i sina universum. 2017 är året då vi begav oss ut på ett påfrestande äventyr tillsammans med krigaren Senua, samtidigt som vi löste mysteriet kring familjen Finchs tragiska historia. 2017 gav Resident Evil-serien skräcken tillbaka och lät oss spöa nazister fullt ut i Wolfenstein II: The New Colossus.
2017 gav så mycket till så många. Tack alla utvecklare som lagt hjärta och själ i sina berättelser. Nu håller vi tillsammans tummarna om att 2018 blir en bra och värdig uppföljare.

Vilka va era favoritberättelser under 2017? Och vad spelar ni i helgen?
Lämna oss en kommentar här nedan!Ännu en gång, tack för att ni läst våra texter under året som gått, låt oss tillsammans göra 2018 både minnesvärt och roligt!

- -

Christoffer "CH" Heijerdahl
www.spelnyheterna.se
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 december 2017

Vad spelar du under julhelgen?

En riktigt God Jul önskar vi alla läsare!

Vänner;

Julhelgen är äntligen här och jag hoppas att ni får många trevliga klappar under granen. Personligen hade jag gått och önskat mig en snötäckt jul, men som läget ligger just nu ser det inte så ljust ut i prognosen. Jaja, man ska inte klaga över spilld mjölk, då blir tomten förbannad. Jag kommer försöka spendera min lediga helg tillsammans med vänner och familj, samtidigt som ett par speltimmar gärna får smyga sig in. Den som lever får se! Vi på Spelnyheterna vill passa på att önska alla våra härliga läsare en riktigt trevlig julhelg! Tack att ni följt med oss under året som gått, nu blickar vi tillsammans fram emot 2018. Om ni missat min Goty-text får ni gärna kolla in den och kommentera era favoritupplevelser under spelåret 2017! 

Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 december 2017

Vad spelar du i helgen?

December fortsätter bjuda på mysiga spelhelger! Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! OBS. En viss Spoiler-varning för slutet av Resident Evil 7 Biohazard.

Vänner;

Veckorna går fort nu och snart kommer tomten att knacka på dörren. Förhoppningsvis med en säck fylld av hårda, virtuella paket. Att få ett tv-spel i julklapp har alltid varit en magisk känsla och trots att man lämnat ungdomsåret bakom sig förblir känslan intakt. Har ni någon spelönskning som ni hoppas ligger under granen? Lämna oss en kommentar här nedan.En av de största nyheterna under helgen är släppet av PlayerUnknown's Battlegrounds på Xbox One. Spelet är nu tillgängligt i spelets preview-program och kommer uppdaterats ju längre fram i utvecklingen man kommer. Efter miljoner och åter miljoner av spelade matcher online på pc får nu även konsolspelarna chansen att ge sig in i striden. Kommer du fira en chicken dinner framöver på din Xbox One? Lämna oss en kommentar här nedan.Ett annat återsläpp kommer i form av klassikern Okami, som nu gjorts om i HD till de aktuella konsolerna. Ett trevligt ansiktslyft kombineras med en stabil kontroll, underbar musik och en stabil bilduppdatering. Okami är en personlig favorit och efterliknar Zelda-serien i många fall. Det ska därför bli fantastiskt kul att få återspela denna pärla. Har ni spelat originalet eller kommer denna nyutgåva bli er debut? Lämna oss en kommentar här nedan.Slutligen kan jag med glädje meddela att mer innehåll till ett av årets bästa spel, Resident Evil 7 Biohazard finns ute nu. Dels har man äntligen släppt extrauppdraget, "Not a hero", som berättar Chris Redfields historia i slutet av huvudspelet. Vi tar här upp jakten efter Lucas Baker som försvunnit efter händelserna i berättelsen.

Extrauppdraget "The end of Zoe" också släppts och är spelets sista dlc. Här får vi reda på vad som hände med Zoe Baker och upptäcka hennes öde. Allt material har även samlats i en maffig guld-utgåva, så om ni missat denna präla tycker jag att ni läser min recension och sedan köper spelet. Familjen väntar!

Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender