Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Sinking City

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex: Legends, Overwatch, Fortnite & Mortal Kombat 11


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här! Vad spelar du?

Vänner;

Så var fredagen äntligen här igen! Jag går på min sista semesterhelg och det ska både bli roligt och "mindre" kul att återvända till arbetet. Att återvända in i vardagen är egentligen något positivt, eller hur? Skämt och sido, jag är redo för nya utmaningar. 

Sedan är det heller inte många veckor kvar tills Comic Con i Stockholm. Jag kommer självklart vara på plats för Spelnyheternas räkning och ta tempen på de senaste spelen. Håller tummarna att vi får någon trevlig förhandstitt på något kommande storspel. Ses vi på Comic Con i september?


I helgen tänkte jag ta mig en titt på nysläppta och svenskproducerade spelet Flipping Death. Göteborgsstudion Zoink levererar en ny komisk guldklimp till oss, och gillade du deras tidigare alster, Stick it to The Man! så kommer detta säkerligen passa dig fint. 

Nya galna upptåg, roliga situationer, samt rent kaos utlovas när döden åker på semester. Utforska en värld av minnesvärda karaktärer och unika pussel. Kommer du spela Flipping Death? Ta er en titt på trailern här nedan och lämna oss en kommentar!Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Ny helg! :) Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;


Sommarvärmen fortsätter att hålla i sig över vårt land och anledningar att hålla sig inomhus har minskat! Självklart finns det alltid anledningar att ta en paus ifrån solen, vilket jag utnyttjat i tid och otid. Jag har den senaste tiden fastnat ganska rejält i Fortnite, och blivit positivt överraskad över spelet. Det är riktigt kul tillsammans med goda vänner.I helgen tänkte jag ta mig en titt på nysläppta dlc-paketet United Front till Call of Duty: WW II på min 
Xbox One. Paketet inkluderar nya flerspelarbanor och fortsättningen på Nazi Zombies-sagan. Det ska bli spännande att se hur mycket tid man hinner slå ihjäl under dagarna som kommer! Har ni spelat något av dlc-paketen till WW II? Lämna oss en kommentar här nedan.För spelarna som varit sugna på ett nytt skräcklir kan jag på förhand rekommendera undervattensspelet Narcosis. Ett klassiskt uppbyggt survival-horror spel med likheter till Soma (som jag gillade en hel del). Du befinner dig på botten (bokstavlig talat) och måste klura ut vad som hänt nere i mörkret. En hel del skräckmoment utlovas och narrativmässigt ser detta riktigt intressant ut. Kolla in trailern här nedan och ta er en funderare. Har du spelat Narcosis eller planerar du att göra det? Lämna oss en kommentar här nedan!
Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 juli 2018

Vad spelar du i helgen?

Sommarvärmen fortsätter att hålla i sig! Men detta kommer inte stoppa oss från att spela några timmar! Vad spelar du i helgen?

Vänner;


Visst går dagarna fort, nästan för fort emellanåt. Jag har precis avslutat den första semesterveckan och det har varit härligt att inte behöva göra särskilt mycket, bara det man känner för. Det har blivit en del bad, en del sol men även ett gäng timmar med härliga spel. Jag har bland annat avslutat min andra genomspelning av Middle Earth: Shadow of War som nu äntligen blivit befriad ifrån mikrotransaktionernas bojor, då genom en ny uppdatering. 


Man har även ändrat en del tunga grind-moment i grundspelet, så den avslutande akten kändes betydligt bättre nu. Ett nysläppt demo finns också ute, så passa på att känna på spelet om du inte gjort det ännu. Min recension finns att läsa här!  

Ett annat spel som stulit ett par timmar från mig är nysläppta Mothergunship!. Variationen och de hektiska striderna bjuder på en mängd action och jag har haft kul med byggaspekten i spelet. Visst finns det saker som är halvdana och tveksamma i upplägget, men det finns en hel del spännande att hitta här.


Tiden får helt enkelt utvisa om detta koncept är långvarigt eller inte. Har ni spanat in Mothergunship? Ta er en titt på trailern här nedan.

Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 juli 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredag och sommarsol! Vad spelar du i värmen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Sommarvärmen hänger i sig och dagarna flyger förbi. Jag har redan haft mängder av spelsessioner ute i det fria, främst med hjälp av min kära Nintendo Switch. Wolfenstein II var det senaste spelet som slutfördes till konsolen, jisses så trevligt. I helgen tänkte jag ta ett djupdyk ner i mystik och osäkerhet, då i form av konsolsläppta indiespelet, The Mooseman. En unik grafisk stil sätter prägeln på detta äventyr som kantas av både frågor och upptäckter. Du som spelare har förmågan att utforska främmande ting och världar, allt med musik som andas upptäckande. 

Jag har haft en mängd starka upplevelser med narrativtunga spel den senaste tiden, både Edith Finch och Firewatch är spel som fullkomligt sänker mig i känslor. The Mooseman målar på förhand upp en liknande känsla, jag håller tummarna att så är fallet. Har ni spelat något riktigt bra indiespel den senaste tiden? Lämna oss en kommentar här nedan.


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender