Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: PlayStation Classic

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 2 februari 2018

SteamWorld Dig

Vad spelar du i helgen?

Veckan har tagit slut och det är dags för en spelhelg! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Ännu en vecka är slut och med den kommer en ny helg fylld av spel. Spelåret 2018 har redan startat med en mängd spännande titlar. Monster Hunter World är ett gigantiskt äventyr som säkerligen kommer underhålla oss i otaliga timmar framöver. Dragon Ball FighterZ likaså för fighting-genre. Vad du än väljer att spela finns det titlar att ta del utav. Men om vi blickar framåt, vilket är då spelet ni ser framemot mest under 2018? Lämna oss en kommentar här nedan.Jag vill passa på att tipsa alla Nintendo Switch-ägare att det briljanta SteamWorld Dig nu finns tillgängligt på maskinen. Det är en fin tid när man som Nintendospelare kan uppleva större delen av Image & Forms spelbibliotek på en ensam maskin. Så om du av någon outgrundlig anledning missat Rustys spännande äventyr under jord finns nu chansen att åtgärda detta. SteamWorld Dig är ytterligare ett perfekt exempel på spel som fungerar lysande under Nintendos hybridkonsol. Har du spelat det sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan!  Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 januari 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredag, lördag & söndag! Vad ska du spela i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! :)

Vänner;

Ytterligare en vecka har tagit slut och helgen står inför dörren. Och med en veckas slut kommer även ett nytt helgsegment här på Spelnyheterna. Nu vill vi gärna höra vad du vill se framöver hos oss. Jag har funderat länge på ett sätt att kunna utveckla dessa segment och få en ännu bättre länk mellan er som läser och oss på redaktionen. Kanske fler videoprojekt, fler streams eller annorlunda texter behövs? Vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedan!I helgen tänkte jag ta mig en titt på The Vanishing of Ethan Carter. Då jag tidigare helt missat att kolla in denna titel fanns möjligheten att nu spela det på Xbox One. Jag har hört massor av spännande saker och ser framemot en narrativ-tung upplevelse. Att det tydligen även inkluderar en del skräckmoment gör inte saken sämre! Har ni spelat The Vanishing of Ethan Carter sedan innan eller gör ni som jag och upplever den för första gången på Xbox One? Lämna oss en kommentar här nedan!Idag släpps också det efterlängtade Monster Hunter World till samtliga plattformar. Dags att bege sig ut ensam eller tillsammans med vänner i jakt på monster. Utforska en enorm värld fylld med märkliga varelser, klara av utmaningar och uppgradera din utrustning. Kommer du ge dig in i jakten under helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 januari 2018

Vad spelar du i helgen?

HELG! :) Vad spelar du? Lämna oss en kommentar! <3

Vänner;

Fredagen är äntligen här! Det ska bli skönt att varva ner och göra klart en del uppdrag i diverse spelvärldar. Jag har fortfarande en del spel kvar från 2017 som behöver slutföras innan 2018's meny kan börja förtäras. Bra spel är på väg, så det är bäst att jag skyndar mig. Har ni spel kvar från förra året att uppleva? Lämna oss en kommentar här nedan!I helgen kan PS4-spelarna som missade den senaste delen av Street Fighter-sagan chansen att uppleva den ultimata versionen. Street Fighter 5 - Arcade Edition är nämligen ute nu och inkluderar coola karaktärer, nytt läge och maffiga banor. För er som funderar och tycker spelet verkar intressant rekommenderar jag er att kolla in Victors recension av det! Massor med färgglad action, slagsmål och unika karaktärer utlovas. Kommer ni införskaffa Arcade-versionen av spelet? Lämna oss en kommentar här nedan!Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 januari 2018

Vad spelar du i helgen?

Ny helg med nya spel! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Ännu en vecka har tagit slut och helgen står inför oss. Kanske blir detta helgen du äntligen når nivå 100 i Overwatch, kanske har du lyckats flytt från den galna Baker-familjens herrgård, eller så fångar du fler månar i Super Mario Odyssey. Hur du än väljer att spendera helgen finns många trevliga alternativ tillhands. Snart startar det upp med nya spelreleaser och vi här på Spelnyheterna är taggade över att se vad 2018 kommer bjuda på. Hoppas ni hänger med oss i ytterligare ett år!Tack att ni läser det vi skriver och får dialogen att fortsätta! En ny spännande App är på väg till Spelnyheterna och vi kommer berätta mer när den närmar sig. Är det något du saknar på Spelnyheterna i text eller videoform? Ge oss gärna lite tips här nedan eller på någon av våra sociala medieplattformar!


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender