Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Death Stranding

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: MediEvil & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen äro här! ;) Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Veckorna springer iväg i en rasande fart och det är svårt att ibland hinna med allt man planerar. Personligen finner jag mig ofta i situationer (särskilt i spel och filmsammanhang) att vilja testa nya saker och uppleva nya världar. Dock slutar (oftast) dessa planer i att man spenderar ytterligare timmar i Apex Legends eller Overwatch. Man kanske helt enkelt söker efter det välbekanta oftare än det nya. Hur spelar ni? Nytt eller bekvämt? Lämna oss en kommentar här nedan.


Lego, lego, lego! Vem älskar inte lego? Och mer lego finns att avnjuta i virtuell form på era konsoler just nu. I tv-spelet baserat på den nya legofilmen, The Lego Movie 2 utmanas du som spelare att ännu en gång plocka fram din kreativa ådra och börja stapla klossar för snyggare resultat.

Klossköping är i spillror efter den massiva utomjordings-attacken och det är upp till oss som Emmet att rensa upp och rädda våra vänner från fiendernas onda grepp. Dags att utforska nya världar och uppleva maffiga äventyr. Om man spelat tidigare legospel och haft roligt med upplevelsen kommer mer av det goda här, en gnutta pixelcharm helt enkelt. Gillar ni legospelen och kommer ni ge denna titel en chans? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

Veckan är slut och fredagen är här! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Äntligen är det helg igen och det finns mängder av nya äventyr att uppleva. Jag har den senaste veckan spenderat ohälsosamt många timmar i Apex Legends från Respawn, ett riktigt kanontillägg på Battle Royale-marknaden, har ni spelat det än? Vilken är i så fall eran favoritlegend? Personligen har jag spelat mängder av matcher som Lifeline, fullkomligt älskar henne. Lämna oss en kommentar här nedan. I helgen kommer jag att spendera tid i nysläppta Dead or Alive 6. När jag var tio år spelade jag fullkomligt sönder del tre i serien tillsammans med mina kusiner. Vi skapade turneringar och satt fastklistrade timmarna långa framför tv:n. Så det är minst sagt med nostalgikänslor jag återvänder till familjära karaktärer och en helvrickad spelstil. 

Nytt berättelseläge och mängder av anledningar att klå upp syskon och kompisar har infunnit sig. Personligen kommer jag alltid kämpa (och vinna) som Leifang. Vilken är er favoritkaraktär i Dead or Alive-universumet? Lämna oss en kommentar här nedan. Kommer du spela Dead or Alive 6?Jag vill också tipsa att indiespelet Beat Cop nu finns tillgängligt på konsol. Ta upp kampen som poliskonstapel Jack Kelly och sök svaren som kan rentvå ditt namn. 

Pixelcharmig grafik blandas med högintensivt gameplay, här kommer saker och ting att hända snabbt. Har ni spelat Beat Cop på Pc sedan innan eller blir det till att kolla in konsolversionen nu? 

Vad spelar du i helgen?  

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 1 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Min senaste text om Far Cry New Dawn är uppe på sidan, kolla gärna in den här om ni inte gjort det innan. Ett roligt spel att spendera ytterligare timmar i. 

Har ni något aktuellt spel som ni sitter fastklistrade framför? Apex Legends är ett annat exempel på spel som bokstavligen stulit min tid den senaste tiden, oerhört beroendeframkallande. I helgen tänkte jag passa på att tipsa om pusselspelet Treasure Stack som släppts idag till Xbox One, Nintendo Switch och Steam. I detta Tetris-doftande äventyr får du chansen att välja karaktärer och tillbehör för att därefter bege dig ut på ett kistletande äventyr. 

Samla, öppna och förvalta din spelplan ensam eller tillsammans mot vänner online samtidigt som den charmiga musiken fyller spelrummen. Kolla in trailern här nedan och lämna oss en kommentar. Är du sugen på att testa Treasure Stack? 


Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 februari 2019

Vad spelar du i helgen?

Ännu en helg gör entré, vilka äventyr ska ni på? Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Vilka veckor vi haft i spelväg den senaste tiden! Resident Evil 2, Kingdom Hearts 3, Crackdown 3, Metro Exodus, Jump Force och Far Cry: New Dawn, listan kan verkligen göras lång. Problemet som infinner sig oftast är att klockan inte har mer än 24 timmar, och det är svårt att prioritera sin speltid ibland. Har ni spelat något av de ovanstående spelen än? Vilket och vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedan. I helgen vill jag också tipsa alla Nintendo Switch-ägare att SciFi-äventyret Observer finns ute nu till konsolen. Om ni inte har spelat det sedan innan är detta helt klart ett trevligt spel att ha med på resande fot. 
Ett spännande narrativ blandas med pussel och en del läskiga ögonblick. Kan du lösa mysteriet? Har du spelat Observer innan eller kommer du plocka upp det till Nintendo Switch? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender