Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: DOOM Eternal

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Doom: Eternal, Call of Duty Warzone & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Ännu en vecka har tagit slut och vi ska fortfarande hinna med några varv i Mario Kart eller några matcher av Overwatch. Hur du än väljer att spendera din spelhelg är vi nyfikna på dina planer, så lämna oss gärna en kommentar här nedanför. Jag tycker alltid att det är extra kul att bli tipsad om spel man kanske missat, och under åren jag skrivit dessa helgsegment har många titlar lyckats upptäckas, många tack för detta. Jag vill gärna slå ett extra slag för de senaste texterna som publicerats här på Spelnyheterna också. Läs gärna vad Anders tyckte om Team Sonic Racing här. Eller kolla in vad jag tyckte om Rage 2 här. Jag hoppas er helg blir fylld av spänning och glädje i valfri virtuell värld. 

Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här igen. Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Ytterligare en vecka är gjord och min har spenderats hostande i sängen. Den årliga förkylningen slog till mig hårdare än väntat denna gång. Detta har resulterat i några liter tevatten, några timmar spel och en hel del vila. Som tur är finns det alltid någon online på mina spelstationer som orkar med en snörvlande CH i voicechatt, ni är bäst! <3Förra helgen var det äntligen dags för den första upplagan av Comic Con i Göteborg och jag fanns med för Spelnyheternas räkning på söndagen. Det var ett trevligt första inslag och jag hoppas att mässan växer sig starkare tills nästa år. 

Även superkul att träffa en del läsare och lyssnare av de olika projekten jag är involverad i, både här på Spelnyheterna och podcasten Mario & Jag. Ännu en gång, tack för att ni kommenterar, läser och tycker om det vi gör, kärlek. 

Bifogat i veckans helgsegment är även en del bilder från Comic Con, var ni på plats? Lämna oss en kommentar här nedan. Under min sjukdomsvecka har jag haft tid att spela en del spännande nya titlar, bland annat ett spel som innan gick under min radar; A Plague Tale: Innocence. 

I denna känslo- och narrativdrivande titel får du chansen att uppleva en historisk resa fylld av utmaningar och fasor. Kan syskonen Amicia och Hugo undkomma krig och pest genom Frankrikes dystra gator, det är upp till dig som spelare. Lös pussel, besegra fiender och lös mysteriet.

Jag är som ni vet en riktigt "berättelsenörd" och än så länge är intrigerna och spänningen i syskonens resa oerhört intressant. Det ska bli spännande att se vart resan tar mig i slutändan. Planerar ni att spela A Plague Tale? Lämna oss en kommentar här nedan.
Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Comic Con Göteborg är i helgen! Vad spelar ni?

Vänner;

Veckan är snart slut, men ett par timmar av värdefull speltid återstår. Jag har den senaste veckan seglat, skjutit och hackat mig fram i diverse upplevelser, ensam och tillsammans med goda vänner. Denna helg kommer jag dock inte ha tid att spela jättemycket, då Comic Con Göteborg går av stapeln.


Jag kommer vara på plats under söndagen och kolla in allt som västkustens svar har att erbjuda. Jag hoppas kunna träffa några läsare i allt vimmel, kom gärna fram och säga hej om ni ser vår logo på en t-shirt! :) Följ gärna min Twitter för uppdateringar, plus en längre text om mässan lite senare.

Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Nya äventyr väntas i helgen! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Veckans sista dagar är här och det är dags att göra något trevligt. Jag har den senaste veckan ägnat ganska mycket tid på att göra klart alla utmaningar i Fortnites senaste säsong, vilket både har varit kaotiskt och roligt. 

Sedan har jag försökt klämma in en del matcher Overwatch, Apex: Legends samt fortsatt spela både Mortal Kombat 11 och Days Gone
Du har väl inte missat våra recensioner på dessa spel, om så är fallet är det bara att klicka sig vidare för att läsa dem.I helgen vill jag tipsa om att svenskstudion Image & Form senaste storspel finns tillgängligt på marknaden, och denna gång är det ett annorlunda äventyr som väntar alla SteamWorld-älskare. I SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech spelar man nämligen med olika kort, som alla har magiska egenskaper. Att välja strategiskt i strider öppnar upp för ännu djupare mekaniker och ett händelseförlopp kan snabbt lösas på en mängd olika sätt. 

Något jag alltid älskat med studions spel är den djupa glädje och charm som finns i varje spelsekvens, det är något alldeles magiskt med svensktillverkade gasrobotar, inte sant? Har ni spelat SteamWorld Quest ännu eller något annat spel i serien? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta!Jag vill också slå ett slag för konsolversionerna av Fell Seal: Arbiter's Mark som finns ute nu. Här får du ansluta dig till ett gäng Arbiters och bege dig ut på en resa fylld av strider och med tydliga steampunkinslag. 

Dags att upprätthålla lag och ordning i Odödlighetsrådets ärofyllda namn. Utforska ett djupt klassystem där du själv bestämmer vad din arme skall bära och göra. Har ni spelat Fell Seal sedan innan eller gör ni slag i saken nu? Lämna oss en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender