Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Gears 5

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Borderlands 3, Apex: Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 23 november 2018

Vad spelar du i helgen?

Vintern är snart här, det står det skrivet i flera böcker. Men innan detta sker bör vi få chansen att värma oss med lite spel. Vad spelar ni i helgen?

Vänner;

Ja, vinterns kyla har börjat märkas av här på Smögen. Vi har haft en hel del kalla nätter och jag skulle inte bli förvånad om snön snart kommer börja falla över oss. Julen och vintern är en fantastiskt mysig tid, när man kan värma sig med en kopp varm choklad framför en bra film eller spel.


Jag hoppas denna vinter blir lika trevlig som den tidigare har varit, blir troligen att spela igenom The Legend of Zela: Ocarina of time för 30:e gången. Riktigt bra julspel, ett tips. Har ni några jultraditioner i spel eller filmväg? Lämna oss en kommentar här nedan. 


Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 november 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här och veckans stress är över. Tid att utforska nya spännande världar tillsammans. Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Veckan går mot sitt slut och det ska verkligen bli skönt att få slappna av framför tv:n ett slag. Jag har försökt att kombinera mitt manusskrivande med spelfronten den senaste veckan och jag ser gång på gång vilken enorm inspiration tv-spel ibland kan vara för den kreativa processen. 

Jag hittar nya infallsvinklar att utforska, då spelkaraktärer ofta har en tendens att riktigt blomma ut under resans många timmar. Allt kreativt främjande är bra i min bok, det slår alla #F**ckFortnite-kampanjer i världen, inte sant?Äntligen är Spyro tillbaka på våra tv-skärmar i stekheta Spyro Reignited Trilogy. Nu får alla nostalgiker återuppleva tre riktiga klassiker och likt Crashs tidigare återsläpp har projektet verkligen fått sig ett ansiktslyft. Mängder av nivåer, charmiga karaktärer och en musik som får barnet inom oss att dansa loss på det virtuella discogolvet. 

Kanske är du återkommande spelare till Spyros värld, kanske är du en nykomling. Oavsett vad så kommer du mötas av en charmig liten drake som kommer lysa upp höstmörkret en hel del. Håll även utkik här på Spelnyheterna framöver, då den eminente Anders Eklöfs recension snart dyker upp.


I helgen tänkte jag även ta mig en närmare titt på det adrenalinhöjande indiespelet Rocketsrocketsrockets! som nyligen gjort sin debut på Nintendo Switch. På förhand känns det som ytterligare ett gediget tillägg i hybridkonsolens bibliotek. 

Det fartfyllda upplägget, fina musiken och vackra visuella stilen letar snabbt sin väg till mitt spelhjärta. Har ni kollat in spelet sedan innan? Eller blir det ett inköp på Nintendo Switch? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 november 2018

Overwatch

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar!

Vänner;

Helgen är här och spelvärlden ligger framför oss. Denna vecka har spenderats i en massa olika spel, framförallt i Red Dead Redemption 2 och Overwatch. Jag passade även på att gå tillbaka och kolla in allt som utannonserades av Blizzard ifrån Blizzcon förra helgen. Det var tämligen många saker som dök upp, bland annat en ny hjälte till Overwatch som jag längtar efter att få spela. Mer innehåll till senaste WoW-kampanjen samt utannonseringen av Diablo Immortal till mobilplattformar. Kollade ni in Blizzcon iår? Vad tyckte ni var bäst? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 2 november 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredag! <3 Vad spelar ni i helgen?

Vänner;

Ännu en vecka är slut och helgen står inför dörren. Jag tänkte fortsätta mitt spelande i Red Dead Redemption 2 och även slutföra ytterligare utmaningar i Fortnite. Jag har ännu en gång kommit till vetskapen att det finns alldeles för många spel att spela just nu, tiden finns helt enkelt inte till. Trots detta är det dumt att ge upp och sluta försöka, eller hur? Man måste ju ge sitt yttersta för att komma högst upp på prispallen. Variation är något bra, iallafall under tv-spelande. Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender