Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Sinking City

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex: Legends, Overwatch, Fortnite & Mortal Kombat 11


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 september 2018

Vad spelar du i helgen?

Första helgen i september ska spenderas i soffan. Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;


Septemberdagarna rullar på och jag förbereder mig för nästa veckas äventyr i Stockholm. Comic Con går av stapeln mellan den 14-16 september i Kistamässan och vi på Spelnyheterna kommer naturligtvis vara på plats för att rapportera om kommande spel. 


Vi har sedan tidigare fått veta att en rad olika titlar kommer finnas på plats, bland annat nya Super Smash Bros Ultimate och efterlängtade Kingdom Hearts 3. Det ska bli en rolig helg fylld av möten och upplevelser. Vi ses väl där? :)
I helgen tänkte jag ta mig en närmare titt på Destiny 2 senaste expansion; Forsaken. Vi kastas snabbt in i en hjärtskärande berättelse som präglas av hämnd. Nya platser, fler vapen och ett nytt flerspelarläge, Gambit. Här blandas PvP och PvE på ett snabbt och intressant sätt, genom att låta sina medspelare invadera motståndarnas spelplan. 


Matchernas intensitet blir därför betydligt mer påtagliga, särskilt då du ständigt behöver hålla koll bakom din rygg. En mängd anledningar att starta upp Destiny 2´s värld har nu uppenbarat sig. Kommer ni återvända till Destiny 2? Lämna oss en kommentar här nedan. Konsolspelarna som gått och väntat på Warhammer 40000: Inquisitor - Martyr behöver heller inte vänta mer. Spelet finns ute nu till samtliga plattformar och blandar snabb action med tunga berättelseinslag. Spelsättet påminner mycket om Diablo, och att anta att skärmen kommer vara full av fiender är inget underdrift. 

Trailern berättar även om berättelsen och valet att spela tillsammans med vänner, så är det fler än du som sitter med spelet finns anledning att samarbeta för att överleva och erövra. Ta er en titt på trailern här nedan och anslut er till striden! Avslutningsvis har jag spelat en del Brawlout den senaste veckan och det märks ganska tydligt att Super Smash Bros är inspirationskällan bakom projektet. Har man tidigare spelat ett Smash-spel kommer man snabbt att känna igen sig, både i mekaniken och i upplägget. Dock går det inte att förneka att spelet i många lägen känns ordentligt oslipat med ostadig kontroll och en del tråkiga karaktärer. 

Det finns en del charmiga gästspel, då främst i form av Yooka och Laylee från spelet med samma namn. Kanske kan detta fungera som komplement medans vi går och väntar på nya Smash. Kommer ni ge Brawlout en chans? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Äventyr tillsammans i soffan under helgen? Vad spelar ni?

Vänner;


Sista augusti är här och nästkommande månad bjuder både på födelsedag(för undertecknad) och Comic Con i Stockholm. Ett år visare eller ett år äldre, ibland är det svårt att sätta fingret på vad som egentligen stämmer, skämt och sido. Jag laddar också för en spännande spelmånad, både med Spider-Man och Tomb Raider. Kommer ni spela något av dessa? Lämna oss en kommentar här nedan.
I helgen tänkte jag ta mig en närmare titt på nysläppta Strange Brigade från studion Rebellion. Dessa skjutglada kamrater har tidigare gett oss bland annat Sniper Elite-spelen, så chansen att på nytt få spränga och tillintetgöra fiender kommer här. I Strange Brigade axlar du rollen som en utav fyra karaktärer som ingår i den mystiska brigaden och som reser till Egypten för att dräpa monster och zombies. Allt kokas ihop med ett härligt nostalgiskt narrativ, snabb action och exotiska platser. Ta er en titt på trailern här nedan, samla ihop ett gäng vänner och samarbeta för att möta motståndet från andra sidan graven. Har ni spelat något av studions tidigare spel? Lämna oss en kommentar!
En annan typ av monsterjakt finns nu även tillgängligt för Nintendo Switch-ägarna, då i form av Monster Hunter Generations Ultimate. Har ni legat på latsidan i monsterslakt det senaste och inte riktigt haft tiden att sitta framför tv:n kan ni nu ta jakten med er portabelt. Res i en stor öppen värld, slåss ensam eller tillsammans med kompisar online och lokalt. Möjligheterna är många, monstren ännu fler. Jag spenderat många timmar med Monster Hunter: World och suget att återse bestarna kom snabbt tillbaka. Det utlovas mängder med vapen, unika stridstekniker och häftiga scenerier. Kommer ni hoppa tillbaka in i monsterjägarnas värld? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Veckorna går fort, och nu är helgen här igen! Vad spelar ni?

Vänner;


Ytterligare en vecka har nått sitt slut och det har varit en händelserik sådan. Gamescom i Tyskland har ägt rum och visat upp nya spännande saker till spelen vi alla väntar på. Jag hoppas verkligen att några av dessa efterlängtade titlar även kommer visas upp på Comic Con Sthlm under nästkommande månad. 


Resident Evil 2 Remake, Kingdom Hearts 3 och Red Dead Redemption 2 är bara några av spelen jag suktar djupt efter. Vilka är era? Lämna oss en kommentar här nedan.
Som ett komplement till både Overwatch och Mario Kart har jag den senaste veckan spelat en del Vroom Kaboom på min PS4. Ett spel som kombinerar galenskapen att köra bil riktigt snabbt och samtidigt orsaka enorma explosioner. Välj din klass, sätt ihop ett team och förgör motståndarens bas, enkelt och effektivt. Med både online och offline-lägen (däribland ett Vr-stöd) att välja bland finns en mängd galenskap att sätta tänderna i. 


Jag har på riktigt förbluffat mig själv, vilket händer några gånger per sekel, i hur mycket stryk en bil kan ta. Ta er en titt på trailern här nedan och berätta för mig vilken bil ni skulle gå i krig med? 
Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Tid för spel och utforskande! Helgen är här! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;


Saknar ni någonsin dagarna då tv-spel faktiskt var något heligt? Ett medium som kunde sudda bort verkligheten totalt, och fullständigt innesluta dig i en annan värld. Jag intalar mig själv att jag oftast har en enkel tendens att ramla in i välkända områden, då i synnerhet hos mitt tv-spelande. När senast inneslöt ett spel er totalt? I den utsträckningen att spelet tog upp både tid och tanke även långt efter att eftertexten rullat? Lämna mig en kommentar här nedan och berätta.I helgen har vi ytterligare en chans att jaga och förgöra skelettskeppen som dykt upp i Sea of Thieves senaste uppdatering, Cursed Sails. Den tidsbegränsade kampanjen som varit skulle egentligen slutat denna vecka, men utvecklarna Rare har förlängt den en vecka till. Så chansen finns för er pirater som ännu inte hunnit utmana fasorna från djupet. Samla ihop ett gäng och bege er ut på det öppna havet, det är i alla fall min plan för helgen. Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan!Vad spelar du i helgen?  Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender