Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: MediEvil

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: MediEvil & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 25 januari 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredag :) Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Fredagen är här och det är hög tid att lämna veckan bakom oss för lite ledighet. Idag släpps det mycket efterlängtade återskapandet av Resident Evil 2. Jag kommer definitivt fortsätta spela detta under helgen och försöka hitta varje liten sak jag missat under min första genomspelning. Recension dyker upp inom kort här på Spelnyheterna. Kommer ni återuppleva skräcken i Resident Evil 2? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta. I helgen vill jag också passa på att tipsa om indiespelet Futuregrind som släpptes till Playstation 4 tidigare i veckan. I detta Trials inspirerade åk får du chansen att testa på dina snabba reflexer och din kreativa ådra. Åk igenom en mängd olika nivåer och se till och matcha färgerna du träffar. 

Ta reda på sanningen kring vilka du kan lita på och få systemet att krascha i en expolisopn av färger och nyanser. FutureGrind blandar vilt från en mängd titlar men lyckas ändå göra spelet till sitt eget. Ta er en titt här nedanför för trailern. Har ni spelat det sedan innan eller ska ni testa det nu? Lämna oss en kommentar. 


Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 18 januari 2019

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här! Vad spelas hemma hos dig? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Tiden fortsätter att springa ifrån oss och slutet av januari är snart här. Under nästkommande vecka händer det mängder i spelvärlden. Många titlar har nya uppdateringar ute för spelare att testa på, däribland Count Dokkus inträde till Star Wars: Battlefront 2, nya spellägen i Battlefield V, ny expansion till Shadow of The Tomb Raider och inte minst släppet av Resident Evil 2 Remake på fredag. Det blir helt klart en händelserik vecka som kommer och jag hoppas ni finner tid till att testa mycket. Vi jobbar också på att ha klart en text om Resident Evil 2 i tid till dess släpp, kolla gärna in den då. Tills dess får ni ha en kanonhelg, och lämna oss gärna en kommentar här nedan om vad ni lirar just nu. 


Vad spelar du i helgen?  

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 januari 2019

Vad spelar du i helgen?

Helgen står inför oss! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

En ny helg har anlänt och med den så har även äventyren. Jag har den senaste veckan haft fullt upp med en mängd olika spel. Overwatch, Fortnite och Red Dead Redemption 2 har avnjutits och framsteg har skett. Nu när snart är inne i mitten av januari börjar spelåret sakta ta fart, och om bara några få veckor har både Kingdom Hearts 3 och Resident Evil 2 gjort entré till våra vardagsrum. Det känns på förhand som om den kommande tiden kommer vara väldigt hektisk, trevligt. Vad ser ni framemot? Lämna oss en kommentar här nedan. 

Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 4 januari 2019

Vad spelar du i helgen?

God fortsättning! :) Vad spelar du under 2019 första helg? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

En riktigt god fortsättning på det nya året önskar jag er alla, jag hoppas ert nyårsfirande varit trevligt. Vi är nu officiellt inne i 2019 och spel-våren som väntar oss är både spännande och massiv. Januari kommer slå igång på allvar med både Resident Evil 2 och Kingdom Hearts 3, två titlar som vi självklart kommer skriva om här på Spelnyheterna. Jag hoppas ni också ser fram emot dessa texter. I helgen tänkte jag fortsätta min genomspelning av indiepärlan Celeste som jag nyligen startade. Detta är en titel som låg kvar på min lista från förra året, och det känns gott att kunna starta 2019 med en berättelse som på förhand känns väldigt stark. Musiken är också något som direkt fångade mitt fokus när Celeste startade upp. 

Det ska bli spännande att se vart resan tar mig, och om jag faktiskt når toppen. Den som lever får se! Har ni spelat Celeste? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen?  


Klicka här för att kommentera

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender