Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Death Stranding

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: MediEvil & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Comic Con Göteborg är i helgen! Vad spelar ni?

Vänner;

Veckan är snart slut, men ett par timmar av värdefull speltid återstår. Jag har den senaste veckan seglat, skjutit och hackat mig fram i diverse upplevelser, ensam och tillsammans med goda vänner. Denna helg kommer jag dock inte ha tid att spela jättemycket, då Comic Con Göteborg går av stapeln.


Jag kommer vara på plats under söndagen och kolla in allt som västkustens svar har att erbjuda. Jag hoppas kunna träffa några läsare i allt vimmel, kom gärna fram och säga hej om ni ser vår logo på en t-shirt! :) Följ gärna min Twitter för uppdateringar, plus en längre text om mässan lite senare.

Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Nya äventyr väntas i helgen! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Veckans sista dagar är här och det är dags att göra något trevligt. Jag har den senaste veckan ägnat ganska mycket tid på att göra klart alla utmaningar i Fortnites senaste säsong, vilket både har varit kaotiskt och roligt. 

Sedan har jag försökt klämma in en del matcher Overwatch, Apex: Legends samt fortsatt spela både Mortal Kombat 11 och Days Gone
Du har väl inte missat våra recensioner på dessa spel, om så är fallet är det bara att klicka sig vidare för att läsa dem.I helgen vill jag tipsa om att svenskstudion Image & Form senaste storspel finns tillgängligt på marknaden, och denna gång är det ett annorlunda äventyr som väntar alla SteamWorld-älskare. I SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech spelar man nämligen med olika kort, som alla har magiska egenskaper. Att välja strategiskt i strider öppnar upp för ännu djupare mekaniker och ett händelseförlopp kan snabbt lösas på en mängd olika sätt. 

Något jag alltid älskat med studions spel är den djupa glädje och charm som finns i varje spelsekvens, det är något alldeles magiskt med svensktillverkade gasrobotar, inte sant? Har ni spelat SteamWorld Quest ännu eller något annat spel i serien? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta!Jag vill också slå ett slag för konsolversionerna av Fell Seal: Arbiter's Mark som finns ute nu. Här får du ansluta dig till ett gäng Arbiters och bege dig ut på en resa fylld av strider och med tydliga steampunkinslag. 

Dags att upprätthålla lag och ordning i Odödlighetsrådets ärofyllda namn. Utforska ett djupt klassystem där du själv bestämmer vad din arme skall bära och göra. Har ni spelat Fell Seal sedan innan eller gör ni slag i saken nu? Lämna oss en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 april 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen äro kommen! Vad spelar du i helgen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier. Trevlig helg önskar vi alla våra goa läsare.

Vänner;

Ännu en vecka har lagts till historien och sommarmånaderna kommer närmare och närmare. Det är en god och varm tid som ligger framför oss, och för tv-spelaren väntar en del justeringar i vårt spelande. En fläkt, mängder av mörkläggningsgardiner och massvis med vätska är väsentligt om vår överlevnad ska möjliggöras. Solen och dess hemska d-vitamin måste besegras till varje pris, inte sant?

Om du ändå skulle lockas av frestelsen av faktiskt gå ut så glöm inte bort din Nintendo Switch eller din Nintendo 3DS, dessa små ting behöver också luft och värme. En perfekt ursäkt att rida ytterligare några mil i Breath of the Wild i den varma vårsolen.


I helgen tänkte jag fortsätta ha ihjäl massvis av zombies i Saber Interactives titel World War Z. Spelet är föga oväntat baserat på Brad Pitt-filmen från några år tillbaka och introducerar enorma zombie-horder till ett hektiskt gameplay. Ta upp rollen som en överlevare och försvara New York, Jerusalem, Moskva och Japan i en intensiv co-op kampanj. Denna spelas allra bäst tillsammans med vänner över nätet och jag skulle ljuga om högljudda och ibland skräckslagna spelsessioner inte avnjutits den senaste tiden.

Ibland är det fruktansvärt gott att bara få panga lite hjärndött och känna sig som en riktigt badass-hjälte. I World War Z får man chansen att göra just detta, samt öva sin skicklighet med mängder av vapen, flerspelarlägen och uppgraderingsbara hjältar. Har ni spelat World War Z eller ligger det på listan framöver? Lämna oss en kommentar här nedan.Jag vill gärna också lite själviskt påminna er alla att min genomspelning av den sista säsongen av Telltale och Skybound Games; The Walking Dead pågår just nu på min youtube-kanal. Det väntas tårar, mariga val och ännu fler tårar.

Jag går in i detta med vetskapen att det kommer göra ont att säga hejdå till Clementine, men resan måste få sitt slut. Följ mig gärna på twitter för att veta när streams och annat kul inträffar. Har ni spelat den sista säsongen av The Walking Dead? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 april 2019

Vad spelar du i påskhelgen?

Glad Påsk önskar vi alla våra goa läsare. Vad spelar ni under påskhelgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Det har varit en händelserik vecka för min del. Jag har spelat mängder av timmar i ett kommande Playstation 4-spel som innehåller zombies och några motorcyklar. Recension på detta spel kommer inom kort upp här på Spelnyheterna, håll gärna utkik efter den texten. 

I andra nyheter har ännu ett berättelseuppdrag till Overwatch dykt upp till deras årliga Archives-event. Har ni hunnit kolla in detta ännu? Lämna oss en kommentar här nedan. OBJECTION! 
Det har blivit som en genialisk reflex så fort man inte håller med om en sak, att skrika ut det enkla ordet. Oftast uppfattas man aningen märklig när dessa situationer infinner sig, men helt ärligt skiter jag i det. Phoenix Wright är en kanonserie som jag spelat igenom flertalet gånger. Härligt kluriga mordfall blandas med underbara karaktärer och en dialog som får mina smilband att jobba ordentligt. 

Nu finns äntligen chansen att uppleva de tre första spelet i en komplett samling till Xbox One, Playstation 4 och Nintendo Switch. Spelen har även fått sig ett ansiktslyft från sin bärbara form. Kolla in trailern här nedan. Vilket är erat favoritspel med Phoenix Wright? Jag vill också passa på att tipsa om att indiespelet Velocity G finns ute nu till Xbox One och PC. I detta futuristiska racingspel blandas snabba kurvor med härligt nostalgisk retromusik. Ta dig an utmaningar eller utmana dina vänner i vem som kan korsa mållinjen först. 

Behöver ni en paus från Mario Kart och Forza? Ta er en titt hitåt. Kommer du testa Velocity G? Lämna oss en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen?  


Klicka här för att kommentera
« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender