Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 27

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: PlayStation Classic

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Fortnite, Overwatch, Super Smash Bros: Ultimate & BlackOps 4


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 30 mars 2018

Vad spelar du i påskhelgen?

GLAD PÅSK! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;


Dags att återigen sätta sig framför tv:n och avnjuta några timmars äventyr. Jag har spenderat mycket av min lediga tid med Sea of Thieves det senaste, vilken helknasig resa det varit hittils. Jag har haft så roligt, skrattat otaliga gånger och tjänat några tusen i virtuella guldpengar. Hoppas ni haft tid att läsa min recension av spelet, men även testat det själva. Lämna oss en kommentar här nedan och berätta vad ni tycker om spelet.I helgen tänkte jag ta mig en titt på uppföljaren till Attack on Titan: Wings of Liberty, A.O.T 2 (läs gärna Anders text om föregångaren här). Ni som följt mangan/animén vet ungefär hur berättelsen utvecklar sig i det andra spelet, då den följer säsong 2 ganska troget. Man har implementerat en del nya egenskaper, samtidigt som mycket återanvänts och putsats upp från föregångaren.

Att fälla enorma jättar med dubbelsidiga svärd känns riktigt tillfredsställande, och gillade man det första finns det en del att bygga vidare på i uppföljaren. Personligen går jag och väntar på en tredje säsong av animén, håller tummarna att inte behöva vänta allt för länge till. Har ni spelat AOT2 eller dess föregångare? Lämna oss en kommentar!


EN RIKTIGT GLAD PÅSK ÖNSKAR GÄNGET PÅ SPELNYHETERNA!
Vad spelar du i helgen?  Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 23 mars 2018

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedanför!

Vänner;


Fredagen är äntligen här och det är dags att starta ytterligare en spelhelg. Många nya och bekanta upplevelser ligger framför oss, tid för handling. Dags att starta nya uppdrag, samla fler kraftmånar eller vinna matcher i Overwatch. Oavsett vad du väljer finns skatter, berömmelse och XP att hämta i de flesta titlar. Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag ta mig en titt på nysläppta Scribblenauts - Showdown som finns tillgängligt på PS4, Xbox One och Nintendo Switch. I detta partyspel kan du och några vänner kämpa tillsammans eller emot varandra i ett gäng roliga minispel. Med den klassiska Scribblenauts-charmen och massor av innehåll finns det gott om upplevelser att hitta här. Kanske blir det just du som använder språkets gåva till att framkalla något fantastiskt. Upp till bevis, helt enkelt! Kommer du spela Scribblenauts - Showdown? Lämna oss en kommentar här nedan.För Nintendo Switch-ägarna som velat lägga vantarna på hyperaktiva liret Disc Jam kommer här goda nyheter. Det är nämligen dags att välkomna titeln och börja träna för att uppnå det ultimata målet, total förlust för våra motståndare. Jag har haft riktigt kul med Disc Jam på PS4 sedan innan, och det känns spontant som ett bra tillägg till Switchens växande bibliotek. Ta er en titt på trailern här nedanför och fundera på om detta är något för dig. Ska du testa Disc Jam på Nintendo Switch framöver? Lämna oss en kommentar


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 mars 2018

Vad spelar du i helgen?

Vilka äventyr ska ni ha i helgen? Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Veckan är snart slut, men innan dess är det dags för lite spelande, eller hur? Jag har haft en period med ganska blandade upplevelser, spelat en hel del Overwatch varvat med Super Luckys Tale och avrundat med några varv Mario Kart 8 Deluxe. Det känns helt perfekt att snabbt och enkelt skifta mellan mina upplevelser, variation är en bra sak. Hur gillar du att spela? Lång pass med samma spel, eller mindre sessioner med fler titlar? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag dyka ner i Devil May Cry-spelen igen. HD-samlingen som släpptes för några år sedan på Xbox 360 och Playstation 3 är nu tillbaka, på en ny generations konsoler. Xbox One och PS4-släppet för med sig en vassare bilduppdatering och några nya föremål, dock är denna utgåva annars identisk med Xbox 360 och PS3-versionerna. Om ni missat Dantes hektiska äventyr finns det därför en trevlig samling under samma tak att sätta tänderna i.

De tre första spelen är inkluderade, där det tredje är min personliga favorit. En samling för alla djävulsgråtare, helt enkelt. Äger ni HD-versionerna redan eller blir det ett inköp? Lämna oss en kommentar här nedan.Ett annat nysläppt spel är TT Isle of Man, och det är nu dags att köra järnet med motorcyklarna. För vem vill inte rusa fram i hisklig fart på en öppen väg genom mystiska bergspass och små byar. Ordet roadtripp kan verkligen förkroppsliga känslan som återfås när man spelar TT, långt bort från vardagens bekymmer, bara du och din hoj.

Friheten blir därför väldigt påtaglig. Kommer ni ge TT Isle of Man en chans? Kanske kan det bli ett bra substitut till alla Mario Kart 8-varv. Lämna oss en kommentar här nedan!Ett spel som gått ur beta-stadiet och in i game-preview på Xbox One är The Darwin Project. Likt många andra Battle Royal-spel finns det ett tydligt mål, att stå ensam kvar på toppen. Spelet skiljer sig dock en aning från andra titlar genom att introducera en mer skoningslös miljö, så det är inte bara andra spelare som kan ställa till det för dig. Det är ingen tvekan på att spel som PUBG och Fornite tagit världen med storm, kan ytterligare en titel slå sig in på marknaden? Vad tror ni? Har ni spelat The Darwin Project ännu? Lämna mig era tankar och kommentarer.
Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 mars 2018

Vad spelar du i helgen?

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsssss-speeeeeel! ;) Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Veckan är nu i sitt slutskede och helgen ligger framför oss. Vilka spel har ni planerat att uppleva under timmarna som följer? Kanske några matcher Overwatch i goda vänners sällskap, eller varför inte en session i Monster Hunter: World? Det finns sannerligen en mängd olika alternativ när det kommer till upplevelser. Vad väljer du?I helgen tänkte jag ta mig en återtitt på Portal Knights, då det äntligen finns ute till Nintendo Switch. Jag har spelat en mängd timmar i Xbox One-versionen och det känns spontant som ytterligare en perfekt titel att göras portabel. Utmanande nivåer blandas med en hel del charm och hjärta. Har ni spelat Portal Knights sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan.För Xbox One-spelarna som velat se mer från Super Lucky's Tale får här glada nyheter. Spelets första dlc finns nu tillgängligt, Gillys Island. Följ med den glada räven genom fler kluriga plattformsnivåer, i jakt på gömda skatter och att lösa knepiga pussel. Dags att vässa geniknölarna och bege sig ut mot paradisön. Har ni spela Super Lucky's Tale sedan innan och kommer ni plocka upp expansionen?Slutligen har nu även Xbox One-spelarna fått ta del av det första dlc-paketet till Call of Duty WWII. The Resistance, som paketet heter innehåller tre nya flerspelarbanor, ytterligare vapen och föremål, samt en ny del i den klassiska zombiesagan. Något för spelare som suktat efter fler anledningar att skjuta prick i hektiska eldstrider. Kommer ni expandera er upplevelse med WWII? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera
« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender