Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: DOOM Eternal

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Doom: Eternal, Call of Duty Warzone & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 juli 2019

Vad spelar du i helgen?

Veckan är snart slut! Vad spelar ni i helgen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.

Vänner;

Fredagen är här och veckoslutet står inför oss. Jag gick idag på semester och hoppas få tillbringa ett par avslappnande veckor i solen. Om nu solen behagar att visa sig över Smögen det vill säga. I annat fall finns alltid möjligheten att komma ikapp lite i sin spelhylla, särskilt då jag den senaste tiden spelat nästan enbart Apex Legends (hur går det för er i säsong två?). Jag vill  tipsa alla som hungrar efter ett spännande mysterium att kolla in nysläppta Night Call från Raw Fury. I denna noir-doftande berättelse får du stifta bekantskap med en fransk taxiförare under en händelserik natt. En seriemördare går lös på gatorna och du blir snabbt indragen i en ganska svår situation. 

Samtala med dina passagerare och samarbeta med polisen för att sätta dit mördaren innan denne (bokstavligen) avslutar din  karriär. Night Call finns ute nu på PC, kommer ni spela? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 juli 2019

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Att lösa problem tillsammans skapar gemenskap, vare sig det gäller i en Apex-match eller i ett parti Minecraft. Det finns alltid tid för att spela tillsammans, något jag verkligen värdesätter under mina kvällar framför tv:n. Har ni något favoritspel att lira tillsammans med vänner? Lämna oss en kommentar här nedan. Om man är sugen på lite hederligt zombiekaos i helgen finns nu spelet They Are Billions ute till Playstation 4, PC och Xbox One. Här gäller det att snabbt få en överblick över situationen du befinner dig i, att snabbt försvara det som finns kvar av mänskligheten. Bygg och utrusta dina kolonier för att de ska kunna kämpa emot de odödas övermakt. 

Djupa strategiska beslut blandas med en touch av steampunk. Saker och ting kan snabbt förvärras så det gäller att behålla lugnet och reda ut stormen. Vilka är era favoriter i zombie-genrer av spel? Lämna oss en kommentar här nedan. Kommer du kolla in They Are Billions? Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 juli 2019

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Ett nytt veckoslut står inför oss och det återstår bara några få dagar innan nästa vecka tar sin början. Det är därför hög tid att ansluta närmaste konsol eller pc till ett wi-fi och starta upp en valfri spelupplevelse. Att kunna spela tillsammans med vänner online är något jag värdesätter djupt, inte bara för att själva upplevelsen blir tusen gånger roligare utan även för att spelessensen ofta fördjupas. När man inte umgås med vänner kanske lite hederligt detektivarbete kan passa. Med detta sagt är spelet jag vill tipsa om i helgen inget mindre än det Yakuza-doftande äventyrsspelet Judgment. Här får du stifta bekantskap med den avdankade advokaten Takayuki Yagami, som på senare år sadlat om en del och jobbar nu även som privatdetektiv. När ett gäng ohyggliga mord inträffar behöver vi bege oss djupt ner i den undre världen för att nysta upp sanningen. 

Det känns oerhört trevligt med ett spel som blandar helvrickad action med hederligt hjärnarbete, du får sänka fiender både med näven och bevis. Har ni spelat Judgment eller något annat av Yakuza-spelen? Vilken är i så fall eran favorit? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 juni 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! HELG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Midsommar har kommit och gått, nu är det hög tid att bada, sola och spela. Jag skulle dock inte rekommendera att göra samtliga tre tillsammans. Hur ser era sommarplaner ut framöver? Blir det till att resa iväg någonstans exotiskt eller stannar ni hellre hemma och lägger pengarna på virtuella världar? Den senaste veckan har spenderats med en rad olika saker, framförallt Apex Legends, en del Fortnite, men även en koll på nysläppta The Sinking City (recension kommer inom kort här på Spelnyheterna). 

Om ni missat Anders senaste text här på Spelnyheterna finns den att beskåda här. Kolla in vad han tyckte om Persona Q2: New Cinema Labyrinth!Jag vill också passa på att tipsa alla racingfantaster därute att Crash och hans vänner släppts lös på tv-spelsvägarna. I Crash Team Racing Nitro Fueled finns bara ett mål, kom först till mållinjen och spräng gärna en kompis eller två under resans gång. Ny grafik utlovas och piffar upp denna klassiker på många sätt och vis.

Personligen spenderade jag mesta delen av min racingtid som barn tillsammans med Mario och company. Därför kan jag inte påstå att jag delar samma nostalgiska kick som många andra inför detta släpp. Dock kan jag inte förneka den storhet och glädje som en skara galenpannor som dessa kan åstadkomma. Kommer ni spela Crash Team Racing? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera
« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender