Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: DOOM Eternal

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Doom: Eternal, Call of Duty Warzone & Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 april 2020

Vad spelar du i helgen?

Våren är här och vi ska spela hela helgen! Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Vi har gjort entré till en ny månad och stora spelupplevelser ligger framöver oss. Som idag tillexempel, Resident Evil 3's återfödelse är här och jag kommer spendera merparten av helgen tillsammans med Jill Valentine. Har ni spelat originalet eller kommer remaken bli ert första möte med denna fantastiska protagonist? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. I helgen vill jag också passa på att tipsa alla Playstation 4-ägare som missat att Zen Studios indie-dungeoncrawler Operencia: The Stolen Sun nu finns tillgängligt på plattformen. Spelet som tidigare endast gått att spelas på Xbox Onegör nu alltså entré på ytterligare konsoler. 

I spelet tar du upp jakten efter den försvunna solen i landet Operencia, som på senare tid sett en ökning av ondskefulla varelser från underjorden. Slå dig samman med ett gäng av trollkarlar, krigare och andra magiska varelser och kämpa för att återse ljuset. Operencia: The Stolen Sun ger mycket hommage till sin genrer och bjuder på en hel del spännande scenarion. Har ni spelat det sedan innan eller blir det att kolla in nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 


Vad spelar du i helgen?
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar. :-)

Vänner;

 


Mars går mot sitt slut och det känns verkligen som om spelvåren startat på riktigt. Jag har den senaste veckan spenderat mycket tid i Animal Crossing: New Horizons på min Nintendo Switch. 


Även några timmar Doom Eternal har lyckats avhandlas, det är ett förbannat bra spel. Har ni missat min recension av spelet kan ni läsa den här. Vad spelar ni just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.

 


I Deep Sky Derelicts: Definitive Edition kombineras rpg och strategi i ett spännande rymdäventyr. I en skrämmande framtid har mänskligheten skingrats över galaxen. Misär breder ut sig när du som spelare försöker bygga dig ett nytt liv. En mystisk farkost kan leda dig tillbaka till lycka, men vad gömmer sig där egentligen?


Jag har spelat och testat detta den senaste tiden på konsol och det fungerar alldeles utmärkt då spelet bygger mycket på att man som spelare får tänka och göra noggranna beslut. Möjligheten att själv kombinera och utveckla sina strategier genom de olika korten gör att spelet känns betydligt mer avancerat. Kommer ni kolla in detta? Lämna oss en kommentar här nedan.


 


Om man inte är sugen på framtidens hemligheter och istället vill tittat tillbaka är kanske Wartile något för dig. Detta strategispel kombinerar vikingar och virtuella brädspel med ett djup stridssystem.


Utmana de nordiska gudarna och tar reda på sanningen bakom hemligheterna som gömmer sig i världen. En annan tagning på strategi helt enkelt, är detta något som intresserar er? Lämna oss en kommentar här nedan.

 

 
Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

En ny helg med nya äventyr. Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan eller på våra sociala medier.

Vänner; 

 

Visst går veckorna fort, och nu landar ytterligare titlar till våra spelkonsoler. Idag släpps en efterlängtad titel till Nintendo Switch, Animal Crossing - New Horizons. Jag kommer därför spendera merparten av helgen genom att bege mig till en tropisk ö och påbörja mitt ö-liv. 


Förhoppningsvis kommer jag få blommor att blomma och grannskapet att trivas. Kommer du spela nya Animal Crossing? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 

 

 

Metroidvania-älskare kan med gott samvete ta en närmare titt på Dandara, som nyligen fick en ny uppdatering kallad "Trials of fear". I spelet stiftar du bekantskap med Dandara som fått i uppdrag att rädda världen Salt. 


Onda makter smider planer och vi behöver snabbt återställa balansen och freden. Ett spel som fungerar riktigt bra till min Nintendo Switch och något som även det kommer få följa med ut i vårsolen framöver. 

 

 

Ett annat nyligen släppt spel är Hidden Through Time. Detta charmiga äventyr utmanar dig som spelare i att hitta gömda föremål över en stor värld. Upplev de olika tidsåldrarna och släpp lös din kreativitet i det anpassningsbara kartläget. 


Hidden Through Time sjuder av charm och kommer bli ett bra komplement att variera sig med under veckorna som kommer. Har ni spelat spelet? Lämna oss en kommentar här nedan. 

 


 

Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 13 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan eller på något av våra sociala medier.

Vänner;

Vi är halvvägs igenom mars och spelåret har nu börjat på allvar. Min första recension för året släpptes tidigare i veckan, då jag tog en titt på Ori and the Will of the Wisps. Man kan lugnt säga att 2020 börjat riktigt bra och bättre kommer det bli framöver. 


Jag håller stora förhoppningar att de närmaste månaderna kommer innehålla en hel del guldkorn. Vilka spel ser ni framemot härnäst? Lämna oss gärna en kommentar här nedan, och kolla gärna in texten om Ori om ni inte redan gjort det. 

(Ps. Spela något läskigt idag, det är ju trots allt fredagen den trettonde!)


Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender