Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 28

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: The Last of Us Part II

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens Colonial Marines.

Spelar just nu: Apex Legends


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.


Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 


Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.


Finns även på Twitter, Facebook & Youtube
Mina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat Igår

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Tiden fortsätter springa ifrån oss. Sommaren har kommit och gått här på västkusten, men jag förmodar att det inte dröjer särskilt länge tills den återkommer. Hur ser läget ut på ert plan? Några bra resmålstips? Lämna dem gärna här nedanför. Förutom detta vill jag tipsa om min senaste text här på Spelnyheterna, då jag spelade igenom det känslomustiga The Last of Us: Part II för en tid sedan. Texten hittar ni här. Har ni spelat spelet ännu? Vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedan (OBS, utan spoilers tack! ;) 


Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 juni 2020

Vad spelar du i helgen?

Ännu en helg med nya äventyr. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni fortsätter vara försiktiga ute i samhället. Det är utan tvekan en utmaning för oss alla och tv-spelen kan vara en skön paus i verklighets tillvaro emellanåt. Det finns oerhört många genrer att ta sig an, så nu gäller det bara att tänka ut vad man är sugen på att spela. 


Vad kommer ni spela i helgen? Lämna oss en kommentar här nere eller på någon av våra sociala medier. 

Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 juni 2020

Vad spelar du i (midsommar)helgen?

Vi vill önska alla våra goa läsare en riktigt fin midsommarhelg. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Först och främst vill jag önska er alla en fantastisk midsommarhelg, hoppas den blir fylld med skratt, god mat och det bästa sällskapet (tv-spel). I helgen kommer säkerligen många spela uppföljaren till The last of Us (som äntligen har släppts). Vad kommer du spela i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan. 


För några år sedan spelade jag det magiskt rogivande spelet Abzu, där du som spelare fick chansen att utforska ett helt hav. Underliga varelser och gömda skatter fanns under vattenytan och fick mig att känna liknande känslor som min genomspelning av Journey en gång gjorde. 

I Beyond Blue från studion E-Line Media får du stifta bekantskap med biologen Mirai när denne utforskar våra blåa djup. Ett narrativtungt äventyr som berörde på många plan och gjorde min fascination för de stora djupen ännu mer påtaglig. Kommer du spela Beyond Blue? Ta en titt på trailern nedan och lämna oss en kommentar. 


Om man istället är sugen på actionpackade sekvenser så kanske Disintegration står på schemat. I detta framtidsäventyr från studion V1 Interactive blandas en rad olika moment och genrer. I en nära framtid har jordens befolkning blivit tvungna att kombinera mänskliga hjärnor med robotkroppar för att överleva och vi spelar som den förre detta piloten Romer Shoal. 

Kampanjen berättar om en stor ondska som har i uppgift att förstöra de sista människorna och radera vår existens, vårt jobb blir därför att försöka stoppa detta och starta om mänskligheten. Disintegration bjuder även på hetlevrade flerspelarsessioner, så det finns något för alla att hitta här. Ta en titt på trailern här nedan. 


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 juni 2020

Vad spelar du i helgen?

Vänner

 

Den första sommarmånaden är nu halvvägs klar och ett av spelen som många gått och längtat efter ligger framför oss. Nästa fredag släpps Naughty Dogs efterlängtade uppföljare till The Last of Us. Kommer ni spela det direkt? Lämna oss en kommentar här nedan. 

 

 

Då en annan uppföljare  också ligger nära i tiden tänkte jag i helgen stifta bekantskap med Switch-versionen av Deadly Premonition. Då originalet ligger mig nära om hjärtat ska det bli trevligt med ett återbesök, särskilt då del två i serien släpps senare i juli. Har ni spelat det första spelet sedan innan? Lämna oss en kommentar och berätta vad ni tyckte. 

 

 

Om man istället vill spendera merparten av helgen i luften kanske det hetlevrade Red Wings Aces of the sky kan locka intresse. Här gäller det att snabbt utforma en strategi och använda alla knep i boken för att undanröja motståndet. Det första världskriget är skådeplatsen och förarkabinen är verktyget. Kolla in trailern här nedan. Kommer du spela Red Wings?

 

 

Slutligen vill jag nämna att supercharmiga indiespelet Moonlighter fått en expansion, Between Dimensions. Äventyret som utspelar sig efter händelserna i spelet expanderar världen ytterligare och ger dig som spelare fler utmaningar att klara av. Kommer du återuppta äventyret igen? Lämna oss en kommentar här nedan.  

 

Vad spelar du i helgen?

 

 


Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender