Feedback

Jacob Andersson

Ålder: 26

Bor: Skurup

Konsoler: Nintendo 3DS, Nintendo Game Boy Advance, Nintendo GameCube, Nintendo Wii U, PS3, Sega Mega Drive, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES)

Senaste recension: Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn

Min första konsol: Playstation

Bästa spel: Shadow of the Colossus

Sämsta spelupplevelse: Iron Man 2

Spelar just nu: Animal Crossing: New Leaf


Jacob Andersson är en trevlig och förnäm herre i tjugo-års åldern som älskar att spela tv-spel och sedan prata högljutt om dem. Ju högre desto bättre brukar han alltid säga. När han inte pratar om spel, eller tappat rösten, så gillar lyckligtvis Jacob även att skriva en och annan rad om dem.

Jacob tycker om spel i alla dess former och utesluter i stort sätt ingen genre. Sonys spelbibliotek tilltalar alltid extra mycket med mästerverk som Shadow of the Colossus och Journey i toppen. Han är däremot något av en Nintendo-frälst och finner sig jämnt och ständigt i sällskap av en medelålders rörmokare och en grönklädd alv i vita pantalonger.

Efter att under tre långa år spelat i stort sätt alla spel, singleplayer och multiplayer, med flickvännen har Jacob blivit mer eller mindre inkapabel att spela utan någon vid sin sida. Lyckligtvis görs spelande enligt honom bäst tillsammans med vänner och familj!
Mina senaste bloggar

Av Jacob Andersson

Publicerat 28 mars 2016

Miitomo speltest

Jacob testar Nintendos första mobil-app!

Miitomo har ännu inte släppts utanför Japan, men det stoppar självklart inte mig från att lägga vantarna på det ändå! I den här videon tar jag er igenom lite funktioner i Nintendos allra första mobil-app och ger er lite tankar om vad jag tycker om den än så länge! Har ni frågor om den är det bara att slänga iväg en kommentar!


Klicka här för att kommentera

Av Jacob Andersson

Publicerat 7 mars 2016

Paper Mario: The Thousand Year Door

När det är dags att släppa taget! [Spelkrönikan]

"Paper Mario: Color Splash is very wrong!"

Förra veckan höll Nintendo en ny Nintendo Direct - ett live-evenemang där de visar upp det senaste på deras maskiner. Ett av spelen som visades var det tidigare ryktade Paper Mario: Color Splash, ett spel som jag borde ha blivit exalterad över som fan av serien. Istället för att bli uppspelt fick jag upp ögonen för faktumet att jag förmodligen aldrig kommer att få det jag vill från serien någonsin igen. Det jag älskar är borta, och det är dags att släppa taget.


Klicka här för att kommentera

Av Jacob Andersson

Publicerat 8 december 2015

Metal Gear Solid 5

Att bli snuvad på konfekten [Spelkrönikan]

Konami gör det igen, så som bara de kan!

Nyligen hölls den årliga galan Game Awards där de bästa spelen från det gångna året samt utvecklarna bakom dem får priser för sina prestationer! Ett av dessa spel var Metal Gear Solid 5 vars pris inte togs emot av vem man hade förväntat sig.

Klicka här för att kommentera

Av Jacob Andersson

Publicerat 30 november 2015

Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians [videorecension]

Wort, wort, wort!

Jacob har skjutit taskiga aliens i rymden med sina futuristiska spartan-polare i Halo 5: Guardians till Xbox One! Master Chief är tillbaka och den här gången är det han som är den jagade, av sina egna dessutom! Här är recensionen!

Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender