Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 juni 2020

Vad spelar du i helgen?

Ny fredag och fler äventyr som väntar. Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Tiden går fort förbi och många saker händer i vår värld. Det gäller att fortsätta tro på sin egen förmåga och det goda i vårt samhälle. Om man behöver en paus från tid till tid kan det dock vara på plats med lite tv-spel. Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på våra sociala medier. <3


Xbox Gamepass-tjänsten växer hela tiden, och det senaste släppet ifrån Microsofts egna studios är här. I Minecraft Dungeons kombineras de pixelklädda världarna med klassisk dungeon-crawler. Tänk en kombination mellan Diablo-spelen och Minecraft, där de mörka och bloddrypande grottorna byts ut mot en mer färglad mix. 

Du kan uppleva äventyrets alla hemligheter ensam eller tillsammans med vänner, och den sortens kaos som uppstår här är svårslagen. Kolla in trailern här nedan och bege er sedan ut på nya pixliga äventyr. Spelar du Minecraft Dungeons? Lämna oss en kommentar här nedan. 


Om man istället önskar ond bråd död och litervis med blod går det också att ordna. I den stora expansionen Aftermath till Mortal Kombat 11 erbjuds här allt och mer därtill. Avnjut en maffig berättelsekampanj som tar vid där huvudberättelsen slutade och avgör världarnas öden. Kombinera taktik och aggressivitet med någon av de nya kämparna, däribland den episka Robocop. 

Nya groteska avslutare, spännande banor och ännu mera blod står på den växande menyn. Är ni sugna på mer Mortal Kombat 11 och kommer ni plocka upp expansionen? Lämna oss en kommentar här nedan. 


Slutligen tåls det att upprepas att en viss Arnold Schwarzenegger har gjort comeback i spelsammanhang. Jag skrev en recension av Predator: Hunting Grounds för en tid sedan och spelets första nedladdningsbara material har nu släppts. 

Denna gång introduceras möjligheten att spela som Dutch personligen, och Arnold ligger självklart bakom röstskådespelet. Kanske dags att återskapa den berömda "Ta er till helikopter"-känslan igen? Spelar du Predator: Hunting Grounds? 


Vad spelar du i helgen? 


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 juni 2020

I

IN*ecK

Blir till att avrunda Wuppo, trevligt avvikande metroidvania/rpg.. samt dyka djupare in i Control, ett spel som verkligen lyckats bra med finmekaniken och gör det som de ska göra - väldigt bra.
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender