Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 maj 2020

Vad spelar du i helgen?

Fredag och helg! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

 

Veckorna springer iväg och vi är snart redo för att koppla av till ljudet av "sommartider, hej hej, sommartider". Och om Gyllene Tider inte är ert förstahandsval kanske något av de aktuella spelen på marknaden kan intressera istället. 


Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan. 


 

 

I helgen tänkte jag ta mig titt på den danska studion Ghost Ship Games rymdäventyr Deep Rock Galactic . I detta hektiska fps tar du upp rollen som en av fyra rymddvärgar på jakt efter rikedomar. Du kan välja mellan fyra klasser och dessa kan sedan uppgraderas med nya kosmetiska föremål och vapen. Kämpa igenom en rad olika nivåer och ta upp kampen mot den fientliga alienrasen Glyphids. 

 

Deep Rock Galactic har nu kommit ur sin early-access-period och det finns en hel del roligt att hitta här. Så är man sugen på att jaga mineraler och rikedomar i rymden kan man gott ge Deep Rock Galactic en chans. 

Är man istället sugen på lite kaos med ett (stort) gäng odöda monster rekommenderar jag att ni kollar in World War Z's senaste uppdatering. GOTY-utgåvan av spelet finns ute nu och bjuder på ett gäng schysta nyheter. Det stora dragplåstret är den nya kampanjdelen som utspelar sig i den Franska staden Marseille. 


Sadla upp ensam eller tillsammans med vänner och kämpa er igenom en rad hektiska utmaningar. Kommer du kolla in World War Z's senaste tillägg? Lämna oss en kommentar här nedan. 

 

 
Vad spelar du i helgen?

 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 maj 2020

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender