Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 maj 2020

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här och helgens äventyr ligger framför oss. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Det är flera saker som den senaste tiden haft stor betydelse för min egen del. Jag trodde aldrig att jag skulle fastna så fullständigt i ett annat Animal Crossing-spel, men fel hade jag. New Horizons stjäl mycket tid och att designa och planera min ö:s framtid ligger ständigt i mitt sinne. Det är härligt att kunna kombinera kreativa tankar med rolig spelmekanik, mer sånt behövs. 


I min ungdom kommer jag fortfarande starkt ihåg känslan av att spela Call of Duty: Modern Warfare 2's häftiga kampanj. Det fanns så många häftiga platser, karaktärer och uppdrag att ta sig an, och ingen COD-kampanj sedan dess har lämnat lika stora avtryck. Nu har Activision släppt en uppiffad version av just denna titel. 

Modern Warfare 2 har aldrig sett bättre ut, och en familjär känsla har gjort sig påmind under min genomspelning, det är något underligt att besöka platser från sitt förflutna, inte sant? Kommer ni kolla in den remastrade versionen av Call of Duty: Modern Warfare 2? Lämna oss en kommentar här nedan. 


Om man istället vill uppleva lite kosmisk-skräck finns det psykologiska skrämselspelet Moons of Madness att testa. Planeten Mars har varit skådespelsplats för en rad skräckupplevelser, inte minst genom Doom-spelen. Men denna gång blandas upplevelsen av den röda planeten med influenser från skräckmästaren Lovecraft. Shane Newehart är en tekniker som arbetar på Invictus, en enorm anläggning beläget på den ensliga planeten. 

Ditt jobb är att underhålla fastigheten och se till att allt fortfarande fungerar när den nya personalen finns på plats. Men saker och ting börjar sakteliga gå snett, och du börjar se och höra saker som inte finns där. Håller Shane på att bli galen, eller ligger det någon sanning bakom allt mystisk. 
Kommer ni kolla in Moons of Madness? Lämna oss en kommentar här nedan. 


Slutligen kanske en lyxig kryssning lockar för sällskapet? Öppet hav och inte ett moln på himlen för fartyget Hope i spelet Dread Nautical. Dock finns det ett litet problem, skeppet är tämligen hemsökt. Använd dina förmågor för att undersöka de olika rummen på fartyget, leta efter överlevande, mat och andra förnödenheter. 

Med ett taktiskt RPG-upplägg kommer fartygets många utmaningar att underhålla och det gäller att snabbt och konsekvent ta beslut. Kommer ni kolla in Dread Nautical? Lämna oss en kommentar här nedan. 

Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 maj 2020

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender