Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

En ny helg med nya äventyr. Vad spelar du just nu? Lämna oss en kommentar här nedan eller på våra sociala medier.

Vänner; 

 

Visst går veckorna fort, och nu landar ytterligare titlar till våra spelkonsoler. Idag släpps en efterlängtad titel till Nintendo Switch, Animal Crossing - New Horizons. Jag kommer därför spendera merparten av helgen genom att bege mig till en tropisk ö och påbörja mitt ö-liv. 


Förhoppningsvis kommer jag få blommor att blomma och grannskapet att trivas. Kommer du spela nya Animal Crossing? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 

 

 

Metroidvania-älskare kan med gott samvete ta en närmare titt på Dandara, som nyligen fick en ny uppdatering kallad "Trials of fear". I spelet stiftar du bekantskap med Dandara som fått i uppdrag att rädda världen Salt. 


Onda makter smider planer och vi behöver snabbt återställa balansen och freden. Ett spel som fungerar riktigt bra till min Nintendo Switch och något som även det kommer få följa med ut i vårsolen framöver. 

 

 

Ett annat nyligen släppt spel är Hidden Through Time. Detta charmiga äventyr utmanar dig som spelare i att hitta gömda föremål över en stor värld. Upplev de olika tidsåldrarna och släpp lös din kreativitet i det anpassningsbara kartläget. 


Hidden Through Time sjuder av charm och kommer bli ett bra komplement att variera sig med under veckorna som kommer. Har ni spelat spelet? Lämna oss en kommentar här nedan. 

 


 

Vad spelar du i helgen? 


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 mars 2020

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender