Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 6 mars 2020

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här! Vad spelar du? Lämna oss gärna en kommentar!

Vänner;

 

Spelåret börjar sakteliga starta upp ordentligt och vi kommer snart att bokstavligen bada i titlar. Det ska bli så spännande att testa och uppleva all kreativitet som bubblat under ytan för så många serier. Det blir faktiskt lite svårgreppat ibland, särskilt då jag har en tendens att spela mycket av samma spel, hur ska jag kunna dela min tid framöver optimalt


Detta blir nog den största utmaningen för min egen del. I slutändan kommer jag behöva prioritera, som alla andra spelare därute. Vilka spel är på er "måste-spela-lista" under 2020? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 

 

 

För agenterna som spelat klart huvudberättelsen i The Division 2 och vänt upp och ned på Washington DC kommer nyheten om ett återbesök på Manhattan kanske som en välsignelse. I Tom Clancy’s The Division 2's stora expansion "Warlords of New York" blir agenterna återigen inkallade till det stora äpplet för att eliminera deras största hot hittills. En tidigare agent har tillsammans med ett gäng löjtnanter ockuperar staden och planerar nu hemskheter. 

 

Expansionen bjuder på nya uppdrag, sidouppdrag och en mängd vapen och tillbehör att samla. Så har ni fått mersmak för äventyret kan ni nu expandera er upplevelse. Jag gillade The Division 2, som jag recenserade under 2019 och denna expansion ser ut att bjuda på mer utav det goda. 

 

 

Vad spelar du i helgen? 

 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 6 mars 2020

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender