Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

Fredag och helgen ligger framför oss! Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan-

Vänner;

Bara några få dagar kvar av februari och vi har snart klarat av två tolftedelar av året, visst är det härligt. Jag hoppas att er kommande helg kommer innehålla en mängd roliga ögonblick, då gärna i någon härlig virtuell värld. Jag har den senaste tiden plockat fram min Nintendo Switch betydligt mer, och det händer ibland att jag tar med den ut på en promenad. Vårsolen har börjat titta fram mer och mer här på västkusten och jag hoppas verkligen det fortsätter så nu när Animal Crossing: New Horizons snart gör entré. Går du och längtar tillbaka till det som en gång varit? Ja, för nostalgikerna hos oss fortsätter Capcom att levererar fina paket. I deras senaste släpp "Mega Man Zero/ZX Collection"
får vi stifta bekantskap med Mega Man Zeros actionfyllda äventyr på nya plattformar. Samlingen innehåller Mega Man Zero 1,2,3 och 4, samt Mega Man ZX och ZX Advent. Spelen har fått nytt liv och packats ihop tillsammans med en rad nya funktioner, däribland det underhållande Z Chaser-läget, där du ensam eller i grupp med vänner kan utmanas i en rad olika tidsuppdrag. 

Nya spelare erbjuds också möjligheten till hjälp för att helt kunna avnjuta spelen. Vilket Mega Man-spel är er favorit? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.  Vad spelar du i helgen? 


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 februari 2020

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender