Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 21 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 HELG! <3 Vad spelar du? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på något av våra sociala medier.

Vänner;

Februari går emot sitt slut och jag har försökt att mentalt förbereda mig för allt som ligger framför oss i tv-spelsväg. Jag har helt ärligt svårt att förstå att de närmaste månaderna kommer innefatta både Final Fantasy VII Remake, Cyberpunk 2077 & The Last of Us: Part II.

Det kommer sannerligen bli svårt att faktiskt fungera optimalt i samhället när detta sker, men vi tv-spelare är duktiga på att kombinera, analysera och faktiskt genomföra perfekta strategier i pressade situationer. Jag hyser inga tvivel om att vi kommer gå ur denna utmaning med ett leende på läpparna. Vilka spel ser ni framemot? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. I helgen vill jag slå ett extra slag för återsläppet av två gigantiska speltitlar i ny skrud. Den fantastiska häxan Bayonetta återvänder till en ny generations konsoler. PS4 och Xbox One får samtidigt all action från explosiva Vanquish på köpet. Platinum Games två storspel har fått sig ett ordentligt ansiktslyft och kalibrerats till att fungera optimalt på de nya konsolerna. 

Skarpare texturer, en mer stabil bilduppdatering och allt extramaterial inkluderas och för er som inte testat dessa spel innan, gör er själva en tjänst och gör det. Action, härlig musik och ett persongalleri från en annan värld kombineras till ett galet resultat. Kommer ni kolla in dessa? Lämna oss en kommentar här nedan. Om man istället känner för monsterjakt på konsol kan jag tipsa alla konsolägare att Cryteks Hunter: Showdown nu finns tillgängligt för plattformarna. Spelet som tidigare släppts till PC placerar dig i mitten av en blodig uppgörelse. Du spelar som en prisjägare på jakt efter det ultimata bytet. Louisianas ödebygd har blivit invaderat av monster och du har fått det ärofyllda uppdraget är rensa upp i röran. 

Hunter: Showdown bjuder på intensiva matcher mot både PvP och PvE. Taktik och planering blir därför alltid central till upplevelsen, då många saker snabbt kan gå åt skogen. Spåra upp ditt mål, eliminera det och skynda sedan snabbt till närmaste evakueringsplats. Men var på din vakt, ett annat lag kan snabbt förstöra ditt hårda slit med ett välplanerat bakhåll. Mycket adrenalin utlovas, och jag har periodvis känt mig som en vandrande stundmatta i nerverna. Har ni spelat Hunter: Showdown innan eller kommer ni kolla in det framöver? Lämna oss en kommentar. 
Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 21 februari 2020

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender