Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 februari 2020

Vad spelar du i helgen?

Fredagen har anlänt och en helg fylld av spel ligger framför oss. Vad spelar du i helgen?

Vänner;

 

Februari har startat och med den även en del nya saker i spelsammanhang. Apex Legends lanserade nyligen sin fjärde säsong, Star Wars Battlefront 2 har släppt två nya hjältar till spelet och Battlefield 5's senaste kapitel är live. Detta är bara några exempel på de många händelser man bör ha ett extra öga på under månaden. Vad spelar ni just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier. 

 

 

Jag har under den senaste veckan spenderat en hel del tid i rymden. Och få spel just nu säger rymdäventyr lika bra som Typhoon Studios senaste släpp, Journey to the Savage Planet. I detta överlevnadspel blir vi som spelare utmanade att utforska och undersöka om den planet vi anlänt till är bebolig för människor. Kategorisera växter, varelser och din omgivning för att få en bättre bild av helheten. 

 

Detta samtidigt som du själv måste anpassa dig till din aktuella situation. Finns det hot med i ekvationen? I så fall kan det vara en bra idé att rusta upp ditt försvar en smula. Jag har haft väldigt roligt och får en hel del No Man Sky's vibbar från projektet. Är detta en titel ni kommer tittar närmare på? Lämna oss en kommentar här nedan.

 Om man inte är sugen på att utforska så kanske lite hederlig co-op-action kan sitta fint. Samla ihop ett gäng vänner och samarbeta för att slå tillbaka hotet från yttre rymden. I "It came from space and ate our brains" blir jorden attackerad av en hord utomjordingar och vi måste besvara attacken. 


Du och tre andra spelare kommer utmanas i hektiska matcher och använda all er list och samarbetsförmåga för att överleva. På pappret känns spelet redan nu som ett klassiskt arkadspel, med stort fokus på samarbete. Kolla in trailern här nedan.

  Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 februari 2020

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender