Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 januari 2020

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Veckan har återigen sprungit iväg och helgen ligger framför oss. Jag tänkte försöka klämma in lite av varje i spelväg. Jag har den senaste tiden fått upp ögonen för äldre spelserier som jag inte involverat mig i på länge och det känns verkligen skönt att kunna återvända då och då för att påminna mig om upplevelserna man en gång hade. Sea of Thieves fortsätter vara ett gyllene exempel på ett spel jag återvänder till, dels för den estetiska givmildheten, men inte minst för sällskapet på resan.


I helgen vill jag också tipsa mina Nintendo Switch och Xbox One-ägare att Krillbite Studios  indiespel Mosaic finns ute nu. Spelet som tidigare endast funnits tillgängligt på PC börjar sakta hitta sin väg till konsolerna och dessa två är det första stoppet på resan. Många (inklusive mig själv) har beskrivit spelet som en äkta ögonhöjare kring våra dagliga liv och rutiner. Personligen kan jag känna igen mig i mycket som spelet tar upp, och det är så oerhört viktigt att kunna ventilera dessa saker med någon. Hur uppfattade ni spelet? Lämna oss gärna en kommentar här nedan och berätta.


Jag har också under några dagar tillbaka börjat testa min väg genom DayZ´s oerhört utmanande spelvärld. Att överleva en zombieapokalyps är inte så lätt som man i sitt eget huvud först målar upp. Det kräver en hel del planering och inte minst viljestyrka för att ro skutan i land. Vän eller fiendescenarier målas ständigt upp och ibland är det oerhört svårt att veta om borde skjuta innan man pratar. Dessa typer av stunder gör spelmediet så fruktansvärt intressant, det blir som en märklig självstudie. Hur skulle du lägga upp din strategi i ett överlevnadscenario? Lämna oss en kommentar här nedan .Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 januari 2020

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender