Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 december 2019

Vad spelar du i helgen?

Snart är julen här! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar!

Vänner;

Nu är det inte långt kvar tills en skäggbeklädd äldre herre hälsar på oss. I röda kläder och med ett märkligt skratt kommer han nedför skorstenen i en väldig fart, ja så är det i alla fall i filmernas värld. Själv var jag alltid aningen obekväm inför tomtens ankomst, han är faktiskt lite läskig inte sant? Hur som haver kommer tiden för gemenskap och kärlek allt närmare och det ska bli fantastiskt skönt att få fira lite ledighet tillsammans med släkt och vänner. I helgen vill jag börja med att tipsa om Tools Up! från studion The Knights of Unity. I detta co-op-spel utmanas du och dina vänner i ett gäng utmaningar. Ni ska nu renovera ett antal fastigheter efter kundernas önskemål och behov. Riv ner väggar, tapetsera eller möblera om efter bästa förmåga och blir belönad därefter. 

Men se till att försöka samarbeta, ett sådant stort ansvar ska inte behöva bäras ensam. Jag suktar alltid efter roliga spel att kunna dela med någon lokalt och Tools Up! kombinera många saker jag fullkomligt älskar. Kommer ni kolla in det? Lämna oss en kommentar här nedan. Ett annat spel som just nu befinner sig i Xbox Preview-programmet är Don´t Die Minerva från studion Xaviant. Efter att ha hittat ett läskigt hus ute i skogen blir den unga Minerva tvungen att slåss för sitt liv. Vålnader och monster har nämligen belägrat fastigheten och vårt jobb som spelare är att leda den unga flickan till säkerhet. 

Utforska kusliga miljöer och lös mysteriet kring det mystiska huset. Ännu en indieskräckis med betoning på utforskning. Kommer ni kolla in detta? 

Vad spelar du i helgen? Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 20 december 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender