Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 november 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Ännu en helg har infallit sig och det är hög tid att spela lite tv-spel. Jag har den senaste veckan spenderat en hel del tid i mina sedvanliga (och återkommande) titlar, så som Overwatch, Apex Legends och Fortnite. 

Jag lyckades också spela ut supercharmiga Concrete Genie, som jag förövrigt kan rekommendera oerhört varmt. Det är en särskilt rörande känsla när ett spel och en känsla kan beröra en så oerhört mycket. Skulle inte bli förvånad om spelet hittar sin väg in på min GOTY-lista i år. (mer om det i december) I helgen vill jag tipsa Nintendo Switch-ägarna om två nysläppta indietitlar på plattformen. Den första kommer från studion Draw Distance och heter Ritual: Crown of Horns. I detta actionlir kombineras helvetiska krafter med gammaldags hederlig western. Du spelar som en återupplivad prisjägare på jakt efter hämnd. 

Kriga dig igenom en mängd olika utmaningar, nivåer och fiendevågor, samtidigt som landskapet omkring dig förändras. En mängd olika vapen och förmågor väntar när du tillsammans med kompanjoner ska skapa nya ordningar i världen. Den andra titeln kommer från studion Rooftop Panda och heter Rocket Wars. Här inbjuder man istället flera spelare att tillsammans skapa en rolig partykväll. Spelet innehåller sex olika lägen att spela och en mängd olika rymdskepp att bemästra. 

Ring några polare och spendera lite kvalitetstid i rymden. Har ni något favoritspel när det kommer till co-op med vänner? Lämna oss en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 november 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender