Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 november 2019

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här igen! Va trevligt! :) Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier.

Vänner;

 

Veckorna går fort och snart är det både kallt och jul i våra hus. Personligen tycker jag att det är en väldigt mysig tid att spendera tillsammans med vänner och familj, och självklart även en del tv-spel in emellan dessa. Så här års brukar jag plocka fram och köra igenom The Legend of Zelda: Ocarina of Time, vilket är ett spel jag klarat ut en gång om året sedan jag körde det första gången. Det är fortfarande lika magiskt idag, en verklig klassiker. Har ni något spel ni återbesöker ofta? Lämna oss en kommentar här nedan.

 

 

På tal om att återbesöka spel kommer veckan och helgens speltips ifrån en serie som länge berikat våra skärmar. The Yakuza Remastered Collection innehåller nämligen hela tre stycken nyputsade actionäventyr i ett kaosfyllt Japan. Återupplev de klassiska titlarna med nyvunnen visuell tillpassning och ett tillika galet spelupplägg. Slå dig fram i berättelserna som för dig långt bakom lagens långa arm. För en annan som älskar att skifta mellan upplevelser kom dessa återbesök som en frisk fläkt. Har ni spelat något av de tidigare Yakuza-spelen? Vilken är eran favorit? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.

 

 

Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 november 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender