Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 1 november 2019

Vad spelar du i helgen?

Äntligen helg igen! Vad spelar du? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier!

Vänner;

 

Jag hoppas er vecka varit bra och att ni nu kan avsätta lite tid i valfri virtuell värld. Det finns en hel del goda titlar ute och fler är på väg framöver. Ett av de spel jag ser mest fram emot är att Respawns tolkning av Star Wars-licensen. Jedi: Fallen Order ser på förhand ut att bli riktigt spännande och förhoppningsvis lever det upp till förväntningarna, 15 november kan inte komma snabbt nog. 


 

Ibland kan det vara svårt att försöka passa in i en mall. Att försöka se världen med någon annans ögon och samtidigt vara sann mot sig själv. Personligen har jag haft många omgångar i livet där jag känt utanförskapets kalla vind, känna att allt och alla haft något emot en, det är en otäck och förödande känsla. Lyckligtvis finns det betydligt mer färg i livet än svärta, och du som brinner för något ska aldrig ge upp på dina drömmar och mål. Med detta sagt är veckans speltips Concrete Genie ett utomordentligt spel på just detta tema. 

 

Vi följer den unge killen Ash som drömmer och har häftiga visioner i sitt konstnärskap. Han tecknar och upplever sina skapelser som levande väsen. Tyvärr finns orosmolnen i form av mobbare ständigt i närheten, personer som på ett eller annat sätt inte förstår sin omgivning. Ashs teckningar är hans inspiration och upptäckten av en magisk pensel får hans kreationer att vakna till liv. Det är nu upp till Ash att sprida ljus, undvika mobbarna och skapa ny glädje till den dystra staden. Har ni spelat Concrete Genie? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 1 november 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender