Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 25 oktober 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier.

Vänner;

Det börjar bli ordentligt kallt här på Smögen, man märker tydligt att vintern så sakteliga är på väg. Jag börjar redan nu mentalt förbereda mig på långa svåra kvällar framför tv;n, olidligt eller hur? Som tur är tror jag mig själv vara en ganska stark individ, så jag hoppas innerligt att jag ska klara av denna prövning, och ni likaså. Vilka spel är era favoriter att spela när kylan står utanför dörren? Lämna oss gärna en kommentar. Vem ska man egentligen ringa? Ja, svaret är ganska ofta Ghostbusters. I oändligt många tappningar har dessa modiga spökjägare tolkats, inte minst i tv-spelssammanhang. För några år sedan släpptes ett väldigt trevligt äventyrsspel som lät oss återigen stifta bekantskap med våra härliga killar i deras arbete. Spöken, demoner och andra otrevligheter står ofta i vägen och resan blir sällan som man tror. 

För spelarna som missade detta finns nu den glada nyheten att ett återsläpp kommit ut. Med uppfräschad grafik och tekniska finputsningar ger denna utgåva ett mer stabilt intryck. I övrigt är spelet ganska identiskt rent innehållsmässigt. Kommer ni plocka upp spökjägarmanteln ännu en gång? Lämna oss en kommentar här nedan. Om spöken inte faller er i smaken finns det nu möjlighet att ta med sig Tracer, Reinhardt eller någon annan av Overwatch många hjältar vart ni än går. Spelet har efter många år på andra plattformar nu äntligen hittat sin väg till Nintendo Switch och erbjuder samma hektiska 6v6 matcher som på sina konsolsyskon. 

Förutom portabiliteten har Switch-versionen även introducerat stöd för sin inbyggda gyrosensor för fler kontrollmöjligheter. Sikta och skjut genom att vrida din konsol och bevisa för hela världen vem den bästa krypskytten är. Om inte annat håller det traditionella Halloween-eventet på nu, så kolla in något av de nya utstyrslarna som släppts eller besegra doktor Junkensteins arméer tillsammans med vänner. 
Vad spelar du i helgen? 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 25 oktober 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender