Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 18 oktober 2019

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Veckan har återigen tagit slut och endast några få timmar ligger framför oss innan nästkommande veckas jobb drar igång. Därför är det hög tid att krama ut de sista dessa timmar har att erbjuda, då självklart i något spännande tv-spel.

Som tur är finns det mycket för tillfället välja bland, oavsett vilka genrer som ligger er varmt om hjärtat. Som vanligt är vi här på Spelnyheterna nyfikna på att höra vad just du spelar för tillfället, så lämna oss gärna en kommentar här nedanför eller i någon av våra sociala medier. :)Du ligger avsvimmad på en strand och vaknar sakta upp till måsarnas ljud ovanför. Du upptäcker att skeppet du var ombord på har förlist och överlevnadstankarna startar. I spelet Stranded Sails blir du som spelare utmanad i konsten av att kombinera farmning, utforskning och överlevnad samtidigt som du söker svaret på olika mysterium. Ditt ultimata mål att bygga upp ett nytt skepp och lätta ankare. 

Stranded Sails utmanad mig ordentligt i perioder och det känns som ett trevligt komplement till andra överlevnadspel därute. Det är charmigt, har en trallvänliga musik och intressanta pussellösningar. Kolla in trailern här nedan. Ett annat indiespel är Children of Morta, som nu finns tillgängligt på samtliga plattformar. I detta actionrollspel blir du introducerad till familjen Bergsons, som alla innehar unika förmågor i kampen mot det onda. Pixelgrafik blandas med ett minnesvärt soundtrack och en tajt kontroll. Utforska grottor och landskap i sökandet efter att besegra det annalkande mörkret. En personlig resa som blir minnesvärd genom många trevliga aspekter. 

Med en värld som är i ständig förnyelse finns det många anledningar till att återvända, och för min egen del känns det som om jag kommer göra ett eller två besök den närmaste tiden till denna värld. Kolla gärna in trailern här nedan och lämna oss en kommentar. Har du eller planerar du att spela Children of Morta?

Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 18 oktober 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender