Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 oktober 2019

Vad spelar du i helgen?

Äntligen är helgen här. Nu ges möjligheten att lägga upp benen och starta upp ett nytt äventyr.

Vänner;

Veckorna springer iväg i en väldig fart och vi är redan inne i oktober, helt galet. Julen och vintern närmar sig och jag kan redan nu känna av effekterna, det börjar bli kallt. Men innan det oändliga mörkret sänker sig över oss ska vi hinna med ljusa stunder i valfria virtuella världar, vad spelar ni i helgen egentligen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier.


Jag har den senaste veckan spelat en hel del av Destiny 2 senaste expansion, Shadowkeep. Nu när Bungie står på egna ben har det varit väldigt spännande att följa resan de tagit och jag kommer fortsätta hålla blicken etsad. Med Shadowkeep introducerar de många nya spännande saker för samtliga väktare. Vi får återigen resa till månen där en ond och mystisk kraft vaknat och skapat panik. Det stora narrativet är att gå till botten med detta mysteriet och återställa balansen för universum.

Förutom berättelseexpansionen introducerar Shadowkeep även ett nytt nivå-tak för spelare, nya föremål och vapen, samt en helt ny raid att genomgå. Mycket att sätta tänderna i helt enkelt. Har ni återvänt till Destiny 2's värld eller ligger det på att göra listan framöver? Lämna oss gärna en kommentar här nedan.Sedan kan även konsolspelarna nu avnjuta strategispelet Frostpunk på sina tv:ar. I detta överlevnadsspel måste man återskapa och bygga upp en ny civilisation. Under hårda väderförhållande måste du som spelare avgöra samtliga val som behöver tas för att få din befolkning att överleva. Undersök och utforska världen omkring dig för att samla värdefulla resurser i ditt byggande och till ditt samhälle. Men var på din vakt, faror lurar bakom alla hörn och kanter.

Det känns gott att kunnat varva ner med olika typer av spel, och Frostpunk är verkligen något unikt. Här blandas narrativ och spelmekanik på ett utomordentligt sett och får mig som spelare att investera mycket tid att välja rätt saker till rätt platser. Det blir en bra hjärngympa och något som lätt kan variera Apex-matcher och andra actionspel in emellan. Gillar man strategispel och är på jakt efter något nytt till sin konsol, kolla in detta.Vad spelar du i helgen? 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 oktober 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender