Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 4 oktober 2019

Vad spelar du i helgen?

Ny helg med nya äventyr! Vad spelar ni? Lämna oss gärna en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Helgen är här igen och nu ska här spelas. Det finns så oerhört många valmöjligheter att det faktiskt är svårt att välja ibland. Äventyr, plattform eller actionspel, hur ska man egentligen hinna med allt? Jag har den senaste veckan spenderat många timmar i Apex Legends tredje säsong och testat den nya legenden Crypto, ett roligt tillskott till rollistan. Jag antar att det blir ännu fler matcher i helgen. Vilket spel tar er uppmärksamhet just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. I helgen vill jag också tipsa alla SoulsBorne-älskare om uppföljaren till The Surge, The Surge 2. I det första spelet fanns en hel del potential och uppföljaren har verkligen finjusterat många aspekter som jag var lite tveksam till i originalet. Från Deck13 sida har man tagit tillvara på många saker som verkligen gör serien unik.

Ännu fler möjligheter att själv utforma dina spelsessioner med fler valmöjligheter i både vapen och tillbehör. Mängder av nya sätt att tillintetgöra dina motståndare och ett narrativ som öppnar upp världen ännu mer. Det ska bli spännande att se vart vi tar vägen i framtiden för denna spelserie. Har ni spelat The Surge och kommer ni plocka upp uppföljaren? Kolla in trailern och lämna oss en kommentar här nedan.För Nintendo Switch-ägarna vill jag istället rikta er uppmärksamhet till ett av mina personliga favoritspel som nu finns tillgängligt på konsolen. Ori and the blind forest är inget annat än plattformsmagi i dess renaste form.

Ett narrativ som ger gåshud, likaså en visuell stil och ett ljudspår utan dess like. Har ni inte spelat spelet sedan innan och äger en Nintendo Switch så gör er själva en tjänst och kolla in detta. Uppföljaren är vid horisonten och jag kan knappt bärga mig längre. 

Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 4 oktober 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender