Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 september 2019

Vad spelar du i helgen?

Ännu en helg ankommer! Vad spelar du just nu? Lämna oss gärna en kommentar här nedan!

Vänner;

Så går september emot sitt slut och jisses vad mycket saker vi har att se framemot. Jag har den senaste tiden spenderat hutlöst många timmar i Borderlands 3, både själv och tillsammans med goda vänner. Ni har väl inte glömt att läsa min recension av spelet här! 

Sedan börjar jag sakteliga titta framåt på titlar som snart kommer berika våra tv-skärmar. Några jag är extra sugen på att testa är Star Wars; Jedi Fallen Order från Respawn och Pokémon Shield från Nintendo. Har ni något spel ni längtar lite extra mycket till? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. 


I helgen vill jag tipsa om den charmiga pusselspelet The Sojourn. 

Livet kan vara märkligt ibland och allt för många gånger kan man krångla till det i onödan. Spelet försöker på ett djupare plan kombinera livets mystik och charm i sina pussel, och ger mig mycket Journey-vibbar i sitt utförande. Lär dig att hantera svårigheter mellan två världar, den ljusa och den mörka och skapa klarhet i situationen du befinner dig i. 

Jag letar alltid efter upplevelser som skapar något unikt, och många pusselspel de senaste åren har lyckats trollbinda mig. Spontant känns detta som ännu en kandidat i det ledet och jag kommer fortsätta mitt utforskande i helgen. Gillar du pusselspel och kommer du i så fall spana in The Sojourn? Lämna oss en kommentar här nedan.  


Vad spelar du i helgen? 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 september 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender