Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 13 september 2019

Vad spelar du i helgen?

I helgen är jag på Comic Con Stockholm. Vad spelar du? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Tiden går fort när man har roligt, inte sant. Ännu en helg infaller sig och mängden spel som finns att välja bland är många. Personligen kommer jag inte tillbringa helgen framför tv:n denna gång utan tillsammans med många andra på Comic Con Stockholm. Kistamässan är återigen skådespelsplatsen för en enorm uppsamling nörderier, och vi på Spelnyheterna kommer givetvis vara med på ett hörn. Extra kul (som vanligt) är att träffa nya och gamla vänner från Sveriges alla hörn, jag hoppas vi ses under helgen! Får ni syn på mig så säg gärna hej. Jag är redo att prata Spelnyheterna, Mario & Jag, Voxelkatt eller vad ni än orkar snacka om. Håll också koll på mitt och Anders twitter-konton för liveuppdateringar under helgen, samt en längre text med summering längre fram. 


Om ni istället väljer att stanna hemma finns alltid möjligheten att spendera en (stor mängd) tid tillsammans med Monster Hunter Worlds senaste expansion, Iceborne. Här får du möjligheten att utforska ett nytt område, fälla nya motståndare och skapa nya föremål. Iceborne expanderar också berättelsen med nya uppdrag för spelarna och lär kunna underhålla ett gäng timmar framöver. 

Jag recenserade Monster Hunter World när det släpptes förra året och var väldigt imponerad. Kul att Capcom valt att lägga ordentligt med krut på expansionen och jag hoppas att alla som suktat efter mer Monster Hunter äntligen blivit mätta. Har du spelat Monster Hunter World sedan innan och ska ni plocka upp expansionen? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 13 september 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender