Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 6 september 2019

Vad spelar du i helgen?

Äntligen helg igen! Vad spelar du? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier.

Vänner;

Helgen har slagit ner som ett meteor och tiden för tv-spel har kommit. De senaste dagarna har jag försökt ta igen en del på min backlog och spelat klart Devil May Cry 5, vilket kanonlir (läs gärna vad Anders tyckte om spelet här). Och nu riktar jag mina blickar till helgens stora spelsläpp Gears 5. En recension av spelet kommer inom kort här på Spelnyheterna. I helgen ska jag även spela nyutgåvan av Catherine, som först släpptes till den förra generationens konsoler. I Catherine: Full Body får man återigen stifta bekantskap med teknikkillen Vincent och hans märkliga värld. Pussel, en skruvad berättelse och härlig musik blandas ihop till en märkbart japansk produktion. Jag fick aldrig möjlighet att uppleva detta på min Playstation 3, så det känns extra trevligt att kolla in vad så många runtomkring mig pratat om. Catherine tycks i alla fall skapa diskussion, så långt är säkert. 

Jag passade även på att bläddra tillbaka i våra djupa arkiv här på Spelnyheterna och hittade Mikaels recension av originalspelet, ni kan läsa den här. Vi här på Spelnyheterna har varit med en stund i svängarna, inte sant? ;)

Har ni något trevligt tips som ni vill dela med er av så lämna en kommentar här nedanför. Det är alltid roligt att se vad ni spelar. Ha en riktigt fin spelhelg!Vad spelar du i helgen? 


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 6 september 2019

I

Ida

Jag tänkte leka lite Apex kanske, och kanske lite Gears, kanske lite Man of Medan!
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender