Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 23 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du?

Vänner;

Så var det äntligen dags för ytterligare en helg i spelens tecken. Många olika titlar ligger framför oss och jag försöker hitta någon slags balans i vad jag lägger min speltid på. Just nu är jag mitt uppe i ett recensionsarbete som kommer publiceras inom en snar framtid här på Spelnyheterna. Detta kommer troligen stjäla merparten av min tid i helgen. Det hade dock inte förvånat mig om jag råkar klämma in något annat i mina obligatoriska mikropauser. 


I helgen vill jag också tipsa om att We Happy Few nyligen fått ytterligare ett dlc-släpp, i form av Lightbearer. Jag fick nyligen ett sug på att återvända till den minst sagt skruvade staden och dess positiva invånare. Och med Lightbearer får man chansen att utforska en annan del av mystiken som erbjuds i Wellington Wells. 

Den lokala rocklegenden Nick Lightbearer vaknar med djup minnesförlust på ett hotell och måste utforska och undersöka den bakomliggande orsaken till varför hans kläder är dränkta i blod. Jag behöver troligtvis inte säga att händelseförloppet som följer är tämligen galet. 
Har ni testat We Happy Few? Lämna ossgärna en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen? 


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 23 augusti 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender