Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

Nytt veckoslut och nya utmaningar! Vad spelar du i helgen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier! <3

Vänner;

Semesterns sista helg är här för mig och jag har haft en lång och härlig vila under sommaren. Det har varit gott att kunnat ladda batterierna lite inför en hektiskt höst. På spelfronten verkar den kommande tiden bli riktigt bra, ser verkligen framemot många titlar. Har ni något spel som ni längtar lite extra till? Lämna oss gärna en kommentar här nedan. Det kommer stunder då man bara vill skratta åt något absurt, och i mitt tycke finns det få saker som slår en japansk TV-show. Och nu frågar ni mig, "CH, vad har detta med tv-spel att göra?" Jo, det finns nämligen en titel som kommer ganska nära den galenskapen. I det helvrickad Tetsumo Party får man chansen att visa sina reaktionsförmågor. 

Här kan man ensam eller tillsammans med goda vänner kämpa för att klara utmaningar som ackompanjeras med musik och höga ljudeffekter. Ta er en titt på trailern nedanför och håll med, galnare co-op-kvällar får man nog leta efter. Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 augusti 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender