Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 augusti 2019

Vad spelar du i helgen?

ÄNTLIGEN FREDAG! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Sommaren fortsätter vara närvarande och här på Smögen är värmen oerhört stark, så pass i perioder att jag bokstavligen smält ett par centimeter på höjden. Jag måste nog inse att jag passar bättre i kyla än i värme, kanske har Mei i Overwatch verkligen frusit själen av mig. Hur som helst ska jag försöka genomlida detta kraftprov och (förhoppningsvis) komma ut som en bättre människa på andra sidan. Medans jag jobbar på detta finns alltid möjligheten att pausa med ett spel eller två, inte sant! ;) Vi har lite nya texter online också! Kolla gärna in dem här och härJag har spenderat en del tid med att kolla in nya och intressanta indie-spel den senaste tiden och för några dagar sedan startade jag upp The Church in the Darkness. Spelet som för övrigt har den mest upplyftande titeln någonsin finns ute nu på PS4, Switch, Windows och Xbox One. Året är 1977 och din brorson har anslutit sig till en religiös kult i Sydafrika, i ett samhälle som går under namnet "Frihetens stad". 

Din uppgift är att infiltrera platsen, ta reda på sanningen bakom ledningen och undersöka om allt är som det ska. Om så inte är fallet måste du rädda din brorson snabbt som attans. Jag har haft en ganska intensiv upplevelse än så länge. Är detta något du tycker ser intressant ut? Kolla in trailern nedan och berätta i kommentarerna. Om ni istället behöver fokusera på kärlek, pussel och reflektion kan jag tipsa om Solo: Islands of the Heart. Denna charmiga hjärngympa kommer definitivt få er att snabbt börja känna saker och ting. Utforska en mysig värld fylld av hemligheter och mystik. Jag fick mängder av Animal Crossing-vibbar och musiken som ackompanjerar sin bild fungerar väldigt bra. Ett perfekt spel att förlora sig i från tid till tid, om inte är det väldigt avslappnande att spela.

Har ni något spel som ni spelar för att varva ner och slappna av? Jag letar alltid efter fler lugnare upplevelser att fly till, så lämna gärna ett tipsa om ni sitter på det perfekta spelet. Kommer ni kolla in Solo: Islands of the Heart? Lämna oss en kommentar.
Vad spelar du i helgen?  
 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 augusti 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender