Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 juni 2019

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! HELG! <3 Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Midsommar har kommit och gått, nu är det hög tid att bada, sola och spela. Jag skulle dock inte rekommendera att göra samtliga tre tillsammans. Hur ser era sommarplaner ut framöver? Blir det till att resa iväg någonstans exotiskt eller stannar ni hellre hemma och lägger pengarna på virtuella världar? Den senaste veckan har spenderats med en rad olika saker, framförallt Apex Legends, en del Fortnite, men även en koll på nysläppta The Sinking City (recension kommer inom kort här på Spelnyheterna). 

Om ni missat Anders senaste text här på Spelnyheterna finns den att beskåda här. Kolla in vad han tyckte om Persona Q2: New Cinema Labyrinth!Jag vill också passa på att tipsa alla racingfantaster därute att Crash och hans vänner släppts lös på tv-spelsvägarna. I Crash Team Racing Nitro Fueled finns bara ett mål, kom först till mållinjen och spräng gärna en kompis eller två under resans gång. Ny grafik utlovas och piffar upp denna klassiker på många sätt och vis.

Personligen spenderade jag mesta delen av min racingtid som barn tillsammans med Mario och company. Därför kan jag inte påstå att jag delar samma nostalgiska kick som många andra inför detta släpp. Dock kan jag inte förneka den storhet och glädje som en skara galenpannor som dessa kan åstadkomma. Kommer ni spela Crash Team Racing? Lämna oss en kommentar här nedan. Vad spelar du i helgen? 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 28 juni 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender