Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här igen. Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Ytterligare en vecka är gjord och min har spenderats hostande i sängen. Den årliga förkylningen slog till mig hårdare än väntat denna gång. Detta har resulterat i några liter tevatten, några timmar spel och en hel del vila. Som tur är finns det alltid någon online på mina spelstationer som orkar med en snörvlande CH i voicechatt, ni är bäst! <3Förra helgen var det äntligen dags för den första upplagan av Comic Con i Göteborg och jag fanns med för Spelnyheternas räkning på söndagen. Det var ett trevligt första inslag och jag hoppas att mässan växer sig starkare tills nästa år. 

Även superkul att träffa en del läsare och lyssnare av de olika projekten jag är involverad i, både här på Spelnyheterna och podcasten Mario & Jag. Ännu en gång, tack för att ni kommenterar, läser och tycker om det vi gör, kärlek. 

Bifogat i veckans helgsegment är även en del bilder från Comic Con, var ni på plats? Lämna oss en kommentar här nedan. Under min sjukdomsvecka har jag haft tid att spela en del spännande nya titlar, bland annat ett spel som innan gick under min radar; A Plague Tale: Innocence. 

I denna känslo- och narrativdrivande titel får du chansen att uppleva en historisk resa fylld av utmaningar och fasor. Kan syskonen Amicia och Hugo undkomma krig och pest genom Frankrikes dystra gator, det är upp till dig som spelare. Lös pussel, besegra fiender och lös mysteriet.

Jag är som ni vet en riktigt "berättelsenörd" och än så länge är intrigerna och spänningen i syskonens resa oerhört intressant. Det ska bli spännande att se vart resan tar mig i slutändan. Planerar ni att spela A Plague Tale? Lämna oss en kommentar här nedan.
Vad spelar du i helgen? 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 maj 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender