Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 maj 2019

Vad spelar du i helgen?

Nya äventyr väntas i helgen! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Veckans sista dagar är här och det är dags att göra något trevligt. Jag har den senaste veckan ägnat ganska mycket tid på att göra klart alla utmaningar i Fortnites senaste säsong, vilket både har varit kaotiskt och roligt. 

Sedan har jag försökt klämma in en del matcher Overwatch, Apex: Legends samt fortsatt spela både Mortal Kombat 11 och Days Gone
Du har väl inte missat våra recensioner på dessa spel, om så är fallet är det bara att klicka sig vidare för att läsa dem.I helgen vill jag tipsa om att svenskstudion Image & Form senaste storspel finns tillgängligt på marknaden, och denna gång är det ett annorlunda äventyr som väntar alla SteamWorld-älskare. I SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech spelar man nämligen med olika kort, som alla har magiska egenskaper. Att välja strategiskt i strider öppnar upp för ännu djupare mekaniker och ett händelseförlopp kan snabbt lösas på en mängd olika sätt. 

Något jag alltid älskat med studions spel är den djupa glädje och charm som finns i varje spelsekvens, det är något alldeles magiskt med svensktillverkade gasrobotar, inte sant? Har ni spelat SteamWorld Quest ännu eller något annat spel i serien? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta!Jag vill också slå ett slag för konsolversionerna av Fell Seal: Arbiter's Mark som finns ute nu. Här får du ansluta dig till ett gäng Arbiters och bege dig ut på en resa fylld av strider och med tydliga steampunkinslag. 

Dags att upprätthålla lag och ordning i Odödlighetsrådets ärofyllda namn. Utforska ett djupt klassystem där du själv bestämmer vad din arme skall bära och göra. Har ni spelat Fell Seal sedan innan eller gör ni slag i saken nu? Lämna oss en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 maj 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender