Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 april 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen äro kommen! Vad spelar du i helgen? Lämna oss gärna en kommentar här nedan eller på någon av våra sociala medier. Trevlig helg önskar vi alla våra goa läsare.

Vänner;

Ännu en vecka har lagts till historien och sommarmånaderna kommer närmare och närmare. Det är en god och varm tid som ligger framför oss, och för tv-spelaren väntar en del justeringar i vårt spelande. En fläkt, mängder av mörkläggningsgardiner och massvis med vätska är väsentligt om vår överlevnad ska möjliggöras. Solen och dess hemska d-vitamin måste besegras till varje pris, inte sant?

Om du ändå skulle lockas av frestelsen av faktiskt gå ut så glöm inte bort din Nintendo Switch eller din Nintendo 3DS, dessa små ting behöver också luft och värme. En perfekt ursäkt att rida ytterligare några mil i Breath of the Wild i den varma vårsolen.


I helgen tänkte jag fortsätta ha ihjäl massvis av zombies i Saber Interactives titel World War Z. Spelet är föga oväntat baserat på Brad Pitt-filmen från några år tillbaka och introducerar enorma zombie-horder till ett hektiskt gameplay. Ta upp rollen som en överlevare och försvara New York, Jerusalem, Moskva och Japan i en intensiv co-op kampanj. Denna spelas allra bäst tillsammans med vänner över nätet och jag skulle ljuga om högljudda och ibland skräckslagna spelsessioner inte avnjutits den senaste tiden.

Ibland är det fruktansvärt gott att bara få panga lite hjärndött och känna sig som en riktigt badass-hjälte. I World War Z får man chansen att göra just detta, samt öva sin skicklighet med mängder av vapen, flerspelarlägen och uppgraderingsbara hjältar. Har ni spelat World War Z eller ligger det på listan framöver? Lämna oss en kommentar här nedan.Jag vill gärna också lite själviskt påminna er alla att min genomspelning av den sista säsongen av Telltale och Skybound Games; The Walking Dead pågår just nu på min youtube-kanal. Det väntas tårar, mariga val och ännu fler tårar.

Jag går in i detta med vetskapen att det kommer göra ont att säga hejdå till Clementine, men resan måste få sitt slut. Följ mig gärna på twitter för att veta när streams och annat kul inträffar. Har ni spelat den sista säsongen av The Walking Dead? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 april 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender