Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 april 2019

Vad spelar du i påskhelgen?

Glad Påsk önskar vi alla våra goa läsare. Vad spelar ni under påskhelgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Det har varit en händelserik vecka för min del. Jag har spelat mängder av timmar i ett kommande Playstation 4-spel som innehåller zombies och några motorcyklar. Recension på detta spel kommer inom kort upp här på Spelnyheterna, håll gärna utkik efter den texten. 

I andra nyheter har ännu ett berättelseuppdrag till Overwatch dykt upp till deras årliga Archives-event. Har ni hunnit kolla in detta ännu? Lämna oss en kommentar här nedan. OBJECTION! 
Det har blivit som en genialisk reflex så fort man inte håller med om en sak, att skrika ut det enkla ordet. Oftast uppfattas man aningen märklig när dessa situationer infinner sig, men helt ärligt skiter jag i det. Phoenix Wright är en kanonserie som jag spelat igenom flertalet gånger. Härligt kluriga mordfall blandas med underbara karaktärer och en dialog som får mina smilband att jobba ordentligt. 

Nu finns äntligen chansen att uppleva de tre första spelet i en komplett samling till Xbox One, Playstation 4 och Nintendo Switch. Spelen har även fått sig ett ansiktslyft från sin bärbara form. Kolla in trailern här nedan. Vilket är erat favoritspel med Phoenix Wright? Jag vill också passa på att tipsa om att indiespelet Velocity G finns ute nu till Xbox One och PC. I detta futuristiska racingspel blandas snabba kurvor med härligt nostalgisk retromusik. Ta dig an utmaningar eller utmana dina vänner i vem som kan korsa mållinjen först. 

Behöver ni en paus från Mario Kart och Forza? Ta er en titt hitåt. Kommer du testa Velocity G? Lämna oss en kommentar här nedan. 
Vad spelar du i helgen?  


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 april 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender