Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 april 2019

Vad spelar du i helgen?

Ny helg med nya äventyr! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Fredagen äro här och tiden är kommen för fler äventyr i de virtuella världarna. Jag har den senaste veckan spenderat en hel tid att ta ikapp på olika spel, särskilt i Fortnites senaste säsong. Man hinner liksom inte med att spela allt som man egentligen vill, det finns oftast ett eller två spel som slukar all tid (host... Apex...host). Vi har även en del nya texter här på spelnyheterna om aktuella spel, läs gärna Anders tankar kring Devil May Cry 5 här.  Jag vill gärna tipsa om att det första Borderlands-spelet nu har släppts till de moderna konsolerna och PC. Denna "Game of the year"-version innehåller allt tidigare släppt extramaterial, plus att spelet fått sig en ordentlig ansiktslyft rent grafiskt. Du kan nu uppleva det första spelet i 4K-upplösning och stadiga 60 bilder per sekund. För spelarna som missat att köra igenom originalet sedan tidigare finns nu den ultimata versionen att hitta. 

Särskilt nu när det tredje spelet i serien har utannonserats och släpps i september. Har du spelat det första Borderlands-spelet sedan innan eller planerar du att göra så framöver? Lämna oss en kommentar här nedan och spana in den explosiva trailern. Jag vill också tipsa alla Nintendo Switch-ägare att strategispelet med tungt fokus på utforskande finns ute nu, Out There: The Alliance. Här får du som spelare en unik utmaning, genom att utforska och överleva hårda miljöer. Samtidigt ska du försöka uppgradera dina farkoster och din utrustning för att komma ännu längre fram. 

Mysig grafik blandas med en ordentlig utmaning. Planerar du att utforska rymden framöver? Lämna oss en kommentar här nedan.  
Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 april 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender