Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 april 2019

Vad spelar du i helgen?

Ny vecka med nya möjligheter, tv-spelsmöjligheter. Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Så var veckan återigen slut och dagarna som återstår kan spenderas tillsammans med vänner online. Jag har den senaste veckan spenderat mina kvällar med att levla upp mitt battlepass i Apex Legends, samtidigt som jag slappnat av med några skattjakter i Sea of Thieves. 

Det är verkligen så skönt att kunna variera sin speltid för att komma tillbaka fräsch till en upplevelse, i alla fall för min egen del. Jag har en tendens att snabbt tröttna på spel om jag spelar dem för mycket, så variation är viktigt för mig. Hur ser det ut för er? Spelar ni samma sak om och om igen eller har ni också variations-möjligheter? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag spendera en del tid med konsolversionen av spelet Vaporum. Denna dungeon crawler med inslag av steampunk blandar nytt och gammalt i en salig blandning. Snabba strider kombineras med samlande och uppgraderande. 

Ta reda på sanningen kring ditt förflutna och kämpa för att överleva utmaningarna som ligger framför dig. Vaporum finns tillgängligt på Xbox One och Playstation 4, samt sitt tidigare släpp på steam. Har ni spelat spelet sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?
  

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 april 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender